Het huren of kopen van palletstellingen

Lppetersen - Palletstellingen

Heb jij een bedrijf en verkoop je producten? Dan heb je een opslagruimte nodig om hier een voorraad in op te slaan. In deze ruimte wil je natuurlijk niet alles zomaar neerzetten. De oplossing hiervoor is palletstellingen. Het bedrijf L.P. Petersen hebben ze verschillende opties waar je gebruik van kunt maken.

  • Het kopen van gebruikte stellingen
  • Het kopen van nieuwe stellingen
  • Het huren van stellingen

Afhankelijk van jouw situatie is er altijd een optie die bij jou en je bedrijf past. Huren is de beste optie als je de palletstellingen voor een kortere periode wilt gebruiken. Bijvoorbeeld als je voor alleen een bepaald seizoen een grote voorraad hebt. Heb je voor slechts een aantal maanden per jaar palletstellingen nodig dan is dit een zeer goede optie. Heb jij echter het hele jaar door een doorlopende voorraad die je op een goede en geordende wijze wil bewaren? Dan is het kopen van stellingen beter. Je kunt dan gaan voor nieuwe of gebruikte stellingen. Afhankelijk van hoeveel geld je te besteden hebt en hoe belangrijk je de manier waarop de stellingen eruit zien vindt, kun je hier de twee opties aan afwegen.

Gebruikte of nieuwe palletstellingen

Het is uiteraard logisch dat gebruikte palletstellingen net iets lager in prijs zijn dan de gloednieuwe stellingen. Daar staat wel tegenover dat de gebruikte stellingen gebruikssporen kunnen hebben. Als je vaak klanten ontvangt in je opslagruimte ontvangt dan is het logisch dat je het vervelend kan vinden om gebruikssporen te hebben op de palletstellingen die je daar hebt staan. Uiteraard zorgen ze er bij L.P. Petersen voor dat de gebruikssporen minimaal zijn, dus je kunt met een gerust hart voor deze optie kiezen. Er zijn echter toch redenen om voor nieuwe palletstellingen te gaan. Stellingen hebben, net als veel andere producten, een bepaalde levensduur. Voor de hoge kwaliteit producten die L.P. Petersen verkoopt of verhuurt kun je er vanuit gaan dat ze meerdere jaren meegaan. Afhankelijk van hoe lang de vorige eigenaren gebruik hebben gemaakt van de palletstellingen en hoe voorzichtig ze ermee om zijn gegaan, kunnen ze nog een behoorlijke tijd meegaan. Met de nieuwe stellingen ben je er echter veel zekerder van dat ze echt jarenlang meegaan. Daarbij gaan we er uiteraard vanuit dat je er met zorg mee om zult gaan. Ook deze producten hebben natuurlijk eens in de zoveel tijd enig onderhoud nodig. Het is dan ook van belang dat je ervoor zorgt dat dat gebeurt. Zolang dat in orde is, kun jij lang genieten van de stellingen.

Keuze uit verschillende soorten palletstellingen

De palletstellingen die je bij L.P. Petersen kunt huren komen uiteraard in verschillende vormen en maten. Op die manier kunnen zij zowel grotere als kleinere magazijnen bevoorraden en alles is op maat af te stellen. Daarnaast hebben ze verschillende merken voorradig. Wil jij weten wat het beste in jouw magazijn zal passen en wat dus de juiste keuze voor jou is? Neem dan contact op met de medewerkers van L.P. Peterson. Zij kunnen alle mogelijkheden met je doornemen. Aan de hand daarvan kun jij dan de juiste palletstellingen huren of kopen. Wil je eerst weten wat de prijsopgave is waar je rekening mee moet houden? Neem dan een kijkje op de website van het bedrijf. Hier kun je eenvoudig een offerte aanvragen en binnen een zeer korte tijd heb jij antwoord op deze vraag. Het huren of kopen van stellingen is voor ieder bedrijf met een grote (of kleine) voorraad van producten een slimme keuze. Het maakt het bijhouden van je assortiment een stuk makkelijker en je kunt op die manier dus je bedrijf ook beter organiseren.