Klantenservice van Ziggo nodig? Kom dan langs op deklantenservice.nl

deklantenservice - klantenservice ziggoEen alsmaar groter wordend bedrijf als Ziggo heeft af en toe wel eens te kampen met technische mankementen. Het is voor de consument lastig om direct in contact te komen met Ziggo. Ziggo is niet alleen een groot bedrijf, maar het heeft ook nog eens verschillende domeinen onder zijn hoede. Je kunt bij Ziggo namelijk terecht voor televisie, telefonie en internet. Vaak kiezen mensen er ook nog eens voor om al deze drie samen te nemen in één pakket. Mocht er dan iets mis zijn met het internet of de kabelaansluiting, dan moet je wel weten wie je moet bellen. Daarom is het goed om te weten dat je Ziggo kunt bereiken via verschillende telefoonnummers. De vraag is dan waar je die telefoonnummers kunt vinden. Het is niet altijd even handig om de site van Ziggo zelf te bekijken. Vaak vind je daar alleen een algemeen nummer en daarnaast plaatsen ze ook vaak een servicenummer waar je voor moet betalen. Als je echter direct het juiste telefoonnummer van de klantenservice van Ziggo wilt vinden, dan kun je het beste de website van deklantenservice.nl bezoeken. Op deze site vind je namelijk alle mogelijke contactgegevens van Ziggo. Zo vind je op deklantenservice.nl de volgende gegevens van Ziggo:

  • Het adres van de website (ziggo.nl)
  • Gratis telefoonnummer voor particulieren
  • Een gratis 1200 nummer voor abonnees
  • Een gratis telefoonnummer voor zakelijke klanten
  • Een algemeen nummer (lokaal tarief)

Via deze site kun je dus gelijk bellen met het juiste telefoonnummer. Als je belt met de klantenservice van Ziggo als particulier, dan heb je een specifieke vraag. Je kunt een vraag hebben over internet, televisie en telefonie. Los daarvan kun je vragen hebben over mankementen, leveringen, onderhoud, et cetera. Dat betekent dat je het hele keuzemenu door moet voordat je iemand aan de lijn hebt die jou kan helpen. Als je de klantenservice van Ziggo belt via deklanenservice.nl, dan vind je op de site alvast een transcript van het keuzemenu. Je weet dan precies welk cijfer je moet intoetsen voor welke afdeling. Je kunt dan vrij vlot door het menu navigeren zonder dat je het hele menu hoeft af te draaien. Dat is dus nog een extra voordeel van deklantenservice.nl. Als je snel in contact wilt komen met de klantenservice van Ziggo, dan is dedeklantenservice.nl verreweg de beste optie.

Ook voor andere vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Ziggo

Het kan zijn dat je geen vraag hebt over je pakket, maar dat je iets anders wilt weten. Ook in die gevallen kun je natuurlijk contact opnemen met de klantenservice van Ziggo. Soms hebben mensen bijvoorbeeld vragen over nieuwe producten en mogelijkheden. Het kan immers zo zijn dat je al internet hebt bij Ziggo, maar dat je graag sneller internet wilt hebben. Je kunt dan bellen met de klantenservice van Ziggo om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je internet kunt aansluiten via glasvezel. Dit is aanzienlijk sneller, maar kost ook iets meer dan internet via een ADSL aansluiting. Voor dit soort vragen en vele andere vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice van Ziggo.

Bereik de klantenservice via sociale media

Het is inmiddels alweer 2016 en 2017 staat voor de deur. Dat betekent dat veel communicatie via de sociale media gaat. Als je het prettig vind om bijvoorbeeld via Twitter of Facebook te communiceren, dan kun je de klantenservice van Ziggo ook bereiken via deze sociale media. Je vindt Ziggo bijvoorbeeld op Facebook en aldaar kun je natuurlijk gemakkelijk even een berichtje plaatsen.