Kinderfiets: een must-have voor ieder kind

Fietsen is enorm belangrijk voor kinderen. Het is voor kinderen goed om sportief bezig te zijn, maar het is ook goed om in een fietsland als Nederland vroeg bekend te raken met de fiets-traditie. Daarnaast is er een sociaal aspect aan het fietsen: kinderen maken samen lekkere fietstochten door de buurt, naar het speelplein en naar school. Het is dan wel belangrijk dat kinderen over een goede kinderfiets beschikken. Een kinderfiets moet stevig en veilig zijn. Hij moet er tegen kunnen dat er over stoepjes of over grasvelden gereden wordt, en ook bij een val mag de fiets niet meteen total loss zijn. Kinderen blijven kinderen en die ravotten af en toe wat en doen een beetje stoer. Daar moet de kinderfiets tegen kunnen. Het kan moeilijk zijn een dergelijke kinderfiets te vinden. Gelukkig hoeft u nu niet verder te zoeken. Kinderfietsen zijn te vinden bij Cars4kids. Deze kinderfietsen zijn hartstikke veilig en stevig en kunnen er dus tegen met kinderhand gehanteerd te worden. We zullen straks een aantal kinderfietsen opnoemen die u via Cars4kids kunt aanschaffen. Eerst noemen we echter kort de voordelen op van een kinderfiets voor uw kind kopen bij Cars4kids.

  • U krijgt uitstekende service van de medewerkers van Cars4kids.
  • Het assortiment is erg ruim.
  • De levering is snel.
  • U kunt de artikelen, op afspraak, bekijken in de grote showroom als u de kinderfiets liever eerst in het echt wilt zien voor u deze aanschaft.
  • Gedurende de rest van 2014 krijgt u maar liefst tien procent korting op alle producten die op voorraad zijn!

We zullen nu een aantal voorbeelden van een kinderfiets opnoemen, die allemaal te koop zijn in de webshop van Cars4kids. Zo hopen we u een beeld te geven van het ruime assortiment en de grote hoeveelheid informatie die u op de website kunt vinden. Voor meer informatie, uitgebreidere productomschrijvingen en duidelijke afbeeldingen van de producten kunt u terecht op de website: cars4kids.nl.

Het kinderfiets assortiment

Voorbeelden van kinderfietsen in het assortiment van Cars4kids zijn:

  • Manchester united 10 inch kinderfiets yipeeh:

Dit is een super stoere, rode jongensfiets die erg geschikt is voor een kind met zowel een passie voor fietsen als een passie voor voetbal. Het logo van Manchester United is namelijk prominent aanwezig. Deze kinderfiets is ook uitgerust met een duwstang, zodat u uw zoon af en toe een handje kunt helpen. Daarnaast heeft de fiets afneembare zijwielen, voor als uw kind ‘echt’ wil leren fietsen, op twee wielen. Het product is geschikt voor kinderen met een kledingmaat van 86 tot 98. Dit product kost €85,00.

  • Kinderfiets ambush cruiser 12 inch yipeeh:

Deze fiets is geschikt voor iets grotere kinderen: met een kledingmaat tussen 92 en 104 en in de leeftijd vanaf ongeveer 3 tot ongeveer 4,5 jaar. Het is wederom een jongensfiets. De zijwielen zijn ook afneembaar en het zadel en het stuur zijn verstelbaar in hoogte. De fiets beschikt over een bel, een handrem, en terugtraprem. Dit artikel kost €94,00.

  • Donald duck 12 inch kinderfiets yipeeh

Is uw kind gek op Donald Duck? Dan is deze kinderfiets erg geschikt. De eend is verschillende malen afgebeeld op de blauwe fiets. Het product is wederom geschikt voor kinderen tussen 3 en 4,5 jaar met een kledingmaat tussen de 92 en 104. Net als bij het vorige artikel zijn de zadel en het stuur verstelbaar in de hoogte en zijn de zijwielen afneembaar. Ook deze fiets is uitgerust met een bel, een handrem en een terugtraprem. Het artikel kost €111,00.

  • Black cruiser 16 inch volare

Deze kinderfiets is geschikt voor iets oudere kinderen vergeleken met de vorige, namelijk voor kinderen tussen ongeveer 4 en 6 jaar oud. De zijwielen zijn afneembaar en er zijn een bel en zowel een handrem als een terugtraprem inbegrepen bij de fiets. Met het zadel en het stuur kunnen kleine aanpassingen in hoogte gedaan worden. Deze enorm relaxte kindercruiser kost €121,00.

  • Football zwart / wit kinderfiets 16 inch volare

Wederom een fiets voor een voetbalfan. Deze fiets is zelfs uitgerust met een voetbalhouder. Hiermee kan uw zoon of dochter zijn of haar voetbal gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Dit is veel veiliger dan wanneer hij of zij met de bal onder de arm moet fietsen. De fiets is voor kinderen vanaf 4 tot ongeveer 6 jaar, beschikt over zijwielen die afneembaar zijn en over zowel een hand- als terugtraprem. De bel die op de fiets zit is natuurlijk in de vorm van een voetbal.

Meer modellen kinderfietsen zijn te zien op de website: http://cars4kids.nl/kinderfiets. Hier vindt u ook nog meer informatie over de genoemde modellen. Naast fietsen kunt u bij Cars4kids veel meer producten voor kinderen bestellen. Voor de jongere kinderen zijn er bijvoorbeeld loopfietsen of loopmotors. Ook zijn er verschillende driewielers te koop. Daarnaast mogen skelters en tractors natuurlijk niet ontbreken in het assortiment.

Eerst meer informatie nodig?

Als u op de website heeft gekeken en een vraag of opmerking heeft kunt u contact opnemen met Cars4kids. Klik voor de contactgegevens op ‘contact’, boven in uw beeldscherm. U vindt dan het e-mailadres en het telefoonnummer waarop Cars4kids bereikbaar is. U kunt uw vraag ook stellen of uw opmerking laten weten via het contactformulier. Hierbij vult u ook uw e-mailadres en, als u wilt, ook uw telefoonnummer in. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Wij horen graag van u!