Geniet van de open lucht in stijl via een camping met privé sanitair

Camping privé sanitair - Camping de Berken

Een reguliere camping heeft voor- en nadelen. Een belangrijk voordeel is dat je kunt genieten van de natuur om je heen. Als je bijvoorbeeld in een tent slaapt, dan is een dun stukje plastic het enig wat jou scheidt van de natuur een. Als je ‘s ochtends wakker wordt, dan ben je na twee stappen direct midden in de natuur. Overdag kun je lekker buiten zitten en genieten van al het groen om je heen. Een ander voordeel is dat je terug gaat naar de basis. Je laat al het comfort achter je en ervaart weer wat het is om midden in de natuur te leven. Een stukje soberheid is ook goed voor de geest. Dit is natuurlijk niet voor iedereen een voordeel. Wat dat betreft heb je campingmensen en hotelmensen. De laatste soort houdt juist van comfort en wil liever roomservice dan een groene omgeving. Waar veel mensen een probleem mee hebben op de camping is het publieke sanitair. Het is in een hostel al erg genoeg als je je kamer moet verlaten als je naar het toilet moet. Maar in dat geval hoef je het gebouw in ieder geval niet te verlaten. Maar over het algemeen vindt men het toch wel zeer prettig als ze douche en toilet in de eigen kamer bij de hand hebben. Het is niet bepaald ideaal om met je handdoekje over de gang te wandelen. Maar op een camping moet je vaak de hele camping over naar een algemene locatie waar je kunt douchen, afwassen en toiletteren. Dat is niet bepaald comfortabel. Daarom is het fijn om te weten dat je nu gebruik kunt maken van een camping met privé sanitair op camping De Berken. Via deze camping met privé sanitair kun je nog altijd genieten van de buitenlucht, maar zonder dat je al het comfort van thuis hoeft op te geven. Mocht je je partner bijvoorbeeld nooit zover krijgen om je te vergezellen op een camping, dan kun je hem of haar nu overtuigen met deze luxe camping met privé sanitair. Mocht hij of zij altijd als argument het wc verhaal hebben gebruikt, dan kan hij of zij er niet langer weigeren. Vanaf nu kun je namelijk gebruik maken van je eigen wc, je eigen douche en je eigen wastafel. Via een camping met privé sanitair kun je dus in de ochtend rustig je tandenpoetsen, douchen en naar de wc gaan zonder dat je daarvoor eerst over de camping naar de wc hokken moet lopen.

Kies voor camping De Berken als je op zoek bent naar een camping met privé sanitair

Je vindt natuurlijk niet op alle campings privé sanitair. Op camping De berken heb je zoals gezegd wel de keuze voor privé sanitair. Je kunt kiezen voor 105 plaatsen waar je terecht kunt met je eigen tent, caravan of camper. Je kunt ten alle tijd gebruik maken van de algemene sanitair gebouwen. Maar zoals gezegd gaat het hier om een camping met privé sanitair. Dus als je gebruik wilt maken van privé sanitair, dan heb je de keuze uit 32 plaatsen op de camping waar privé sanitair aanwezig is. Camping De Berken is dus een camping met privé sanitair, maar mocht je die luxe niet nodig hebben, dan kun je uiteraard ook gewoon gebruik maken van de reguliere sanitair voorzieningen.

Bekijk de site voor meer informatie

Wil je meer weten over de camping met privé sanitair, dan kun je terecht op de site. Je kunt hier onder andere informatie vinden over zaken als:

  • Tarieven
  • Faciliteiten
  • Voorzieningen voor de kinderen
  • De omgeving
  • Lees meer..