Buff: voor alle outdooractiviteiten

Een buff is een multifunctioneel hoofddeksel dat geschikt is voor allerlei verschillende outdooractiviteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • rotsklimmen
 • fietsen
 • hardlopen
 • skiën
 • paardrijden
 • wandelen

Een buff kan echter niet alleen gebruikt worden als hoofddeksel, maar ook als bijvoorbeeld een col, om de nek te beschermen. Een buff kan gebruikt worden om bescherming te bieden tegen koud, maar ook tegen de zon en de wind. Een buff is een naadloze doek die altijd terugkeert naar zijn originele vorm. Hij rekt dus niet uit, wat getuigt van een goede kwaliteit. Er zijn buffs te verkrijgen van allerlei verschillende materialen, bijvoorbeeld:

 • Coolmax
 • Merino Wool
 • Windstopper
 • Polartec
 • Outlast
 • UV protection
 • Microvezel
 • Insect Shield

Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden wat betreft materialen, waardoor er een buff is voor alle seizoenen. Wil je in de zon een bergwandeling maken? Er is een buff die je tegen zon beschermt en dus zorgt dat je kruin en je nek niet verbranden. Wil je skiën in de winter? Er zijn buffs die je tegen de kou beschermen en zorgen dat je oren en hoofd lekker warm blijven. Een fietstocht maken terwijl er harde wind staat? Er zijn buffs die je beschermen tegen de harde wind en zorgen dat je comfortabel kunt fietsen zonder dat uw adem afgesneden wordt. Bovendien zijn er buffs voor alle leden van het gezin. Er zijn buffs voor volwassenen en kinderen, en zelfs voor de hond. Buffs zijn te verkrijgen via de Headwear Webshop, waar je terecht komt als je klikt op: http://www.headwearwebshop.nl/. Hier vindt je vanzelfsprekend meer informatie over buffs en over de webshop. Om je een idee te geven van het uitgebreide assortiment zullen we in het volgende een aantal voorbeelden geven van verschillende buffs die te koop zijn. Vervolgens zullen we je vertellen hoe je contact kunt opnemen met de Headwear webshop en waar u terecht kunt als je een of meerdere buffs wilt bestellen.

Een buff van de Headwear Webshop: voorbeelden

Zoals uit het bovenstaande al blijkt, zijn er vele verschillende buffs op de markt. We zullen nu een paar voorbeelden geven van buffs voor volwassenen en daarmee proberen u een idee te geven van de uitgebreide mogelijkheden.

 • Original Buff. Dit blijft volgens ons de beste buff. Het is multifunctioneel en beschermt niet alleen tegen kou, maar is ook zo ontworpen dat vocht afgevoerd wordt van je huid. Zo zorgt deze buff voor verkoeling als het warm is. Daarnaast is het product winddicht, erg licht en draagt het comfortabel. Bovendien zijn er maar liefst dertien verschillende manieren waarop de buff gedragen kan worden. Dit product is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en met veel verschillende patronen en is geschikt voor volwassenen met een hoofdomvang tussen de 52 en 63 centimeter.
 • Wool Buff. Deze is gemaakt van 100% merino wol. Het beschermt zowel tegen kou als tegen warmte en hoewel het product van wol is gemaakt, krijg je er geen jeuk van. Ook dit product is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en met veel andere patronen.
 • Headband Buff. Deze buff is vooral bedoeld om je oren warm te houden. Hardlopen of schaatsen terwijl het koud is, wordt aangenamer als dit product je oren beschermt. Het product is wederom verkrijgbaar met een aantal verschillende patronen en in verschillende kleuren.
 • Cyclone Buff. Speciaal voor het fietsen, dit product kun je ook over je mond en neus trekken, zodat je beschermd wordt tegen wind.
 • Insect Shield Buff. Dit product is speciaal ontworpen om bescherming te bieden tegen insectenbeten. Daarbij beschermt het ook tegen UV-stralen. De stof is namelijk doordrenkt met een bepaalde stof: waterafstotende UV- en insectshield. Deze stof helpt om stekende insecten, bijvoorbeeld muggen, weg te houden. Ook blokkeert het ongeveer 95% van de schadelijke UV-straling. De stof blijft ongeveer 70 wasbeurten actief, maar gelukkig hoeft een dergelijk product niet vaak gewassen te worden. Dit product is verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren en met allerlei patronen.

We hopen met deze opsomming te hebben laten zien dat er allerlei verschillende buffs zijn voor onder allerlei verschillende omstandigheden. Voor een compleet overzicht van de buffs kunt u natuurlijk terecht op bovengenoemde website.

Bestel meteen

Wil je meteen uw buff bestellen? Dat kan natuurlijk! Ga daarvoor naar bovengenoemde website en klik op het product van je keuze. Deze kun je meteen in de winkelwagen plaatsen. Als je meer dan drie producten bestelt, is de verzending op het moment zelfs gratis. Bestel dus meteen! Wil je liever eerst meer informatie? Veel informatie is te vinden op de website, maar je kunt natuurlijk ook contact opnemen met de Headwear Webshop als je een vraag of opmerking hebt over onze producten. Ga daarvoor naar de website, scrol naar beneden en klik op ‘contact’. Je vindt dan een telefoonnummer via welke je de Headwear Webshop kunt bellen. Ook kun je een contactformulier invullen, waarin je je naam en je e-mailadres invult. Vervolgens typ je je vraag of opmerking in het daarvoor bestemde vak. Wij zullen, als we je ingevulde contactformulier hebben ontvangen, zo snel mogelijk contact opnemen om je vraag te beantwoorden of een reactie te geven op je opmerking. Verder kun je ons ook een e-mail sturen als je dat makkelijker vindt. Het e-mailadres vind je als je op ‘over ons’ klikt, onderaan de pagina. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen, wij horen graag van je.