Bent u opzoek naar een arbeidsrecht advocaat? Neem dan contact op met Van der Hel Advocaten!

Het arbeidsrecht gaat over uiteenlopende zaken die een werkgever met zijn of haar medewerker afspreekt. Ze hebben betrekking op een dienstverband en gaan bijvoorbeeld over ziekte, reorganisaties, arbeidsongeschiktheid, individuele- en collectieve ontslagen en cao’s. Zowel voor werknemers als werkgevers staat een arbeidsrecht advocaat bij Van der Hel Advocaten klaar. Of het nu gaat om advies, beoordeling of als advocaat tijdens een rechtszaak. Arbeid gerelateerde conflicten hebben altijd een grote impact. Uw inkomstenbron loopt gevaar of de lasten en problemen stapelen zich snel op voor u als werkgever. Daar dient snel en deskundig een goede oplossing voor worden gevonden. Neem daarom vrijblijvend contact op voor een advocaat arbeidsrecht met Van der Hel Advocaten.

Betrokken arbeidsrecht advocaat

De afspraken tussen een werknemer en werkgever worden doorgaans gemaakt bij aanvang van het dienstverband en vastgelegd in een arbeidsovereenkomst. Na ondertekening van dit contract kijken partijen zelden nog naar de overeen gekomen afspraken, totdat er sprake is van een conflict of een meningsverschil optreedt. In geval van ontslag, ziekte of reorganisatie komt alles direct op scherp te staan. Beide partijen willen weten welke mogelijkheden zij hebben. Dan pas blijkt ook hoe belangrijk het is om zaken vanaf het begin al duidelijk en inzichtelijk vast te leggen. Bij concreet beschreven voorwaarden is er namelijk minder grond om over in conflict te gaan. Door als werkgever het arbeidscontract uitgebreid en helder op te laten stellen, houdt u daardoor tevens meer de regie bij conflicten.
Bij een arbeid gerelateerd conflict is het altijd verstandig om de hulp in te schakelen van een arbeidsrecht advocaat bij Van der Hel Advocaten. Wij hebben de beste advocaten die volledig op de hoogte zijn van alle actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Mede daardoor, vragen bedrijven ons regelmatig om bestaande afspraken en contracten door te nemen en in overeenstemming te brengen met de actuele wet- en regelgeving. Mochten er dan conflicten ontstaan, dan bent u in ieder geval volledig op de hoogte van de huidige wetgeving.

Arbeidsrecht advocaten met uitgebreide werkgebieden

Een arbeidsrecht advocaat van Van der Hel Advocaten staat u graag bij in allerlei situaties. De volgende werkgebieden zijn te onderscheiden:

  • Opstellen en beoordelen van arbeidscontracten
  • Proeftijd voorwaarden
  • Concurrentiebeding
  • Ontslagkwesties
  • Reorganisatie
  • Arbeidsconflicten
  • Gedragscode
  • Onderhandelingen
Uiteraard kunt u voor diverse andere arbeid gerelateerde werkgebieden bij ons terecht. Het is daarbij altijd beter om conflicten te voorkomen door concrete afspraken te maken en deze nauwkeurig en helder te formuleren in een contract of overeenkomst. Hiermee legt u een gedragscode vast. Door dit te ondertekenen zijn beide partijen op de hoogte van hun rechten. Bent u op dit moment al betrokken bij een arbeidsconflict? Laat onze arbeidsrecht advocaat u dan helpen, want ook zonder procedures, door bijvoorbeeld contracten en onderhandeling, kan er al veel opgelost worden. Mocht dit niet tot de oplossing leiden, dan helpen wij u graag verder in het juridische proces, door u bij te staan in uw mogelijkheden en advies te geven over de stappen die u het beste kunt nemen. 

Bent u nog opzoek naar een deskundige en doortastende arbeidsrecht advocaat die stevig in zijn schoenen staat en jarenlange ervaring heeft? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie: vanderheladvocaten.