Bouwborden nodig?

Voor bouwborden bent u bij Sign Framing aan het juiste adres. Dit bedrijf verzorgt reclameborden in alle soorten en maten en van erg goede kwaliteit, waardoor de borden lang mee gaan. Voor degenen die niet precies weten wat bouwborden zijn, zal eerst een korte uitleg gegeven worden. Vervolgens zal uiteengezet worden wat Sign Framing voor u kan betekenen. Daarna zal dieper ingegaan worden op welke soorten borden er zijn. Ten slotte kunt u lezen hoe u in contact kunt komen met Sign Framing voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie. U hebt ze ongetwijfeld al vaak gezien: van die grote borden die vastzitten aan steigers bij gebouwen die verbouwd worden, of grote borden in een weiland langs de weg: dat zijn bouwborden. Het zijn vaak grote, opvallende borden met een reclameboodschap. Een bouwbord kan uw bedrijf, kantoor, of te koop staand pand of landgoed helpen zich optimaal in de schijnwerpers te zetten. Voorwaarde is dan echter wel dat de vormgeving naast creatief ook duidelijk is. Een reclamebord kan nog zo mooi zijn, als het aan duidelijkheid ontbreekt zal het publiek uw bedrijf niet weten te vinden. Sign Framing kan u hierbij helpen. Het is namelijk is professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwborden. De prijs-kwaliteitverhouding is optimaal en de producten worden snel geleverd. Als u uw bouwbord met spoed nodig heeft, is spoedlevering mogelijk. Het personeel is vakkundig en ervaren en u, als klant, krijgt een vaste contactpersoon toegewezen, waardoor de drempel om ons te contacteren lager wordt en u een vertrouwensband kunt opbouwen. Daarnaast heeft Sign Framing een aparte ontwerp en DTP afdeling, die u kan helpen met het ontwerp van uw bouwbord. Bovendien zal het bedrijf, als u uw ontwerp heeft aangeleverd, het bestand gratis controleren, zodat u er zeker van kunt zijn dat het ontwerp ook echt op de manier op het bord komt zoals u het heeft bedoeld. Verder kan Sign Framing door de gehele Benelux leveren. Uw afstand tot het bedrijf speelt dus geen rol.

Welke soorten bouwborden zijn?

Bij Sign Framing heeft u veel verschillende mogelijkheden qua grootte van het door u gewenste bouwbord, maar ook qua materiaal, vorm en manier van bevestigen. We zullen de verschillende soorten borden hier voor u opsommen.

  • Makelaarsborden: deze bouwborden hebben als doel het onder de aandacht brengen van een leegstaand pand of een leegstaande kavel. Hierbij kunnen stroken met de tekst ‘verkocht’ of ‘verhuurd’ geleverd worden.
  • Beursstanden: deze borden kunt u gebruiken als u bijvoorbeeld met uw bedrijf op een informatiebeurs gaat staan. De borden springen meteen in het oog, waardoor de stand van uw bedrijf alle aandacht zal trekken. Deze soort bouwborden wordt ook wel ‘kamerscherm’ genoemd.
  • Steigerdoeken: hiermee kunt u een pand wat in de steigers staat opfleuren en bijvoorbeeld het publiek informeren over de duur van de verbouwing.
  • Retailborden: deze soort wordt ook wel ‘reclameborden’ genoemd. Het gaat om bouwborden die zodanig geplaatst worden op uw pand dat ze de aandacht vestigen op uw winkel, bedrijf of kantoor.
  • Evenementsborden: deze borden worden veelal gebruikt voor sponsoring. Ze worden bijvoorbeeld geplaatst langs voetbalvelden om de sponsor van de sportclub aan te prijzen. Dankzij de vernuftige constructie kunnen de spandoeken snel en gemakkelijk verwisseld worden, om bijvoorbeeld een rotatieschema van spandoeken van verschillende sponsoren mogelijk te maken.
  • Driehoeksborden: de constructie van deze borden stelt u in staat om aan twee kanten tegelijk reclame te maken, en kan bijvoorbeeld op een aanhangwagen gemonteerd worden. U kunt deze bouwborden ook bestellen voor uw zeecontainers. Het model kan ook gewoon op de grond neergezet worden.
  • Textielframes: bij deze speciale vorm van bouwborden wordt het reclamedoek zogeheten ‘blind’ gemonteerd. Dit betekent dat de constructie onzichtbaar is en langslopend publiek alleen uw reclame ziet. Dit soort frame is zeer geschikt voor in etalages, elders in uw winkel, of in een kantoor.
  • Vinyl stickers: als er geen ruimte is voor een losstaand frame, of als u het frame nergens op kunt monteren, is er ook de mogelijkheid om vinyl stickers te laten maken, in plaats van bouwborden. Dit zijn stickers die in elke formaat leverbaar zijn en zowel vanaf buiten als binnen geplakt kunnen worden.

Bovenstaande verschillende bouwborden zijn ook weer verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen, maten en constructies. Bij sommige soorten is het ook mogelijk om verlichting te monteren, zodat uw bouwbord ook in het donker opvalt. Meer informatie kunt u vinden op de website van Sign Framing: www.signframing.nl/bouwborden.html.

Meer informatie

Voor meer informatie over bouwborden en het bedrijf Sign Framing kunt u terecht op de website. Naast meer informatie over de verschillende soorten bouwborden, kunt u er ook meer informatie vinden over het bedrijf zelf. Tevens kunt u een document downloaden waarin staat hoe u het ontwerp moet aanleveren. Het gaat dan bijvoorbeeld om de schaal, de resolutie en de software, en om wat u allemaal mee moet sturen. Natuurlijk kunt u op de website ook de contactgegevens vinden – het telefoonnummer, faxnummer en het e-mailadres – zodat u contact kunt opnemen als u vragen of opmerkingen heeft. U kunt uw vragen ook stellen via het contactformulier, onder het kopje ‘contact’. Via dit formulier kunt u ook een offerte opvragen. Dit is geheel vrijblijvend, dus het verplicht u vanzelfsprekend tot niks. U kunt ook een kijkje nemen op de Facebookpagina van Sign Framing, voor een algemene indruk, meer informatie, of om contact op te nemen en bijvoorbeeld een vraag te stellen.