iPhone hoesjes: bescherm je telefoon

Het is belangrijk je iPhone goed te beschermen. Hoe zuinig je ook op je telefoon bent, je laat hem wel eens vallen, of stopt hem bij andere spullen in je tas. Gelukkig zijn er genoeg stevige en leuke iPhone hoesjes te verkrijgen. Deze iPhone hoesjes beschermen je telefoon niet alleen zodat er geen schade ontstaat, maar zien er ook leuk uit. Er zijn veel verschillende iPhone hoesjes, zodat er altijd wel een hoesje tussen zit die je leuk vindt. Misschien vraag je je nu af waar je leuke iPhone hoesjes kunt krijgen. Je hebt waarschijnlijk geen zin om allerlei verschillende websites of winkels af te struinen op zoek naar het perfecte hoesje. Het liefst ga je ergens naartoe of kijk je op een website waar je een groot en gevarieerd assortiment iPhone hoesjes kunt vinden, zodat je er snel en gemakkelijk een kunt uitkiezen die je leuk vindt. Dan ben je hier op het goede adres: op de website van Luxury-case.nl vind je veel verschillende iPhone hoesjes bij elkaar. Hieronder zullen we kort beschrijven waarom je bij Luxury-case.nl aan het juiste adres bent. Vervolgens zullen we opnoemen wat voor soort hoesjes je allemaal via de website kunt aanschaffen. Ten slotte vertellen we waar je terecht kunt voor meer informatie.

iPhone hoesjes van Luxury-case.nl

Er zit een aantal grote voordelen aan je iPhone hoesjes bestellen via de website van Luxury-case.nl. Zo biedt de website je bijvoorbeeld:

  • Het allerbelangrijkste: kwalitatief goede en mooie producten.
  • Een gevarieerd assortiment dat vaak vernieuwd wordt.
  • Twee weken bedenktijd nadat je een product hebt aangeschaft. Zo kun je kijken of je de goede keus hebt gemaakt en je helemaal tevreden bent met je iPhone hoesje.
  • Gratis verzendkosten als je bestelling meer dan €18,- kost. Voor bestellingen onder dit bedrag kost de verzending slechts €2,-. Zo blijf je goedkoop uit.
  • Snelle bezorging: als je een product voor 17:00 uur hebt besteld, heb je het de volgende dag in huis.
  • Het Stichting Webshop Keurmerk: deze hebben we verdiend doordat we veilig en betrouwbaar zijn.

Deze aspecten van onze website zijn belangrijk, maar het allerbelangrijkste is, zoals gezegd, natuurlijk ons assortiment. Wat voor iPhone hoesjes kun je bij ons aanschaffen? Onze iPhone hoesjes zijn opgedeeld in drie categorieën:

  • iPhone 6 hoesjes
  • iPhone 5 en 5S wallet hoesjes
  • iPhone flip hoesjes

De categorie ‘Iphone 6 hoesjes’ spreekt natuurlijk voor zich: het gaat hier om iPhone hoesjes die gemaakt zijn voor een iPhone 6. De hoesjes zijn gemaakt van kunstleder, aluminium of kunststof en zijn van goede kwaliteit. Natuurlijk zien ze er ook nog een mooi en stijlvol uit. De tweede categorie, de wallet hoesjes voor de iPhone 5 en 5S, bevat iPhone hoesjes waar je ook pasjes in kwijt kunt. Deze zogenaamde wallet hoesjes zijn dus enorm praktisch en beschermen ook nog eens extra goed: de pasjes kun je kwijt in een flapje dat, als je het hoesje sluit, over het scherm van je iPhone komt te liggen. Extra handig dus, als je je telefoon bijvoorbeeld vaak bij andere spullen in je tas stopt. De derde categorie bevat flip hoesjes. Dit zijn hoesjes waarbij er ook een flapje voor het scherm van je telefoon terecht komt als je het hoesje sluit, maar deze is aan de korte kant van het hoesje bevestigd. Bij de vorige categorie was deze aan de lange kant bevestigd. Er zijn flip hoesjes voor allerlei verschillende telefoons verkrijgbaar, waaronder de verschillende iPhones. Voor het gehele assortiment kun je natuurlijk terecht op onze website: https://www.luxury-case.nl/. Naast bovengenoemde iPhone hoesjes kunt je hier ook terecht voor hoesjes voor alle andere iPhones, iPad hoesjes, hoesjes voor Galaxy telefoons en voor screen protectors.

Kijk ook eens naar de recensies

Op bovengenoemde website kunnen klanten een beoordeling achterlaten over het bedrijf en over de producten. Zoals je kunt zijn, zijn veel klanten positief over ons: we worden beoordeeld met een 9.0! Als je op de klantbeoordelingen klikt, kunt je niet alleen het cijfer zien, maar ook een uitgebreidere uitleg. Als je besluit een iPhone hoesje of een ander product bij ons aan te schaffen, horen we ook graag hoe jij dit hebt ervaren. We zijn natuurlijk blij met een positieve beoordeling, maar horen het ook graag als je tips of verbeterpunten hebt. Op de website staat, zoals hierboven al is beschreven, veel informatie gegeven over Luxury-case.nl als bedrijf, over het assortiment en over allerlei andere zaken. Bijvoorbeeld over hoe het bestellen in zijn werk gaat en wat je moet doen als je toch liever je bestelde product wilt ruilen. Het kan natuurlijk echter zijn dat je na het lezen van de informatie nog een vraag of opmerking hebt. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan op verschillende manieren. Zo kun je een e-mail sturen naar info@luxury-case.nl. Onze klantenservice zal je e-mail zo snel mogelijk lezen en beantwoorden. Je kunt ook op de dagen maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 bellen naar (+31)6 21377559. Medewerkers van de klantenservice zitten dan klaar om je zo goed mogelijk te woord te staan. Ook kun je contact opnemen via sociale media. Op de website vind je links naar onze Facebookpagina, onze Twitterpagina en onze pagina op Google +. Ten slotte kun je je via de website inschrijven voor onze nieuwsbrief. Als je dat nu doet, krijg je zelfs een kortingscode toegestuurd voor 5% korting.