Bedrukte pennen

Met bedrukte pennen hebt u een geweldig presentje voor jong en oud in handen. Op diverse gelegenheden kan het van pas komen om een cadeautje bij u te hebben. Wij denken zelf bijvoorbeeld aan een vergadering met nieuwe mensen waarvan u wellicht hoopt dat ze in de toekomst partners zullen worden. De spanningen lopen dan soms hoog op dus de bedrukte pennen kunnen voor een leuk intermezzo zorgen. Deel ze uit tijdens de lunch en zie wat er met ze gebeurt. Wellicht doet dit hen wel overtuigen om die deal te sluiten. Ook tijdens jaarbeurzen kan het geen kwaad om over bedrukte pennen te beschikken. De mensen die hier de hele dag rondlopen, kunnen een extra pen zeker waarderen. Niet alleen is het natuurlijk een geweldig functioneel presentje in de zin dat je er allicht mee kunt schrijven, het is tevens functioneel omdat de pennen bedrukt zijn en mensen op die manier snel weer op uw naam of de naam van uw bedrijf kunnen komen. Nadat ze thuis zijn gekomen van de jaarbeurs zal uw naam zijn blijven hangen vanwege de klantvriendelijkheid die u tentoonspreidde door het uitdelen van deze bedrukte pennen. Mensen zijn dan sneller geneigd om informatie op te zoeken dus het is verstandig om bijvoorbeeld uw telefoonnummer of de naam van uw website op de pennen te laten drukken. Mensen maken vaak de fout door een onherkenbaar logo af te drukken. Een mooi logo is tevens leesbaar en eenvoudig te herkennen. Laat dit logo dan altijd in combinatie met andere informatie afdrukken voor een optimaal resultaat. Wij kunnen u eventueel helpen bij het ontwerpen van een logo als uw bedrijf er nog niet eentje heeft. Bij ons werken designers die dit in een handomdraai voor u kunnen schetsen. Wilt u liever een pakkende slagzin hebben afgedrukt? Stuur deze slogan op of laat ons iets voor u bedenken, daar draaien wij onze handen niet voor om. Dus daag en ons uit en profiteer binnenkort van mooie bedrukte pennen.

Vind hier al uw bedrukte pennen

De vraag die nu natuurlijk bij u opkomt, is waar u bedrukte pennen moet gaan bestellen? Als harde werker hebt u vast geen tijd om even het kantoor te verlaten om door de stad te gaan zwerven op zoek naar een drukkerij die dit wel eventjes voor u wilt regelen. Het gaat dan ook nog eens om een bulkbesteling. En het is immers leuk om niet alleen bedrukte pennen te hebben als relatiegeschenk, maar om dit uit te kunnen delen aan iedere werknemer. Dat geeft een gevoel van verbroedering en u straalt daarmee echt iets moois uit. Ga daarom eens op zoek via het internet. Wellicht had u hier natuurlijk zelf al wel aan gedacht. Vrijwel alles gebeurd tegenwoordig via dit medium, dus het bestellen van bedrukte pennen is hier zeker ook mee terug te vinden. En dat gewoon vanachter uw bureau. Dat is een stuk relaxter vindt u ook niet? De site waar u dan ook echt een kijkje moet gaan nemen is genaamd: dereklameshop.nl. Niet alleen zijn zij in staat om grote hoeveelheden bedrukte pennen voor u te maken tegen een lage prijs, als u liever andere relatiegeschenken aan wilt schaffen, dan is dat ook mogelijk op deze voortreffelijke site. Denk maar eens naast bedrukte pennen aan andere bedrukbare voorwerpen zoals sleutelhangers, antistressspulletjes, kantoorartikelen en tassen. De keuze is enorm. Bedrukte pennen blijven wel altijd een goed en klassiek idee. Neem alleen al eens deze voordelen als u nu kiest voor bedrukte pennen:

  • u bestelt ze op een overzichtelijke website
  • duidelijke prijzen die vooraf worden opgesteld in een handige offerte. Zo betaalt u nooit te veel voor uw bedrukte pennen
  • snelle levering, ga er maar vanuit dat ze binnen enkele dagen kunnen leveren bij uw vestiging, bedrukt en al
  • goede prijs/kwaliteit verhouding, dat is toch waar het uiteindelijk om draait. Trouwens wederom een voordeel van een bulkbestellling
  • makkelijk bestelproces, dat is het voordeel van het internet.

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van kantoorartikelen

Dus ook als u iets anders zoekt dan de eerder genoemde en aangehaald bedrukte pennen dan bent u alsnog bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse kantoorartikelen die u tijdens gelegenheden weg kunt geven, dat moge wel duidelijk zijn na het lezen van deze tekst over bedrukte pennen. Een beter woord is relatiegeschenken maar we benoemen hier ook in het bijzonder kantoorartikelen omdat u hier flink kunt inslaan voor u zelf en uw collega’s. U hoeft het immers niet enkel uit te delen aan potentiele klanten maar u kunt er ook zelf gebruik van gaan maken. Zo slaat u twee vliegen in een klap dus wacht niet langer maar neem gerust eens een kijkje op onze website. Als u nog zit met prangende vragen, bijvoorbeeld over de bedrukte pennen of over het bestelproces, dan kunt u meteen even contact met ons opnemen. Op de site vindt u diverse manieren om dit voor elkaar te krijgen waaronder ons adres, telefoonnummer en natuurlijk het e-mailadres. Schroom niet langer maar klim in de spreekwoordelijke pen en schrijf ons direct eventjes aan, dan weet u meteen waar u aan toe bent en kan het bestellen van deze geweldige en hoogwaardige bedrukte pennen beginnen. Hebt u zelf nog ideeën voor producten die u graag opgenomen ziet worden in ons assortiment? Dan horen wij dit graag van u. alle tips zijn namelijk steevast erg welkom. Tot snel!