De werving en selectie van je ICT uitbesteden

Veel bedrijven hebben ICT-medewerkers in dienst of huren (eventueel daarnaast) ook graag freelance in voor diverse werkzaamheden. Als je een medewerker of freelancer zoekt die ICT-werkzaamheden voor je kan uitvoeren kan het lastig zijn om deze te vinden. Je kunt uiteraard naar een uitzendbureau gaan, maar deze zijn niet speciaal gericht op de werving en selectie van ICT medewerkers. Zoek je een bedrijf dat dit wèl is, kijk dan eens op de website van Aatop ICT (aatop-ict.nl.) Zij beschikken namelijk over een enorme database, speciaal voor de werving en selectie van ICT en IT-medewerkers. Het is een deskundig en vriendelijk bureau, dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbod ICT en IT professionals, en waar je dus altijd de geschikte persoon vindt voor de dienst die je in gedachte hebt. Aatop ICT heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere ICT wervingsbedrijven, namelijk:

  • Ze beschikken over vier kantoren verspreid over Nederland.
  • Ze zijn een specialist op het gebied van werving en selectie ICT / IT recruitment.
  • Ze zijn zowel actief in de werving en selectie van vast ict personeel als freelancers.
  • Ze hebben vier recruiters, die perfect samenwerken voor het beste resultaat.

Daarnaast zijn ze bij Aatop ICT van mening dat een persoonlijke aanpak de beste aanpak is, en moet je dus niet verbaasd zijn als een van de medewerkers jou persoonlijk benadert om je te helpen bij het vinden van de juiste persoon voor jouw klus of vacature. Bovendien hechten ze veel waarde aan gemaakte afspraken, wat ze een betrouwbare partij maakt om mee samen te werken. 

Online werving en selectie van ICT personeel en freelancers

Als je het prettig vind om gemakkelijk online te zoeken naar ICT of IT-personeel of freelancers, is de website van Aatop ICT absoluut een aanrader. Je kunt ze laten weten wat voor ICT professional je zoekt en wat de functie exact inhoudt waarvoor je die persoon nodig hebt. Een medewerker van Aatop ICT helpt je dan bij het vinden van de juiste kandidaat. Door middel van hun werving en selectie ict en IT-bestand zoeken ze tussen alle ICT professionals die in hun systeem staan, en laten je kennismaken met personen die geschikt zijn voor de klus of vacature die je open hebt staan. En doordat hun bestand met ICT en IT-professionals zo ontzettend groot is kun je ervan op aan dat je altijd precies de juiste persoon vindt voor jouw klus. De werving en selectie van ICT en IT-professionals van Aatop ICT is allesbehalve agressief. Op hun website vertellen ze dat ze niet houden van een agressieve werkwijze en verkooptechnieken, maar liever persoonlijk en vriendelijk werken, met aandacht voor het doel waarmee de klant komt. Juist om die reden werken veel bedrijven met veel plezier samen met Aatop ICT. 

Hoe komt Aatop ICT aan deze professionals?

Aatop ICT staat bekend om zijn grote bestand met ICT en IT-professionals, maar hoe komen ze eigenlijk aan al deze namen en profielen? Ze zijn op grote schaal werkzaam op social media om deze mensen te werven, en maken daarnaast gebruik van alleri externe wervingstools, zoals vacaturebanken. Dit werk nemen ze dus allemaal voor je uit handen. En als ze een persoon of profiel aan je voordragen krijg je daar een persoonlijke toelichting bij, omdat ze van iedere persoon genoeg informatie hebben. Met de werving en selectie van ICT en IT-medewerkers van Aatop weet je dus zeker dat je de juiste persoon vindt voor de klus of vacature die je beschikbaar hebt, door hun persoonlijke aanpak en aandacht voor jouw doel.