Dankzij webgen staat uw site hoger in Google

Web Gen | Uw online marketing partner! | Internetmarketing

Kijk eens op webgen.nl want u zult zien dat het bedrijf webgen u erg veel te bieden heeft. Niet voor niets hebt u hen hoogstwaarschijnlijk gevonden via Google. En dat zal betekenen dat ze in de top vier staan als u bijvoorbeeld zoekt op SEO of linkbuilding of simpelweg op de zoekterm “hoog in Google”. Hieruit blijkt direct dat wij de kwaliteiten herbergen om ook van uw website een kwalitatief hoogstaande site te maken. En dat is natuurlijk het doel: u wilt verkopen, uw reikwijdte vergroten en op een moderne wijze uw doelgroep bereiken. Het internet heeft de toekomst, het medium is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot onmisbaar component van vrijwel ieders leven. Wellicht bent u een bedrijfje begonnen en wilt u weten hoe mensen op uw site terechtkomen. Er zijn immers nog heel wat marketingmogelijkheden die u daartoe kunt inzetten. De meest voor de hand liggende optie is om seo teksten te schrijven en online te plaatsen op strategische plekken op uw site. Zo is uw landingspagina erg belangrijk. Gaat u met webgen in zee, dan zullen we deze pagina eens analyseren. Ook de productpagina’s en daarbij behorende teksten moeten voldoen aan hoge eisen wil u hoog in Google eindigen. En waarom wilt u dat? Naast het feit dat u sneller gevonden wordt is het immers belangrijk om uw klanten vast te houden, ook als ze andere zoektermen gebruiken.

De kwaliteit van de service van webgen straalt er vanaf

Bij webgen staat u als klant centraal. Wij zoeken naar een persoonlijke benadering vanaf het moment dat u contact met ons opneemt. Er zijn immers erg veel websites met webwinkels. En u wilt zich hiertussen onderscheiden. Dan kunt u de hulp van webgen waarschijnlijk maar al te goed gebruiken. Er zijn tal van diensten die wij van webgen u aanbieden op het gebied van de internetmarketing. De seo en linkbuilding hebben we al genoemd en bieden we aan in diverse pakketten. Begin klein en zie wat het resultaat is. Bij sites die moeilijk te vinden zijn of in een niche werken kan een groter pakket wellicht geen kwaad. En dat geldt al helemaal voor sites met een moordende concurrentie. We kunnen u daar natuurlijk persoonlijk over adviseren dus schroom niet om hierover even contact met ons op te nemen. Andere mogelijkheden die webgen u aanbiedt zijn:

  • De seo scan waarbij we kijken naar het nut van uw huidige seo teksten,
  • En doe ook de gratis seo analyse om er achter te komen hoe hoog u in de ranking staat op dit moment,
  • Is uw website eigenlijk wel responsive? Hebt u er weleens over nagedacht om een app voor de tablet en de smartphone te ontwikkelen? Of zijn er andere marketingtechnische aspecten waar u eens met webgen over wilt brainstormen? We denken aldus graag even met u mee.

De pakketten zijn brons, zilver en goud en variëren in prijs, aantal teksten, links en andere services. Op de site van webgen leggen we het u allemaal haarfijn uit.

Eindelijk meer bezoekers dankzij onze uitstekende service

Bij webgen staan zowel het bedrijf als de site centraal. Er is immers altijd een wisselwerking al was het enkel vanwege het feit dat de netwerkbeheerder vaak ook uw marketeer is. Afijn, klim in de pen en bestel direct een pakket als u zeker weet dat dit de dienstverlening is die u zoekt. Maar we begrijpen het natuurlijk ook erg goed als u nog enkele vragen hebt. In dat geval kunt u ons te allen tijde even bellen of mailen.