Aannemer Reeuwijk, specialist én realist

“Toen we onze villa vlak buiten Reeuwijk wilden betrekken, besloten we om ons huis nog even aan te houden en plannen te maken voor een grote verbouwing. Een flink project werd het toen we besloten dat de inrichting van het huis compleet aangepast moest worden, inclusief de bouw van een veranda en een complete serre. Omdat de beste aannemer Reeuwijk een mooiere plek maakt, wilden we kiezen voor een aannemer met een flink portfolio. Uiteindelijk kwamen we uit bij Verlaan, om meerdere redenen. Allereerst wist hij ons precies te vertellen wat hij zou doen, daarnaast had hij een goed idee van de prijzen, hij noemde een duidelijk tijdsbestek, en bovenal bleek hij realist. Aannemer Reeuwijk staat voor ons gelijk aan Verlaan, die een succes maakte van onze verbouwing.

Hoe aannemer Reeuwijk Verlaan ons project mogelijk maakte

Er komen momenten in je leven waarin je simpelweg te veel hooi op je vork neemt. Verlaan deed dit niet. Hij zag op tijd in dat het project vele malen groter was dan hij zelf kon realiseren. Daarom bood hij direct al aan om op zoek te gaan naar nog een aannemer Reeuwijk om er zo voor te zorgen dat we alsnog relatief snel onze villa in konden. Het blijkt dus dat ‘aannemer Reeuwijk’ veel meer is dan één aannemer wanneer je kiest voor de juiste partij. Verlaan liet ons kiezen uit verschillende andere partijen die direct interesse hadden en ging verder dan dat. Hij bood zelf aan om voor de kwaliteit van de diensten te staan, zodat we met één aannemer contact hadden en niet met iedereen apart hoefden te spreken over aanpassingen. Handig, zeker wanneer je niet elke dag aanwezig kunt zijn bij de projecten. Wat voor ons belangrijk was bij het maken van een keuze, en wat we zeker mee willen geven aan alle mensen die op zoek zijn naar een aannemer, is dat het kiezen van de juiste aannemer Reeuwijk duurzamer maakt. Een aannemer die niet alle materialen weggooit, een aannemer die informatie geeft over de isolatie en de mogelijkheden om te besparen op het stroomverbruik bijvoorbeeld. Wanneer de aannemer meer mogelijkheden aangeeft en adviseert op bepaalde gebieden, maakt dit het makkelijker om rekening te houden met de volgende generaties. En laten we eerlijk zijn, het zorgt ook voor een lagere stroomrekening en het zorgt voor een hogere waarde van het huis. Want reken er gerust op dat dit in de toekomst een factor zal worden waar steeds meer mensen naar gaan kijken bij het kopen van een huis. Of het verkopen van een villa om zo het pension wat aan te vullen.

Een uniek project is ten einde gekomen

Het aankopen en verbouwen van onze villa is het laatste project dat we gedaan hebben. Niet omdat het vervelend verlopen is, maar omdat we nu het idee krijgen dat we er te oud voor geworden zijn. Bij alle vorige verbouwingen waren we actief betrokken bij het verbouwen, maar nu moesten we ons vertrouwen in de aannemer Reeuwijk leggen. Deze heeft dit op een geweldige manier aangepakt door extra mensen in te schakelen die hun eigen projecten voltooid hebben tijdens de verbouwing. En nu hebben we het idee dat we thuis zijn, thuis in Reeuwijk met een geweldig uitzicht vlak buiten Reeuwijk zelf, maar met alles op een geweldige afstand zodat het altijd te doen is. Niet alleen nu, maar ook wanneer we ouder zijn. We hopen dat ons advies ervoor kan zorgen dat Verlaan echt dé aannemer Reeuwijk wordt zodat meer mensen profijt kunnen hebben van zijn diensten.”

Lees meer…