Corporate video laten maken in Hengelo?

Een corporate video is een moderne manier om als bedrijf meer naamsbekendheid te genereren. Wanneer u een corporate video in Hengelo laat maken, kunt u deze bijvoorbeeld toevoegen aan uw website of online delen met uw potentiële klanten. JLF Foto en Filmstudio helpt u bij het maken van zo’n corporate video in Hengelo. Zij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van professionele foto’s en hebben hier sinds een tijd ook het maken van films aan toegevoegd. Er wordt voor gezorgd dat de corporate video, welke in Hengelo wordt opgenomen, bij uw bedrijf of organisatie past en uw doelgroep aanspreekt. 

Corporate video laten maken in Hengelo als promotiemiddel

Het werven van klanten voor uw bedrijf of organisatie gebeurd steeds vaker online. Een corporate video opnemen in Hengelo of omstreken kan hierbij helpen. Deze video zorgt voor een grotere naamsbekendheid voor uw bedrijf of organisatie bij uw potentiële klanten. Hierdoor is het echter van groot belang dat de corporate video die wordt opgenomen in Hengelo past bij uw bedrijf en aansprakelijk is voor de doelgroep van uw bedrijf of organisatie. In het portfolio van JLF Foto en Filmstudio is te zien dat ons bedrijf al veel ervaring heeft met het maken van dit soort video’s. Wij bezitten alle kennis die nodig is voor het maken van een professionele en kwalitatief hoogstaande corporate video in Hengelo. Onze prijzen zijn op zo’n manier samengesteld, dat zowel grote als kleine ondernemingen gebruik kunnen maken van onze fotografie- en filmdiensten. 

Wilt u in samenwerking met JLF Foto en Filmstudio een corporate video in Hengelo opnemen voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op via email of telefoon, of kom langs in onze foto- en filmstudio in Hengelo.

Diensten van JLF Foto en Filmstudio

Naast het maken van corporate video’s in Hengelo biedt JLF Foto en Filmstudio ook andere diensten aan. Deze diensten zijn voornamelijk gekoppeld aan zakelijke of particuliere fotografie of film. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Bedrijfsfilm. De filmmakers van JLF Foto en Filmstudio kunnen een video voor u maken, welke een sfeerrijke impressie geeft van uw bedrijf en/of welke duidelijk verteld waarvoor jullie staan. 
 • Familiefotografie
 • Personeelsfotografie
 • Bedrijfsfotografie. Onder bedrijfsfotografie wordt het ‘in beeld brengen van het bedrijfsleven’ verstaan. Deze foto’s vertellen direct waar uw bedrijf of organisatie voor staat. 
 • Studiofotografie. Bij studiofotografie beschikken wij over diverse licht en achtergrond mogelijkheden. Daarmee versterken wij de sfeer die bij uw foto past. 
 • Zakelijke profielfoto
 • Commercial. JLF Foto en Filmstudio helpt bij het maken van hoogwaardige en pakkende reclamefilms die aanzetten tot actie. Uw product of dienst wordt in beeld gebracht met een professionele commercial van JLF Foto en Filmstudio.
 • Vacaturefilm. Met een vacaturefilm werft u gemakkelijk nieuwe medewerkers. Dit type film verteld gelijk waar uw bedrijf voor staat, waardoor het voor nieuwe medewerkers aantrekkelijker is om over de streep te stappen.
 • Eventfotografie
 • Promotiefilm
 • Instructiefilm. Met een instructiefilm kunt u snel uitleg geven over een bepaald product of de werkwijze die uw bedrijf of organisatie hanteert. Hiermee kunt u gemakkelijk cursussen geven of klanten werven. 
 • Product-fotografie
 • Dierenfotografie
 • Vrijgezellenfeest

En nog veel meer! Tussen alle mogelijkheden die JLF Foto en Filmstudio naast het maken van corporate video’s in Hengelo aanbiedt, zit altijd wel iets wat bij uw wens past.