Goede bedrijfscatering is echt heel belangrijk

“Heb je een eigen bedrijf? Dan wil je je werknemers natuurlijk zo goed mogelijk verzorgen. En een van de manieren om dat te doen is bedrijfscatering goed te regelen. Natuurlijk draait het allemaal om hard werken en goede resultaten behalen bij veel bedrijven. Dat is ook heel belangrijk. Maar om een bedrijf echt goed draaiende te krijgen en te houden, moet je ervoor zorgen dat je medewerkers zich goed voelen. Want een werknemer die zich goed en gewaardeerd voelt, kan beter samenwerken en kan ook beter functioneren. En bedrijfscatering kan daar bijvoorbeeld een goede bijdrage aan leveren. Daar ben ik eigenlijk pas sinds kort achter. We hebben regelmatig grote bijeenkomsten waar niet alleen mijn eigen werknemers bij aanwezig zijn, maar ook klanten. In het begin besteedde ik niet veel aandacht aan de bedrijfscatering, maar ik kreeg hier toch wat klachten over. Het zijn vaak conferenties of hele dagen met meetings die bij ons plaatsvinden, dan zou de bedrijfscatering eigenlijk goed in orde moeten zijn. Dus ik ben goed gaan kijken hoe ik dit zou kunnen verbeteren.

Ga voor de beste bedrijfscatering naar E&G

Eerder regelde iemand van ons bedrijf zelf de catering, maar die persoon was geen professional en had daar ook weinig tijd voor. Daarom besloot ik de bedrijfscatering uit te besteden bij een cateringbedrijf dat goed te boek stond. En op een gegeven moment kwam ik E&G Catering tegen. Zij hebben zo ontzettend veel te bieden als het om bedrijfscatering gaat, hier werd ik helemaal gelukkig van:

  • Gezond buffet
  • Hapjes
  • Hollands, Frans, Mexicaans, Thais buffet
  • Barbecue

En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je bijvoorbeeld voor een koud, Aziatisch, dessert, Frans of kinderbuffet kiezen. Wat je ook maar voor ogen hebt, de kans is groot dat zij het kunnen regelen voor je. Ik vond het moeilijk om een keuze te maken en de eerste keer dat ik de bedrijfscatering voor een event door E&G Catering liet bezorgen, koos ik voor een Hollands buffet. En ik kan niet anders zeggen dan dat het een groot succes was. Er waren ook buitenlandse klanten dus ik vond het heel leuk om voor het thema Hollands te kiezen. Ze vonden het heel verrassend en lekker dus daarmee hebben we een goede indruk gemaakt. Ook de werknemers konden het lekkere eten enorm waarderen. Dat was echt voelbaar tijdens de lunch. Een goede lunch is zo ontzettend belangrijk, als de bedrijfscatering goed is geregeld merk je dat iedereen weer met positieve energie verder kan werken.

Van hapjes tot een buffet of barbecue

Als je op zoek bent naar een partij die bedrijfscatering voor je kan regelen, is het zeker een goed idee om naar E&G Catering te gaan. Ze hebben zo ontzettend veel te bieden dat het heerlijk is voor de klanten om met ze te brainstormen over de producten en diensten die ze kunnen leveren. Inmiddels ben ik vaste klant en zeer regelmatig verzorgen zij de bedrijfscatering bij ons. Het is zo fijn om een bedrijf te hebben waar je altijd op kunt rekenen. Je bent geen tijd en energie kwijt aan het bedenken wat je wil eten, bij wie. Je hoeft ze alleen maar te bellen en zij kunnen eigenlijk vrijwel alles voor je regelen. Ik zou niet meer anders willen en verheug me al op de barbecue die bij ons op de planning staat voor een bedrijfsborrel. Het heerlijke eten smaakt niet alleen top, het heeft ook altijd een positieve invloed op de sfeer.”