De ideale makelaar in Tilburg

Met meer dan 40 jaar ervaring in de stad is er geen betere makelaar in Tilburg te vinden dan Makelaardij Becx. Bij het aankopen of juist verkopen van een huis komen veel zaken kijken en dit kan zeker te veel werk zijn als u dit allemaal zelf wilt doen. Als u bij ons aanklopt om als uw makelaar in Tilburg te fungeren dan weet u zeker dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Wij zorgen er voor dat alle stappen van het proces uitermate soepel zullen verlopen. Als uw makelaar in Tilburg beginnen we uiteraard met een verkenning van uw wensen. Wat voor woning wilt u in een ideale situatie gaan betrekken en wat is het budget dat u hiervoor tot uw beschikking heeft. Omdat wij al jarenlang meegaan in de branche in Tilburg en omstreken weten wij snel wat voor u haalbaar is en in welke wijken, dorpen of omliggende steden we het best kunnen gaan zoeken. Door onze uitstekende contacten binnen de branche kunnen wij als u uw makelaar in Tilburg veel woningen vinden die u zelf niet snel zou kunnen lokaliseren. Bovendien regelen wij daarnaast al het papierwerk en gaan wij graag met u mee naar een bezichtiging. Zo voorkomt u juridisch gesteggel achteraf en zal het extra paar ervaren ogen van onze makelaar in Tilburg er zeker bij helpen dat mankementen worden ontdekt en de staat van het huis goed in beeld is voordat u eventueel over gaat tot aanschaf.

Ook voor verkoop de beste makelaar in Tilburg

U bent uiteraard ook van harte welkom bij Becx Makelaardij indien u een huis wilt verkopen. Als uw makelaar in Tilburg zullen we in dat geval eerst een duidelijk beeld proberen te krijgen van uw wensen. Wilt u snel van de woning af of heeft u juist wel wat geduld en wilt u hierna iets anders kopen in de regio of bent u van plan om naar een andere stad te gaan. Aan de hand van deze informatie stellen we samen een verkoopstrategie op. Uiteraard is hierbij het doel om binnen de periode dat u ervoor heeft een ideale prijs voor de woning te krijgen. Een uitgebreide inspectie van het huis volgt om te kijken of er simpele ingrepen zijn die de waarde kunnen verhogen. Ook brengen wij als uw makelaar in Tilburg alles ideaal in beeld zodat er zowel online als offline mee kan worden geadverteerd. Hierbij gebruiken wij bijvoorbeeld Funda, maar ook andere makelaars in de regio die mogelijk een koper voor uw woning kunnen vinden. Bezichtigingen met eventuele kopers kunnen wij voor onze rekening nemen indien u dit wilt en deze bezoeken worden altijd teruggekoppeld naar u als woningeigenaar. Bij Becx Makelaardij is het tevens mogelijk om voor deeldiensten te kiezen. Indien u ons slechts bij enkele stappen van de verkoop van een huis nodig heeft dan zijn wij ook hiervoor in te huren. Een totaalpakket geeft u van het begin tot eind een uitstekende en persoonlijke service van onze medewerkers en zal u zo veel mogelijk ontlasten.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Als u benieuwd bent of wij voor u de ideale makelaar in Tilburg zijn dan staat onze deur altijd voor u open. Kom gerust eens langs om te informeren naar de diensten die wij u aan kunnen bieden. Ook via de website is eenvoudig contact met onze medewerkers mogelijk. De persoonlijke benadering zorgt er voor dat wij optimale aandacht hebben voor alle klanten. Wij kunnen u helpen bij de volgende zaken: