Folders drukken

Breng jouw actie of evenement onder de aandacht door middel van folders drukken bij Drukwerkdeal.nl. Hier kan je jouw eigen ontwerpen aanleveren en deze toch op professionele wijze laten afdrukken. Bij Drukwerkdeal.nl heb je de keus uit vele mogelijkheden voor folder drukken. Stel gerust je vragen via chat of telefoon. De professionals staan voor je klaar om je te adviseren in het promoten van de actie of evenement. Als je jouw ontwerp al gereed hebt, dan wil je weten hoe deze het beste uitkomt op een folder. De deskundige van Drukwerkdeal.nl helpt je desnoods alle stappen door om er zeker van te zijn, dat dit ontwerp op zijn best uitkomt na het folder drukken. Indien nodig kunnen zij je zelfs nog helpen met het ontwerpen zelf. Voor folders drukken heb je op Drukwerkdeal.nl de optie ‘Folders (gevouwen)’. Via deze link is het mogelijk voor je eigen bestanden de verdere vormgeving samen te stellen, maar je vindt hier ook de handige designtool. Mocht je nog geen bestanden gereed hebben, dan kan je hier creatief aan de slag om jouw eigen folder te maken. Ontwerpen voor folder drukken kan voor de volgende uitvoeringen:

  • A5 folder met enkele vouw en glansafwerking
  • A5 folder met enkele vouw en matafwerking
  • Din large folder met dubbele vouw en glansafwerking of met matafwerking

Folder drukken in jouw voorkeuren

Wanneer je voor folders drukken gaat ontwerpen, dan heb je hiervoor de keus uit meerdere samenstellingen. Maar heb je voor folder drukken al bestanden klaar staan, dan heb je nog meer opties voor de vormgeving. Naast de A5 formaten heeft Drukwerkdeal.nl ook de formaten A3, A4 en A6 beschikbaar. Daarnaast kan je ook wat uitzonderlijke vormen kiezen als vierkant en rechthoekig (large), beiden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De ruime keus voor folders drukken is ideaal, omdat ieder ontwerp weer zijn eigen originaliteit en vorm vraagt. Juist de vorm die je kiest voor folder drukken, kan bepalend zijn voor de uitstraling van jouw folder. Daarnaast speelt ook het materiaal mee. Drukwerkdeal.nl biedt voor folders drukken vier papiersoorten:

  • Houtvrij gesatineerd mc papier met glans
  • Houtvrij mat pc papier
  • Houtvrij offset
  • Houtvrij natuurkarton wit

Met de term houtvrij wordt bedoeld dat de lignine, een soort hars, uit het papier is gehaald. Het voordeel hiervan is dat vergelen van papier wordt voorkomen. De materialen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, waarbij de houtvrije mat het hoogste gewicht heeft van 400 g/m2. Wil je dus graag een stevige folder drukken, dan is dit het geschikte materiaal. Ga liever voor dunne folders drukken, dan is het ruwe stoere houtvrije offset materiaal van 90 g/m2 perfect.

Een uitstraling in full color

Folders drukken gebeurt altijd met druktechniek full color. Beide kanten worden bewerkt met deze druktechniek bij het folder drukken. Bij full color worden de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) met elkaar gemengd tijdens het drukken. Voor afbeeldingen geeft full color het beste resultaat. Het is daarom ideaal om te gebruiken bij folder drukken. De kleuren komen nog meer tot hun recht, door er een mooie luxe afwerking aan toe te voegen. Dit voorkomt ook het eventuele afgeven, maar over het algemeen geeft het de folder een mooie exclusievere uitstraling. Dit kan op een kant of op beide kanten toegepast worden. Een folder drukken kan op meerdere manieren gedaan worden. Jij bepaalt helemaal zelf hoe en Drukwerkdeal.nl verzorgt het drukwerk. Indien gewenst kan je zelfs de verspreiding van de folders laten regelen door ze. Dit wordt niet voor alle formaten gedaan, dus let hier wel goed op. Bekijk op Drukwerkdeal.nl alle mogelijkheden voor jouw originele folders drukken.