Kies voor een stijlvol kantoor met ons kantoormeubilair

Gespecialiseerd in kantoorinrichtingen & kantoormeubilair

Wilt u graag ander kantoormeubilair aanschaffen, maar weet u niet precies waar u moet zijn om een goede investering te doen? Dan willen wij van Shiraz.nl ons graag even aan u voorstellen. Wij zijn namelijk een bedrijf dat al vele jaren werkzaam is op het gebied van kantoormeubilair. Wij hebben al heel veel bedrijven mogen helpen aan tal van verschillende meubelen en wij hopen dat wij ook u van dienst kunnen en mogen zijn. Wij doen er namelijk alles aan om u te helpen aan mooie meubels waar u met veel plezier aan kunt werken. Dit geldt bijvoorbeeld voor de bureaus die wij u kunnen bieden. Wij werken samen met meer dan vijftig verschillende merken zodat u altijd het kantoormeubilair bij ons kunt vinden waar u naar op zoek bent. Wij hebben allerlei soorten stijlen in ons assortiment opgenomen. Dat betekent dat u bij ons terechtkunt voor klassieke inrichtingen van uw kantoor, maar dat u ook bij ons kunt komen kijken wanneer u op zoek bent naar een stoere inrichting. Wanneer u graag advies zou willen inwinnen over welk kantoormeubilair het beste bij u past, dan kunt u ook altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers. Hij of zij zal u precies kunnen vertellen waar u op moet letten wanneer u bijvoorbeeld speciale meubels zoekt die de juiste steun bieden wanneer u aan het werk bent. Dit geldt bij uitstek voor de stoel die u wilt gaan gebruiken. Wanneer u namelijk een zwakke rug heeft, is het belangrijk om op een goede stoel te werken. Wanneer deze de juiste steun biedt, zult u zien dat u veel minder last krijgt van klachten en dat u zich aan het eind van de dag veel energieker zult voelen. Kom daarom snel een keer naar onze site Shiraz.nl om te zien hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn.

Wij hebben meer dan vijftig soorten kantoormeubilair

Wilt u graag nieuwe bureaus aanschaffen? Dan kunt u een keer een kijkje komen nemen op Shiraz.nl. Hier kunt u namelijk onze catalogus downloaden waarin wij al het kantoormeubilair hebben opgenomen dat wij u zouden kunnen leveren. Ook hebben wij in deze catalogus alle technische specificaties opgenomen zodat u een duidelijk beeld krijgt van de afmetingen van de getoonde meubels. Wij willen u daarom vragen om snel een keer naar Shiraz.nl te komen kijken. Mocht u ons kantoormeubilair graag een keer in het echt willen aanschouwen, dan kunt u ook altijd een keer naar onze showroom in Dordrecht komen kijken. Hier vindt u op een oppervlakte van meer dan duizend vierkante meter alle meubels die wij u zouden kunnen leveren. Wij willen u daarom graag vragen om snel een keer bij ons langs te komen. Een van onze medewerkers zal u vriendelijk ontvangen en u van de juiste adviezen kunnen voorzien wanneer het gaat over het kiezen van het juiste kantoormeubilair voor uw zaak. Wij hopen dat wij u snel een keer zouden mogen verwelkomen in onze showroom in Dordrecht.

Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring

Wanneer u met ons bedrijf in zee besluit te gaan, dan kunt u er zeker van zijn dat wij u hoogwaardige producten leveren, dat is namelijk ons kenmerk en daardoor hebben wij ook een grote klantenkring weten op te bouwen. Wij zijn dus het adres voor:

  • designmeubelen voor uw kantoor
  • de meubelen die u nodig heeft om uw kantine in te richten
  • alle overige producten die u voor uw kantoorinrichting nodig heeft

Wij hopen u snel een keer te mogen verwelkomen op onze site of in onze showroom in Dordrecht.