Het leukste strandlaken

Je herkent de volgende situatie vast wel: je ziet overal waar je kijkt, online en op straat, een heel vet shirt met een coole quote erop en jij wil dat shirt ook. Maar hoe hard je ook zoekt je komt het nooit tegen wanneer je het ook echt kunt kopen. Zelfs online niet. Ik had dat dus met een strandlaken dat ik een aantal weken geleden op het strand zag. Ik was zo dom om niet direct op de mensen af te stappen en te vragen hoe ze er aan kwamen. Had ik dat nou maar wel gedaan dat had me een lange zoektocht kunnen besparen. Gelukkig vond ik het strandlaken na een niet zo heel erg lange zoektocht in de online webshop Hippe Handdoeken. Op het strandlaken staat de tekst: ‘Sometimes when I’m alone I Google myself’. Ik vond hem echt zo cool en ik ben ontzettend blij dat ik hem nu heb. Hij is niet alleen leuk door die tekst erop, maar ook doordat het strandlaken een hele fijne grootte heeft. Ik heb er altijd zo’n hekel aan als een strandlaken niet groot genoeg is. Je ligt dan altijd of met je hoofd of met je voeten op het zand. Zeker op de extra hete zomerdagen, wanneer het zand echt heel heet is, is dat gewoon niet fijn. Je wilt dan compleet op een handdoek kunnen liggen. En met deze handdoek van Hippe Handdoeken heb ik er eindelijk een gevonden die niet alleen aan de grootte voldoet, maar ook nog eens heel erg leuk is. Ze hebben ook nog veel andere soorten strandlakens en ook een heleboel met andere quotes.

  • Biertje?
  • Geschikt / Ongeschikt.
  • Born to party, forced to work.
  • Lekker belangrijk.

Ik heb echt nog even getwijfeld of ik echt degene wilde hebben die ik oorspronkelijk had gezien, want die anderen waren toch ook wel erg leuk. Maar ik ben uiteindelijk bij mijn originele keuze gebleven en daar ben ik nog steeds blij mee.

Cool op het strandlaken

Niet alleen mijn vrienden zijn echt jaloers op mijn strandlaken, ik zie ook regelmatig mensen kijken ernaar. En dat is zo leuk. Ik heb nu echt iets wat andere mensen ook graag willen hebben en dat geeft wel een heel goed gevoel. Ik ben ook al een aantal keer aangesproken waar ik het strandlaken gekocht heb. Ik ben tegelijkertijd dus een wandelend reclamebord voor Hippe Handdoeken. En dat vind ik helemaal niet erg. Ik ben niet alleen tevreden over mijn aankoop, maar ook de service van de webshop. Ik had mijn strandlaken binnen twee dagen in huis nadat ik betaald had en dat had ik eigenlijk niet zo snel verwacht. Een vriend van mij bestelde per ongeluk de verkeerde handdoek. Hij kwam er pas thuis achter dat hij er eentje besteld had die bedoeld was voor meerdere personen en daar had hij toch niet zoveel aan. Hij heeft toen contact opgenomen met de klantenservice van het bedrijf en hij mocht het product zonder problemen omruilen. Hij vertelde me dit later en nadat ik hem stiekem een beetje heb uitgelachen moest ik hem wel gelijk geven dat dit een ontzettend goede service is van het bedrijf. Ik heb absoluut wel eens anders meegemaakt. Dit zorgt er ook voor dat ik Hippe Handdoeken met plezier aanraadt bij andere mensen. Mocht ik zelf nog eens handdoeken nodig hebben dan zal ik die zeker hier bestellen. Niet alleen omdat de service goed is, maar ook door de goede kwaliteit van de producten die ze leveren. Ik heb nadat ik het strandlaken kreeg even gekeken bij de handdoeken die ze verkopen en ook bij de andere producten en ze hebben echt hele goede artikelen in hun assortiment. Mijn ouders hebben binnenkort een jubileum en ik zit er echt over te denken om een mooie set handdoeken voor ze te bestellen. Daar zullen ze zeker blij mee zijn.

Een strandlaken voor iedereen

Toen ik aan het zoeken was naar het strandlaken heb ik natuurlijk even gekeken wat er nog meer in het assortiment van Hippe Handdoeken zit. Ze hebben echt strandlakens voor iedereen. Zowel voor een persoon, als voor twee en zelfs speciale strandlakens voor kinderen. Voornamelijk dit laatste verbaasde mij een beetje. Ik lag als kind volgens mij altijd op een gewoon strandlaken, dat uiteraard veel te groot was. Ik vind het echt leuk dat ze er bij Hippe Handdoeken rekening mee houden dat kinderen ook wel eens iets voor zichzelf willen en dat zij ook aparte wensen hebben. Ik zie een volwassene toch niet zo snel op een smurfen strandlaken liggen, maar voor een kind is dit natuurlijk hartstikke leuk. Ik vond het vroeger bijvoorbeeld helemaal niet leuk als mijn vader ineens op mijn strandlaken lag. Volgens hem maakte het niet uit, want ik kon dan toch op die van hem liggen? Maar ik wilde gewoon mijn eigen handdoek hebben. Dit doet je toch een beetje speciaal voelen en niet alleen als kind. Ik heb dit strandlaken natuurlijk ook gekocht omdat hij opvalt en het iedereen meteen duidelijk is dat deze van mij is. Het strandlaken is ook nog eens van goede kwaliteit, dus ik zie mezelf hier de komende jaren nog wel op liggen. Ik vind dat altijd een prettig idee. Sommige vrienden van mij kopen ieder seizoen een nieuw strandlaken, maar ik doe liever een aantal jaar met dezelfde. En met deze handdoek van Hippe Handdoeken gaat me dat zeker lukken.