Kom verder op het internet met TransIP

transip.be - TransIpHet internet is een jungle als je niet weet wat je aan het doen bent. Het lijkt een ongeorganiseerd zootje met enen en nullen. Als je echter een beetje grip krijgt op de jungle, dan verandert je blik vanzelf. Zaken worden beheersbaar en je kunt dingen controleren. Zo is een email niet een magisch iets waarbij je een tekst intypt en vervolgens komt die aan de andere kant van de wereld binnen. Tevens is het niet willekeurig. Een email adres of een domeinnaam, het zijn allemaal zaken die regels volgen. Je kunt dus niet zomaar willekeurig een email adres maken. Er moet in ieder geval een apenstaartje in zitten en het email adres moet eindigen met .com of .nl. of .org. Hetzelfde geldt voor domeinnamen. Als je bijvoorbeeld kijkt naar een besturingsprogramma als Windows dan zie je de buitenkant. Je ziet de icoontjes waar je op kunt klikken en je ziet mappen en applicaties. Maar achter dat handige gebruikersprogramma gaat natuurlijk programmeurstaal schuil. Vroeger had je geen handige icoontjes waar je op moest klikken. Je moest alles zelf in typen in ms dos. In plaats van klikken op de c drive moest je c:\ in toetsen gevolgd door de naam van map waar je naar op zoek was. Het is dan ook niet vreemd dat computers nog niet zo veel voorkwamen, want alleen de geeks en nerds van de samenleving hadden het geduld om met computers om te gaan. Met de komst van Windows veranderde dat natuurlijk. Maar dezelfde geeks en nerds zijn nog steeds nodig om gewone stervelingen te helpen met de technische kanten van computergebruik. Als je bijvoorbeeld een website wilt maken, dan heb je hulp nodig. TransIP kan je daarom uit de brand helpen. Heb je een email adres nodig? Of een domeinnaam? TransIP helpt je verder. Je kunt namelijk niet zomaar een domeinnaam claimen. Deze moet je registreren. TransIP helpt je hierbij. Je kunt je domeinnaam dan activeren en vervolgens ben je een officieel lid van de internetwereld. TransIP kan je helpen met verschillende zaken zoals:

  • Domeinnaam
  • Website
  • Email
  • Webhosting
  • VPS
  • Homepage

Dit zijn allemaal elementen van het internet waar je dagelijks mee in aanraking komt, maar waarvan je eigenlijk geen flauw benul hebt hoe die zaken ontstaan. Kies daarom voor TransIP en je weet zeker dat het helemaal goed gaat komen.

Meer weten over TransIP? Kom dan langs op transip.be

Als je precies te weten wilt komen wat TransIP voor jou kan betekenen, dan doe je er goed aan om gewoon eens een kijkje te nemen op de website. Hier vind je meer informatie over TransIP zelf en alle diensten die zij leveren. Zo leer je bijvoorbeeld dat de medewerkers van TransIP stuk voor stuk gemotiveerde jongeren zijn met een liefde voor computers. Het zijn dus de bovengenoemde nerds en geeks die een kick krijgen om nieuwe dingen uit te vinden en nieuwe codes te kraken. Er is geen managers structuur binnen dit bedrijf, waardoor er veel vrijheid is voor het uitvinden en doorvoeren van nieuwe innovaties. Dat is voor jou als klant natuurlijk alleen maar goed. Want een gezond bedrijf levert vaak ook gezonde resultaten en daar pluk jij dan de vruchten van.

Bekijk je eigen demo account

Natuurlijk is het allemaal mooi in theorie, maar je wilt vooral weten hoe het er in het echt uit komt te zien. Daarom heb je de mogelijkheid om een demo account aan te laten maken. Via dit account zie je jouw toekomstige domeinnaam en hoe deze eruit ziet. Je kunt zelf al een beetje rondkijken en je kunt je eigen domeinnaam uitproberen.