Groeipapier is een prachtig symbool voor je bedrijf

Groeipapier bedrukken als relatiegeschenk

“Als je je bedrijf graag wil laten groeien, is dat een prachtig streven. Het liefst wil je dat natuurlijk allemaal zo snel mogelijk bereiken, maar soms moet je simpelweg een eerste stap zetten en je ambitie uitspreken. Een mooi symbool voor je bedrijf creëren, zoals groeipapier. Groeipapier is eigenlijk hetzelfde als zaadpapier. Nadat een klant het kaartje met de boodschap erop heeft gelezen, kan het in de grond worden gestopt. Vervolgens groeien er prachtige planten of bloemen uit. Groeipapier is dus een hele mooie en ecologisch verantwoorde manier om je bedrijf te promoten. En dat is natuurlijk altijd welkom, vond ik. Ik had net mijn eigen bedrijf opgestart en ik heb altijd de ambitie gehad om groter te groeien, samen met al mijn zakelijke relaties. Ze zeggen altijd dat je bescheiden moet zijn, maar ik vind het juist mooi om voor je plannen en ambities uit te komen. Op een gegeven moment kwam ik op internet groeipapier tegen en dit vond ik een hele mooie manier om deze ambitie te verkondigen. Ik heb groeipapier laten drukken met mijn eigen tekst en logo, met een mooie boodschap erop dat ik graag met de klant samen verder zou groeien. Ik vond het in het begin wel spannend om deze uit te delen, maar gelukkig werd het zeer goed ontvangen.

Verspreid je boodschap met groeipapier

Inmiddels heb ik het groeipapier vaak uitgedeeld en tot nu toe werd het zeer positief onthaald. Je merkt dat het anders en origineel is, het tovert een lach op het gezicht van de ander. En dat is precies wat ik wilde bereiken. Je kunt wel zeggen dat je ambitieus en creatief bent, maar dit groeipapier is het bewijs ervan en het is zeer waardevol gebleken. Inmiddels heb ik veel opdrachten binnen en kan ik zeggen dat ik meer medewerkers in dienst hebt. Dus de groei is zeker gekomen en daar ben ik zeer dankbaar voor. Het leuke is dat ik ook regelmatig foto’s opgestuurd krijg van de zonnebloemen die uit het groeipapier zijn gekomen. Dat is heel mooi om te zien en dat delen we dan ook via onze social media kanalen. Ik heb het groeipapier besteld bij Eco Relatiegeschenken en dit is een website die ik iedereen kan aanraden.

Maak indruk dankzij Eco Relatiegeschenken

Als je een bedrijf hebt en op een originele manier promotie kunt gebruiken, is het echt een aanrader om een kijkje te nemen op de site van Eco Relatiegeschenken. Ik kreeg veel positieve reacties aangezien het een promotieactie is die wel goed is voor het milieu, in tegenstelling tot veel anderen. Je kunt hier van alles bestellen, zoals:

  • Eetbare geschenken
  • Groene relatiegeschenken
  • Katoenen tassen

En zo is er nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan leuke producten zoals paraplu’s en bureauaccessoires, allemaal ecologisch verantwoord. Of ga voor de Dopper drinkfles, of een appel met logo. Het is allemaal niet alleen ecologisch verantwoord, maar ook zeker origineel. En dat is precies waar ik als ondernemer naar op zoek was. Je wil klanten verrassen en ze laten glimlachen. Bovendien is het hier niet duur en kun je rekenen op een zeer goede service. Het is een feest om hier rond te kijken en inmiddels ben ik alweer bezig met een tweede project bij deze site. Een beter milieu begint nu eenmaal bij jezelf en het is goed om te merken dat anderen dat kunnen waarderen. Mocht je een vraag hebben, dan kun je gewoon contact opnemen met een van de medewerkers van de klantenservice. En wellicht kun je binnenkort ook indruk maken met een mooi eco geschenk.”