Dankzij serious games leert uw personeel doeltreffend samenwerken

salsaparilla - serious gamesHebt u weleens gehoord van serious games? U wilt waarschijnlijk dat uw personeel resultaten boekt. U wilt dat uw personeel meedenkt en de visie van het bedrijf uitdraagt. Soms zijn er grote veranderingen nodig, zeker als u met de tijd mee wilt gaan. U kunt op diverse manieren uw personeel motiveren en dingen aanleren. Zo kunt u personeelsuitjes organiseren met een didactische inslag. Of stuur hen op een cursus. Via serious games kunt u op een speelse manier ieder personeelslid trainen. Kijkt u eens op salsaparilla.nl als u hier graag iets meer over wilt weten. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze serious games de beste manier zijn om veranderingen te implementeren bij uw bedrijf. Deze zogenaamde verandertrajecten worden in serious games gegoten door ons bedrijf. Voor elk bedrijf maken wij passende serious games. Wij hebben daarom maatwerk hoog in het vaandel staan. We gaan eerst een uitvoerig gesprek met u aan. We kunnen bij u op kantoor langskomen maar u bent ook van harte welkom bij ons in Utrecht. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons opbellen, een e-mail sturen of op onze Facebookpagina, Linked in-pagina of Twittersite kijken. Want daar vindt u diverse voorbeelden van serious games die we in het verleden hebben gebouwd. Voor elke branche bouwen we een scherpzinnig spel.

Probeer onze serious games eens uit

Een cursus of training kan voor uw personeel behoorlijk slaapverwekkend zijn. Zeker als het verplicht is en er de hele dag PowerPointpresentaties gegeven worden. Verpak de leerdoelen op een andere manier. Al spelende leert men. Dat is bij kinderen al het geval maar geldt ook zeker voor volwassenen. Deze computerspellen zijn bedoeld voor elk bedrijf dat constructief met zijn personeel om wil gaan. Het is geen probleem als er tijdens het spel fouten worden gemaakt. Juist omdat men fouten maakt leert men ervan en kunnen nieuwe vaardigheden ontwikkeld worden. Als voorbeeld gebruiken we de klantenservice. Misschien is het de bedoeling dat u deze afdeling verbetert. U wilt bijvoorbeeld dat klantgerichtheid een belangrijker speerpunt wordt. Dan kunt u serious games laten ontwikkelen door ons team dat de focus op communicatievaardigheden legt. Misschien wilt u andere werkwijzen gebruiken zoals een vernieuwd computersysteem en ander communicatieapparatuur. De serious games worden daarop aangepast en uw werknemers kunnen deze spellen direct gaan spelen zonder een training of cursus te volgen. De serious games zijn de trainingen! Binnen elke sector kunnen we dergelijke spellen maken. Zo hebben we reeds voor onder andere de volgende sectoren serious games gebouwd:

  • NGO’s
  • O&A bureaus
  • Onderwijs
  • Overheid
  • Profit
  • En de zorg

Dit werkt beter dan een saaie theoretische training

U vindt op de website binnen elke sector diverse voorbeelden van reeds afgeronde games. U vindt er uitleg over de doelen, de aanpak en het resultaat. Het zal u niet verbazen dat al onze klanten er behoorlijk op vooruit zijn gegaan door het spelen van dit soort spellen. Er zijn vele strategieën in een spel te implementeren zodat communicatievaardigheden toenemen. Klantgerichtheid, transparantie of duurzaamheid kunnen belangrijk voor uw bedrijf zijn. Of zoekt u visionaire medewerkers en wilt u er op een speelse manier achter komen wie geschikt zijn voor een hogere functie? Misschien zoekt u bepaalde leertrajecten voor uw managers. Hoe dan ook, dankzij Salsaparilla kunt u met uw hele team een leuke game-dag hebben. De leerstof zal onbewust aangeleerd worden zodat er vrijwel zeker een transfer plaatsvindt op de werkvloer. Geef uw wensen aan ons door. Dan stellen we een plan van aanpak op en als u daar akkoord mee gaat dan maken we er een geweldige game van!