Bescherm je dak voor meer dan 50 jaar met EPDM

interexpress - EPDMEPDM is langzaamaan een begrip aan het worden in de bouwsector. EPDM folie is eigenlijk onmisbaar voor elk dak. Het is duurzaam en het beschermt je dak tegen allerlei weersinvloeden. Lekkage als je EPDM op je dak hebt liggen is eigenlijk onmogelijk. EPDM rubber werd in de begindagen aangebracht met talk. Dat is natuurlijk niet ideaal, maar je moet ergens beginnen. Als je nu EPDM rubber bestelt bij een goede professionele leverancier, dan krijg je EPDM rubber zonder talk. Dit wordt ook wel schone EPDM genoemd. Dit is dus ook een stuk milieuvriendelijker. Daarnaast zorgt het gebrek aan talk ervoor dat het rubber veel gemakkelijker is aan te brengen. Daardoor heb je in principe niet eens een professionele klusjesman nodig om het rubber aan te brengen op je dak. EPDM folie en rubber zijn dus gemakkelijk aan te brengen. Je kunt daarom geld besparen door het zelf aan te brengen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon een klusjesman in te huren. Let er dan wel op dat het iemand is die ervaring heeft met dit materiaal. Dan weet je in ieder geval zeker dat het allemaal goed wordt aangebracht. Indien het allemaal goed zit, dan kun je in principe meer dan een halve eeuw genieten van je dak zonder problemen. Los van de dakpannen die af en toe wegwaaien, heb je dan ook nergens meer omkijken naar. EPDM heeft namelijk een minimale houdbaarheidsdatum van 50 jaar. Let wel, dit is een minimum aantal jaren, dus het kan best zijn dat je er nog veel langer plezier van hebt dan 50 jaar. Als je op je 30ste een huis laat bouwen en je gebruikt dit materiaal, dan is de kans groot dat je er letterlijk de rest van je leven geen omkijken meer naar hebt. Dat is natuurlijk wel zo prettig wonen. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, kom dan vooral eens langs op de website van interexpress.nl.

Interexpress is dé online webwinkel voor al je wensen op het gebied van EPDM

Op het moment dat je gebruik wilt maken van deze materialen, dan kun je deze eenvoudig zelf bestellen via de website. Je kunt overigens van alles bestellen. Zo kun je onder andere op de website terecht voor:

  • Dakbedekking op maat
  • Daktotaalpakketten
  • Standaard dakrollen
  • Hemelwaterafvoeren
  • Prefab hoeken
  • Lijmen en kitten
  • Accessoires
  • Daktrimmen

Al deze diensten en producten zijn dus gebaseerd EPDM materiaal. Dit materiaal is allang niet meer het materiaal van de toekomst. Vrijwel ieder nieuw dak wordt in principe bedekt met dit materiaal. Dit komt doordat het materiaal enorm duurzaam is en daarnaast wordt het door de groeiende populariteit ook steeds voordeliger. Deze populariteit komt onder andere door het feit dat er geen talk meer nodig is. Dat maakt het materiaal een stuk milieuvriendelijker en dat vinden mensen fijn. Het feit dat ze er vervolgens 50 jaar lang van kunnen genieten helpt natuurlijk ook mee.

Meer weten? Neem dan gerust contact op

Mocht je iets meer informatie willen over de toepassingen van dit moderne materiaal, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met de helpdesk van Interexperess. De medewerker van de helpdesk kan je dan voorzien van antwoorden op al je vragen. Ook voor vragen over prijzen, bestellingen en verzendingen kun je natuurlijk terecht bij de helpdeks. Mocht je uiteindelijk overgaan op het bestellen van een artikel, dan heb je te maken met de volgende voordelen. Allereerst profiteer je altijd van de scherpste prijzen. Ten tweede kun je vellig afrekenen en ten derde worden de artikelen altijd binnen 3 dagen geleverd.