Investeren met hoog rendement doe je bij ifhholding.nl

ifhholding - Investeren met hoog rendementOp het moment dat je wilt gaan investeren is het vooral belangrijk dat je goed om je heen kijkt. Je kunt immers in verschillende zaken investeren. Je kunt investeren in onroerende of roerende goederen. Je kunt kiezen voor nieuwe technologie en je kunt kiezen voor internetbedrijven. De laatste optie is natuurlijk al jaren in opkomst. Cherry Internet is een bedrijf dat zich bezig houdt met online marketing. Online marketing is niet langer weg te denken uit de wereld van internet. Via verschillende online marketing diensten kunnen eigenaren van webwinkels en websites hun webpagina in de schijnwerpers zetten. Dat betekent meer bezoekers, hogere notering in Google en uiteindelijk dus ook een betere omzet. Het is dus niet gek dat online marketing een fenomeen is dat steeds populairder wordt. Het is daarom geen slecht idee om te investeren in online marketing bedrijven. Cherry internet is een dergelijk bedrijf en mocht je willen investeren met een hoog rendement, dan is Cherry Internet een zeer geschikte keuze. Als je gaat investeren voor een hoog rendement, dan kun je via ifhholding.nl obligaties kopen. Een obligatie is een stuk minder risicovol dan een aandeel. Aandelen zijn immers afhankelijk van de fluctuerende aandelenkoersen. Mocht je kiezen voor obligaties, dan krijg je standaard een vast bedrag aan rente. Enkel als het bedrijf failliet zou gaan verlies je je geld. Er zit dus wel een risico aan vast als je kiest voor obligaties, maar het risico is relatief klein. Helemaal als je in zee gaat met een bedrijf dat kredietwaardig is. Zodra je gaat investeren met hoog rendement, dan is het goed om te weten wat dat rendement dan precies is. In het geval van Cherry Internet kun je obligaties kopen vanaf 2500 euro. Over dit bedrag krijg je jaarlijks rente uitbetaald van 7,7%. Na drie jaar krijg je het geld dat je hebt betaald voor de obligatie weer terug. Het werkt in feite hetzelfde als wanneer je je geld op een spaarrekening zou zetten. In die zin is het totaal anders dan wanneer je aandelen zou kopen. Het enige punt is dat je je geld in principe uitleent terwijl je er rente over ontvangt. En de rente is aanzienlijk hoger dan wanneer je je geld op een spaarrekening zou zetten. Daarom heet het ook investeren met een hoog rendement.

Obligaties waarmee je kunt investeren met een hoog rendement

Natuurlijk leveren niet alle obligaties hetzelfde rendement op. Als je wilt investeren met een hoog rendement, dan moet je investeren in de juiste obligaties. Cherry Internet heeft een rendement van 7,7% rente op jaarbasis. Maar je kunt er voor kiezen om te investeren in obligaties met een hoger Rendement. Mocht je namelijk 10.000 euro of meer investeren, dan kun je kiezen voor een tegoedbon van 500 euro of een rendement van 8,4 %. Verder kun je de volgende rechten verwachten als je gaat investeren met hoog rendement:

  • Je krijgt rente over het bedrag dat je uitleent
  • De rente wordt jaarlijks uitgekeerd
  • De terugbetaling van de obligatie zal drie jaar nadat je de obligatie hebt ontvangen plaatsvinden

Voor een volledig overzicht van alle rechten die samenhangen met investeren met hoog rendement kun je terecht op de website van ifhholding.nl

Interesse? Vul dan het contact formulier in

Natuurlijk is het kopen van een obligatie niet iets wat je zomaar moet beslissen. Investeren met hoog rendement klinkt altijd goed, maar zoals gezegd zitten er risico’s aan vast. Mocht je daarom meer willen weten over investeren met hoog rendement, vul dan het contactformulier in op de website van ifhholding.nl. Je krijgt dan alle relevante informatie vrijblijvend toegestuurd.