Alles is makkelijker met Adobe Creative Cloud

Al jaren werk ik op kantoor met verschillende programma’s van Adobe. Sinds enkele jaren is het steeds normaler binnen ons bedrijf om ook thuis te werken, maar ik vond dat altijd erg lastig. Doordat ik op mijn werk een vaste computer heb en thuis ook was het voor mij soms lastig om de bestanden te delen. Er zijn daarnaast ook genoeg dagen dat ik spontaan thuis wil werken. Bijvoorbeeld omdat ik mij in de ochtend niet helemaal fit voel, maar omdat ik mijn bestanden altijd op een vaste computer had staan, werd dit vaak moeilijk. Maar nu niet meer met Adobe Creative Cloud.

  • Adobe Photoshop
  • Adobe inDesign
  • Adobe Illustrator

Alle programma’s van Adobe zijn uiteraard in de Adobe Creative Cloud opgenomen. Met wat voor soort project ik dus ook bezig ben, ik heb de bestanden die ik nodig heb dankzij de Adobe Creative Cloud altijd bij de hand en daar ben ik maar wat blij mee. Het is nu ook een stuk makkelijker om samen te werken met iemand aan een bepaalde opdracht. Er hebben namelijk verschillende personen toegang tot de Adobe Creative Cloud en je kunt je projecten en opdrachten dus delen met wie jij dat wilt. Dit maakt het heel erg makkelijk om ook iemands input te krijgen. Hiervoor hoeft hij of zij niet achter mij te gaan staan en dan aanwijzen wat hij of zij anders wilt, hoe we het hiervoor deden, maar het is nu gewoon mogelijk dat zij direct veranderingen doorvoeren in het bestand. We gebruiken Adobe Creative Cloud nu een aantal maanden en ik heb er tot nu toe alleen maar voordelen aan ontdekt.

Mijn ervaring met het werken met Adobe Creative Cloud

Zoals je inmiddels wel geconcludeerd hebt, ben ik zeer te spreken over Adobe Creative Cloud. De software maakt het voor mij een stuk makkelijker om te werken aan de projecten die ik op dit moment heb liggen en dat waar ik maar wil. Als ik in de ochtend besluit om die dag toch thuis te werken, dan kan dat gewoon. Hiervoor hoef ik geen bestanden meer up te loaden. Dit gebeurt allemaal automatisch. Ik hoef hier niet eens over na te denken. Er zijn verschillende instellingen die je zo kunt aanpassen dat het programma helemaal werkt zoals jij dat wilt. Als je voor het eerst met Adobe Creative Cloud aan de slag gaat, dan raad ik je zeker aan om hier een kijkje naar te nemen, want dit maakt alles een stuk makkelijker. Persoonlijk doe ik dat met ieder programma waar ik voor het eerst mee werk. Het is een van de beste manieren om erachter te komen wat wel en niet kan en wat de eventuele opties zijn. Als je niet naar de instellingen kijkt, dan zul je dat misschien wel nooit weten. Of je moet er natuurlijk zelf opkomen!

Adobe Creative Cloud aanschaffen

Wij kochten Adobe Creative Cloud heel eenvoudig via de website Beat-it.nl. Ze verkopen de software hier voor een hele goede prijs en dat was voor ons meteen de doorslaggevende factor waarom we het op de website Beat-it.nl aanschaften. Uiteraard kun je alles meteen installeren en in gebruik nemen en ik ben er diezelfde middag nog mee aan de slag gegaan en tot op heden maak ik er nog iedere dag gebruik van. Het gevaar is wel dat ik nu ook vaak in het weekend thuis werk. Het is toch wel heel makkelijk om even een bestand uit de Adobe Creative Cloud te halen en er de veranderingen in door te voeren die je net bedacht hebt.