Altijd warm water met een 50 liter boiler

Geen enkel huishouden kan zonder warm water. Voor ieder huishouden is er een geschikte boiler te krijgen. Zo heeft u bijvoorbeeld een 50 liter boiler voor een klein huishouden. De 50 liter boiler komt in verschillende varianten en levert een warm water voor twee personen. Een 50 liter boiler schaft u eenvoudig aan via Boilerservice & Trading. Wij hebben een groot aanbod van de 50 liter boiler, waardoor er altijd eentje voor u bijzit. Daarom leggen wij u graag meer uit over de 50 liter boiler en hoe u deze via ons aan kunt schaffen. Zo kunt u vandaag nog de boiler aanschaffen en genieten van alle voordelen dat ons product te bieden heeft.

Twee jaar volledige garantie op onze 50 liter boiler

Een goede 50 liter boiler is bijna niet meer uit ons huishouden weg te denken. Bij een 50 liter boiler wordt het warme water constant op temperatuur gehouden in het voorraadvat, waardoor u direct van warm water kunt genieten. Bij voldoende capaciteit kan een boiler meerdere tappunten tegelijkertijd verwarmen. De 50 liter boiler is geschikt voor een huishouden van twee personen, afhankelijk van de frequentie en de hoeveelheid water dat getapt wordt. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Ariston PRO ECO de luxe 50 liter. Dit is een van de energiezuinigste boilers in zijn klasse.Deze boiler heeft een eco stand , als u deze activeert zal hij softwarematig uw waterverbruik monitoren en na deze week zal hij overschakelen op een energiebesparend programma. Bij deze 50 liter boiler profiteert u tevens van nog meer voordelen:

  • Boiler is voorzien van een oververhittingsbeveiliging
  • Boiler is voorzien van een anti-legionella beveiliging
  • Uitstekende isolatie ,dus minimaal warmte verlies
  • Energie label B
  • 2 jaar volledige garantie

Doordat de boiler is voorzien van een oververhittingsbeveiliging, zullen er weinig risico’s aan het gebruik vastzitten. Daarnaast heeft u altijd twee jaar volledige garantie. Dit is niet alleen op de ketel, maar op het gehele apparaat. Tevens hebben wij  nog een aantal andere boilers in ons assortiment, die ook allemaal van hoge kwaliteit zijn. Zodra u een product bij ons aanschaft, profiteert u direct van deze garantie. Daarnaast is deze altijd uit voorraad leverbaar, waardoor u hem snel in huis heeft. De 50 liter boiler schaft u eenvoudig aan via onze webshop door deze in uw winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Zodra uw bestelling bij ons bekend is, zorgen wij dat deze zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Zo kunt u vaak dezelfde week al profiteren van warm water voor uw huishouden en bent u van alle gemakken voorzien.

Wij kopen direct vanaf de fabrikant in

Boilerservice & Trading is uw specialist op het gebied van boilers. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij altijd de beste producten aan kunnen bieden aan onze klanten. Dit kunnen zowel particulieren als bedrijven zijn. Wij leveren onze goederen in geheel Europa. Voor leveringen buiten de Benelux overleggen wij graag vooraf met de klant. Wij kunnen onze goederen voordelig aanbieden omdat wij direct vanaf de fabrikant inkopen. Onze bedrijfsmatige klanten zijn onder meer vakantieparken, vastgoedbeheerders en woningbouwcorporaties. Ook orders boven 1500 stuks kunnen wij voor u verzorgen. Hoe groter de order hoe scherper de stuksprijs kan zijn. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op boilerservice.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie.