Herstel je geestelijke en fysieke balans met hypnotherapie

Hypnose Opleiding : Wordt Hypnotherapeut in 2017 in 7 Dagen!

Men wil hypnotherapie nog wel eens verwarren met kwakzalverij. Dat komt vooral omdat men niet echt weet wat het is en wat het voor je kan betekenen. Ook angst is een groot deel van deze negatieve classificatie. Het is veel eenvoudiger om iets weg te zetten als onzin, wanneer je het niet begrijpt. Hypnose is immers een vorm van overgave, want je geeft je over aan de hypnotiseur. Op het moment dat je dat doet, dan geef je de controle uit handen en het idee dat iemand in je geest kan rond struinen spreekt tot de verbeelding en die verbeelding is niet altijd even positief. Wij mensen houden van controle en dus is het niet gek dat veel mensen hypnose en hypnotherapie liever uit de weggaan en dat kun je doen door het gewoonweg niet serieus te nemen. Als je dan positieve verhalen hoort, dan is het makkelijker om te denken dat het toch allemaal onzin is en dat die mensen niet weten waar ze het over hebben. Het is immers allemaal kwakzalverij. Maar als je er voor open staat, dan gaat er een hele wereld voor je open. De mens is heel erg maakbaar en alle bagage die je mee torst bepaalt voor een groot deel hoe je de toekomst in wandelt en welke wegen je bewandelt. Als je merkt dat je te maken hebt met heel veel weerstand, dan is het verstandig om die bagage eens goed onder de loep te nemen. Dit kun je doen met behulp van hypnotherapie. Na de hypnose is je geest als het ware opnieuw ingericht en kun je je weg veel effectiever, en met veel minder weerstand, vervolgen. Hypnotherapie kan je bijvoorbeeld helpen om van je rookverslaving af te komen door je geest te vertellen dat het geen zin heeft in een sigaret. Hypnotherapie werkt doordat de geest ontvankelijker is voor suggestie tijdens hypnose. Je kunt als het ware gaan ‘tweaken’ met de instellingen. Wellicht rook je omdat je denkt dat het lekker is of omdat het stress wegneemt. Misschien rook je omdat je in je jeugd het idee had dat je erbij moest horen. Al dit soort zaken zijn in bewuste of onbewust vorm aanwezig en kunnen de basis vormen van je rookverslaving. Als je dit soort motieven verandert via hypnotherapie, dan verdwijnt ook het verlangen naar de sigaret.

Hypnotherapie voor het herstellen van fouten

Als de instellingen niet goed zijn gekalibreerd in een computer, dan functioneert de computer niet goed. Zo is het ook met de menselijke geest. Als er foutjes insluipen, dan functioneer je minder goed. Als je bijvoorbeeld bang bent, dan zorgt die angst er bijvoorbeeld voor dat je niet meer op de normale wijze functioneert. Maar de angst is niet altijd terecht en vaak is er sprak van een fobie. Dat betekent dus dat de angst irrationeel is. Er kunnen allerlei redenen voor zijn waarom je faalangst hebt of hoogtevrees of één of andere fobie. Door hypnotherapie kun je die redenen weg nemen en daarmee verdwijnt ook de angst. Zo kun je allerlei problemen verhelpen met behulp van hypnotherapie zoals:

  • Migraine
  • Eetstoornis
  • Vliegangst
  • Slaapproblemen
  • Sociale angst

Profiteer van hypnotherapie via hypnosepraktijk.net

Mocht je een mentaal of fysiek probleem hebben en wil je hier graag vanaf, dan kun je een afspraak maken bij Hypnose Praktijk. Op de website van hypnosepraktijk.net vind je een speciale knop waar je op kunt klikken. Je kunt dan gelijk een afspraak inplannen en tijdens het gesprek kun je dan ook al je vragen stellen over de hypnose en wat er precies gaat gebeuren. Lees meer…