Een goede website laten maken

Een goede website laten maken is belangrijk om een bedrijf goed op de kaart te zetten. Vroeger waren bedrijven gebaat bij een locatie op een goede plek, bijvoorbeeld in het centrum van een grote stad, of op een zichtbare plek bij het station. Tegenwoordig is dat helemaal niet meer aan de orde. U kunt er simpelweg voor zorgen dat u op het internet een goede plaats verovert in de zoekmachines. Een website laten maken betekent dan ook niet alleen het bouwen van een digitaal platform waar u een product of dienst aanbiedt. Een website laten maken betekent het bouwen van een website en het blijven bouwen, zodat de website steeds in beweging blijft. De eerste stap die echter moet worden gemaakt is er voor zorgen dat er een website is die kan worden gevonden. De tweede stap die moet worden gemaakt is dat deze website ook echt goed gevonden wordt. We willen als bedrijf allemaal graag een goede plek veroveren in de zoekmachines. Dat is evident en dat is ook heel erg logisch, want hoe beter u als bedrijf te vinden bent, hoe meer klanten u naar uw bedrijf zult halen en hoe hoger uw rendement. We kunnen voor u veel betekenen omdat wij met een website laten maken zeer veel ervaring hebben en dat merkt u ook aan de reacties van onze klanten. Lees de recensies en zie welke tevreden bedrijven kozen voor een website laten maken bij ons. Om te zorgen dat u goed vindbaar bent zijn er aan aantal zaken waar u beslist aan moet denken. Zo moet u er voor zorgen dat uw website logisch in elkaar zit. Een bezoeker van uw website is namelijk heel specifiek op zoek naar iets, en dat betekent dat hij dat ook moet kunnen vinden. Een bezoeker blijft nooit langer dat enkele seconde op een website zoeken, dus als uw website niet goed in elkaar zit en niet duidelijk genoeg is, dan raakt u uw klanten snel kwijt. De belangrijkste zaken op een rijtje als een website laten maken wilt:

  • plaats relevante content op de website
  • zorg er voor dat de website goed is opgebouwd
  • de landingspagina moet zeer goed geplaatst zijn
  • de integratie van sociale media mag niet ontbreken
  • een goed webdesign met de juiste uitstraling

Een website laten maken: relevantie

Er zijn dus een aantal zaken zeer relevant als u een website laten maken wilt. Dat betekent dat daar allemaal rekening mee moet worden gehouden. De genoemde punten zullen wij dan ook kort aan de orde laten komen om u een idee te geven van de belangrijkste zaken voor een website laten maken. Het plaatsen van relevante content op een website is een vrij duidelijk punt. U verkoopt een bepaald product. Dan moet de informatie die u geeft ook verband houden met dit product. Het volgende punt dat al even ter sprake kwam is de opbouw van de website. Deze moet goed in elkaar zitten. Als dat niet het geval is, dan zullen klanten naar een andere partij surfen en dat is het laatste wat u wilt als u een website laten maken wilt die goed vindbaar is. Natuurlijk is de opkomst van sociale media de laatste tijd een zeer grote ontwikkeling. Sociale media worden ook veel gebruikt voor de zichtbaarheid maar past op, want mensen gebruiken sociale media voor hun plezier en willen niet overspoeld worden door reclame. De manier waarop u met sociale media omgaat, moet dan ook discreet en zakelijk zijn. Persoonlijke en zakelijke Facebook pagina’s mogen dan ook nooit door elkaar lopen. Een website laten maken betekent verder dat de website een bepaalde uitstraling moet hebben die past bij het product of de dienst die u aanbiedt. De meeste bedrijven die een website laten maken bij ons hebben al een bepaalde uitstraling en bijvoorbeeld een logo. Dat kunnen wij dan ook integreren in ons webontwerp. Het is naast deze punten ook aan te raden om na te denken over een apart ontwerp voor het gebruik van uw website op smartphones. Een website laten maken die ook geschikt is voor het gebruik op een mobiele telefoon zonder dat deze zijn functionaliteit en overzicht verliest is tevens iets waarvoor u bij ons op het juiste adres bent.

Linkbuilding

Heeft u wel eens van de term linkbuilding gehoord? Dan zullen wij u daar nu meteen kennis mee laten maken, want zonder linkbuilding, komt u tegenwoordig niet ver meer als u goed vindbaar wilt worden en blijven in de zoekmachines. Linkbuilden is het plaatsen van interne en externe links op een website. Deze links kunnen vanaf uw website verwijzen naar een andere website of andersom. Het moet dan altijd gaan om websites die relevant zijn en die uw doelgroep of een deel van uw doelgroep aanspreken. Hoe meer relevante links er naar uw website verwijzen en andersom, hoe beter. Dat is bijvoorbeeld de reden dat Wikipedia in bijna alle gevallen bovenaan verschijnt als u op zoek bent naar een bepaalde term. Zonder linkbuilding kunt u er op rekenen dat u niet in de top drie van de zoekmachines zult verschijnen en bij een website laten maken bij ons, zal dan ook altijd gebruik worden gemaakt van goede linkbuilding. Neem contact met ons op als u meer wilt weten en dan kunnen wij direct een afspraak met u maken. Een eerste gesprek verplicht u tot niets.