Een leuk teamuitje in Overijssel houden

Bedrijfsfeest of teamuitje in Twente, Overijssel - Het Schwarzwald

Zoekt u naar een plek voor een teamuitje in Overijssel? Denk dan eens aan hetschwarzwald.nl. Dit is een partycentrum en restaurant in Rijssen, een mooie plaats nabij zowel Salland als Twente. Deze streken van deze oostelijke provincie worden gekenmerkt door hun prachtige bossen en licht glooiend landschap. Het Schwarzwald bevindt zich dus in een rustiek landschap dat een uitzonderlijk goed terrein vormt voor een keur aan activiteiten. Een teamuitje in Overijssel houden kan dan ook uitstekend bij ons. Zo hebt u de keuze uit 3 verschillende arrangementen waarbij u de keuze hebt tussen vele activiteiten. Afhankelijk van het weer bieden we voornamelijk buitenactiviteiten aan. Maar een antislipcursus of een kookworkshop kan ook een geweldig teamuitje in Overijssel vormen. Sluit het af met een diner zoals een barbecue in de zomer of een lopend buffet in de winter en kies er eventueel nog voor om de avond ook bij ons te vieren. Want we bieden tevens een keur aan quizzen aan dus laat het bier rijkelijk vloeien. Gaat het u voornamelijk om het teambuilding-aspect? Dan is een dagactiviteit en een afsluitend etentje ook meer dan voldoende als teamuitje in Overijssel. Reken er maar op dat we uw personeel gaan uitdagen zodat ze beter leren samenwerken en een nieuwe kant van henzelf ontdekken. Dat gaat vast en zeker goed van pas komen tijdens vergaderingen of op een normale werkdag op de werkvloer.

Dit teamuitje in Overijssel is de ultieme vorm van teambuilding

Een teamuitje in Overijssel kunt u aldus op diverse manieren vormgeven. Dat u daar de hulp van onze professionals goed bij kan gebruiken vinden we niet zo vreemd. U zoekt immers een plek om dit teamuitje in Overijssel te houden. Wilt u trouwens een eigen bedachte activiteit uitvoeren op ons terrein? Dan kunnen we u wellicht wel van dienst zijn. We zijn erg benieuwd wat u hebt bedacht en helpen graag mee om aan dit idee te slijpen. Het is wel een stuk eenvoudiger om te kiezen voor een arrangement. Dan geeft u in principe de leiding een keer uit handen. Is het niet prettig om tijdens een teamuitje in Overijssel de teugels een beetje te kunnen laten varen? Laat het maar aan onze begeleiders over om er een geslaagde dag van te maken. Qua activiteiten is er genoeg te doen:

  • Buggy Buxter door het bos,
  • Scooter tour,
  • Solex tour,
  • Of een Kever tour.

Als tweede activiteit kunt u een Segway clinic in combinatie met shooting games volgen net als de reeds genoemde Scooter tour. Of het er nu om gaat dat u tijdens dit teamuitje in Overijssel aan uw team wilt werken of dat de nadruk meer ligt op ontspanning en gezelligheid, bij het Schwarzwald bent u te allen tijde aan het juiste adres.

Daag uw collega’s uit en geniet van een uitvoerig diner

Of u nu van ver komt of uit Hengelo, dat maakt voor ons uiteraard niets uit. Het enige dat een obstakel kan zijn is de reistijd. Maar zelfs vanuit de Randstad bent u er al binnen een uurtje of twee. Dus waar hebben we het eigenlijk over? Op onze sociale media kunt u al heel wat sfeerimpressies opdoen dus bekijk de diverse foto’s op bijvoorbeeld Instagram en Facebook. Wist u dat we over eigen vervoer beschikken als u van activiteit naar activiteit gaat? Ook bieden we de laagste prijsgarantie en ten slotte mag u er wel op vertrouwen dat wij met meer dan 12,5 jaar ervaring, 5.000 verzorgde feesten en 35 ervaren medewerkers ook uw teamuitje in Overijssel tot een goed einde zullen brengen waar nog jaren over nagepraat zal worden! Lees meer…