Alles over haartransplantatie

Begint u al kaal te worden, terwijl u de veertig nog niet eens gepasseerd bent? Vindt u dit veel te vroeg en zou u graag willen dat u weer een flinke haardos zou hebben, zoals u dat altijd gehad hebt? Denk er dan eens over na of haartransplantatie iets voor u zou kunnen zijn. Het klinkt enger dan het is. Bij haartransplantatie hoeft geen grootscheepse operatie uitgevoerd te worden. Er wordt gewoon door middel van de nog aanwezige haren en haarzakjes voor gezorgd dat ook op de kale plekken weer haargroei komt. En dat zou natuurlijk ideaal zijn. Als dit ook iets is wat u graag zou willen, dan is het goed dat wij u even treffen. Wij hebben namelijk erg goed nieuws voor u over haartransplantatie. Maar wat dat is, leest u in de volgende alinea. Eerst willen wij u graag even iets vertellen over de kosten en de werkwijze bij haartransplantatie. De tarieven hiervan kunnen namelijk erg hoog uitvallen. En dat is natuurlijk balen, omdat een dergelijke ingreep niet door verzekeraars vergoed wordt. Medische zorg is nou eenmaal duur, maar meestal merkt u dit niet, omdat de verzekering bijspringt. Maar haartransplantatie is niet medisch noodzakelijk, en daarom zijn er helaas geen vergoedingen mogelijk. Maar om er elke dag weer goed uit te zien, is een haartransplantatie soms wel noodzakelijk. Veel mannen ervaren kaalheid namelijk als zeer storend. En dan is het goed te bedenken dat het mogelijk is om dit fenomeen terug te draaien. Er kan namelijk relatief gemakkelijk gezorgd worden dat u weer haargroei krijgt op het midden van uw hoofd en bij de haarlijn. Maar het allerbeste om te horen is waarschijnlijk het feit dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn. Zeker niet als u met Esteworld in zee gaat. En hoe dit mogelijk is, leggen wij u graag even uit in de onderstaande tekst. Lees dus gerust even verder als u meer wilt weten.

Wist u dat haartransplantatie helemaal niet veel hoeft te kosten?

Nu bent u natuurlijk wel benieuwd naar de reden achter het feit dat haartransplantatie ook goedkoop kan zijn. Welnu, daar vertellen wij u graag meer over. Want onze kliniek bevindt zich namelijk in Turkije. En het prettige is dat de lonen hier standaard veel lager liggen. En dat maakt het voor u mogelijk om een voordelige haartransplantatie te ondergaan. Maar nu denkt u misschien: maar de reis dan? Moet ik niet ontzettend veel geld betalen om in Turkije te komen? Gelukkig is dit slechts een schijntje vergeleken met de operatie in Nederland. Als u bij ons een haartransplantatie laat doen, dan bent u minder geld kwijt dan in ons eigen land. Bij de totaalprijs zijn ook de reiskosten inbegrepen. En dit geldt ook voor de kosten voor een hotel en dergelijke. Al met al bent u dus voordeliger uit als u een haartransplantatie laat doen in Turkije, dan als u dit in Nederland laat doen. En daardoor hebt u al geen enkele reden om niet voor Esteworld te kiezen. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Wilt u precies weten hoe wij de haartransplantatie uit gaan voeren, zodat u echt te weten komt hoe de vork in de steel zit? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij kunnen het ons als geen ander voorstellen dat u graag weloverwogen een keuze maakt. Een haartransplantatie is ten slotte niet niks. Daar wilt u wel even goed over nadenken, zeker als u dit in Turkije wilt laten doen. Stuur ons daarom een bericht met al uw vragen over dit onderwerp, zodat wij u een passend antwoord terug kunnen sturen. U kunt ons mailen, maar het is uiteraard ook mogelijk om ons even te bellen, als u dat prettiger vindt. Want alleen dan weet u direct wat u zoal van ons kunt verwachten.

Goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid

Als u een haartransplantatie uit wilt laten voeren, is het goed om te weten dat onze kliniek volledig is goedgekeurd door het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid. Verder is het ook nog eens zo dat wij:

  • veilig te werk gaan
  • elke drie maanden een controle krijgen of wij ons werk goed uitvoeren
  • wij een echte haarkliniek zijn, en geen ziekenhuis dat dergelijke ‘klusjes’ er even bij doet
  • alleen maar met gespecialiseerde medewerkers werken
  • een keurmerk hebben van de Nederlandse Haarstichting

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten van onze haarkliniek. Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor Esteworld in Istanbul te kiezen, als u een voordelige haartransplantatie wilt krijgen. Wij zorgen er te allen tijde voor dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten voor een dergelijke ingreep. En dat scheelt. Want op die manier houdt u ook nog budget over voor andere dingen. Twijfel daarom niet langer en kies vandaag nog voor een haartransplantatie bij Esteworld. Want dan gaat u met een mooie haardos weer naar buiten. Bovendien zorgen wij voor de nazorg, door Nederlandse specialisten. Kortom, bij ons krijgt u alles wat u nodig heeft. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op. Wij horen graag van u!