Eettafels van Woodshape

“Woodshape richt zich als bedrijf op de particuliere markt. We hebben door de jaren heen namelijk steeds meer aanvragen gekregen van particulieren die op zoek zijn naar maatwerk meubelen. Eettafels, stoelen en tafels op maat gemaakt leveren we dus aan particulieren die hier vraag naar hebben. Met zeven jaar online ervaring kunnen we wel zeggen dat we veel hebben geleerd over eettafels en andere meubelen waar de mensen naar vragen. Bent u als particulier op zoek naar eettafels, bekijk dan gerust eens onze website en dan kunnen we verder helpen. We maken meubelen zoals eettafels op maat en u kunt u wensen aan ons doorgeven. Dan moet u denken aan maat, kleur en de randuitvoering van het product dat u wilt bestellen. Er bestaat de laatste jaren steeds meer behoeften van mensen om een uniek product te kopen dat is toegespitst op de speciale wensen van de klant. Daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. U kunt online bovendien al onze producten bekijken. Om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van eettafels en andere producten. Ook wanneer er een probleem ontstaat kunt u bij ons aankloppen. Soms is een reparatie aan een meubel nodig. In dat geval kunt u ook zeker bij ons terecht. Wat u moet weten over Woodshape is dat wij een moederbedrijf zijn van BS Hout BV. Daarbij ligt al in de naam besloten dat wij veel werken met hout. We maken onder andere:

  • Eettafels
  • Woonmeubelen
  • Tafelbladen

Eettafels voor een goede prijs

Wij leveren graag producten van de beste kwaliteit en dat doen wij door met hoogwaardige materialen te werken bij het vervaardigen van bijvoorbeeld eettafels en tafelbladen. Ook staan wij voor een snelle levering. Dat wij dit kunnen realiseren heeft alles te maken met het feit dat wij direct leveren vanuit onze fabriek. Een aantal voordelen van de producten van Woodshape hebben we al besproken. Wanneer u eettafels bestelt bij ons dan zult u namelijk zien dat dit producten zijn van de beste kwaliteit gemaakt uit massief hout. We zorgen tevens dat al onze producten gelakt zijn. Deze lak is tevens van een zeer hoge kwaliteit waardoor u geniet van een goede bescherming. De afwerking van producten als eettafels is van groot belang voor de levensduur van het product. Dat is dan ook de reden dat wij kiezen voor hoogwaardige materialen. We willen namelijk dat de producten die u bij ons bestelt goed zijn afgewerkt. Hebt u online of in onze showroom een product gezien dat u graag wilt kopen, weet dan dat bezorging kosteloos is. Nog een voordeel van onze diensten en manier van werken. Service staat bij ons nu eenmaal heel erg hoog in het vaandel. Onze showroom is overigens in Heiloo. Sommige mensen vinden het toch prettig om eerst even de showroom te bekijken voordat ze de keuze maken om een product of meerdere producten aan te schaffen. Het is ook begrijpelijk, want het geeft toch een ander gevoel als u de producten even kunt zien en aanraken.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u een product op het oog dat u graag wilt bestellen? Eettafels, bladen of een ander product uit ons fraaie assortiment? Wij zijn doordeweeks iedere dag bereikbaar. Op de website vindt u onze contactgegevens. Heeft u hele specifieke wensen en bent u benieuwd naar onze visie. Wij denken graag met u mee. Wij hebben passie voor mooie meubelen en willen heel erg graag het product bieden waar u honderd procent tevreden mee bent.”

Lees meer…