Laadkabel

Voor een goede en stevige laadkabel moet je bij de laadkabelshop.nl zijn. Deze websites heeft diverse kabels in de aanbieding. Dus ben je nog op zoek naar een extra laadkabel? Dan ben je hier aan het goede adres. Een laadkabel is een kabel die men gebruikt om een elektrische auto mee op te laden. Het moge duidelijk zijn dat deze futuristische wagens nog niet zo heel erg ver komen in het verkeer. Als een auto 100 kilometer heeft gereden, heb je knap en zuinig gereden. De auto is dan ook voornamelijk geschikt voor korte afstanden zoals naar je werk en weer terug. Of naar school, sport, hobby’s, familie en ga zo maar door. Allemaal mogelijkheden die je hebt met een elektrische wagen met een laadkabel. Het gemiddelde is ongeveer 80 kilometer dus houd hier rekening mee, je wilt niet zonder energie aan de kant van de weg komen te staan. Dat moet je natuurlijk te allen tijde proberen te voorkomen. Met een laadkabel in de kofferbak kan je de volledige 80 kilometer maken mits de plek van bestemming een oplaadpunt heeft. Soms staan ze bij tankstations, soms bij parkeergarages maar je kunt ook prima een stopcontact gebruiken. Ga je dus op bezoek bij familie en vrienden, dan doen ze er vast niet moeilijk over om wat stroom van ze te gebruiken. Zorg dat je de kabel stevig vastmaakt en bovenal: altijd bij je hebt. Zo voorkom je vele problemen en heb je geen zorgen tijdens je reis. Klinkt je dit allemaal als muziek in de oren en wil je er graag een laadkabel bij hebben? Ga dan snel naar de website en bestel vandaag nog de laadkabel van je dromen. De kans is erg groot dat we het allemaal op voorraad hebben liggen in ons grote magazijn en dat je morgen of in ieder geval binnen deze week nog kunt beschikken over je eigen gloednieuwe laadkabel.

Voor een goede laadkabel ga je naar de laadkabelshop.nl

Het is wel zo verstandig om volledig op de hoogte te zijn van je elektrische auto voordat je een laadkabel bestelt. Het zit namelijk zo dat er vele kabels op de markt zijn en ze zijn zeker niet met elkaar compatibel. Dat kan voor vervelende problemen zorgen wanneer je een laadkabel besteld hebt voor je BMW en achteraf blijkt dat je een fout hebt gemaakt en een laadkabel voor een Nissan in huis hebt gehaald. Ga dit dan niet uitproberen, want de kans op ongelukken is aanzienlijk met een niet compatibele laadkabel. Kortsluiting moet je uiteraard voorkomen en ga niet iets forceren op het gebied van de aansluitingen. Je verbuigt eenvoudig het een en ander en dat kan vele grotere schadeposten tot gevolg hebben. Wees dus wijs en lees aandachtig de diverse instructies die we voor jou op de site hebben gezet door, dan staat niets je meer in de weg om de juiste laadkabel in huis te kunnen halen. En als je toch nog problemen hebt met het zoeken en vinden van de passende laadkabel, dan neem je toch gewoon eventjes contact met onze klantenservice op. Zij zitten niet voor niets bij wijze van spreke dag in dag uit voor je klaar om al je prangende vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Daar draaien zij hun hand niet voor om. Dus ga niet bij de pakken neerzitten als je het eventjes niet meer weet. Er zij namelijk diverse manieren waarop je met hen in contact kunt komen.
Ga naar het kopje “contact” onderaan de website en vind aldaar de vele mogelijkheden zoals:

  • het sturen van een simpele e-mail met je vragen over de laadkabel
  • het plegen van een telefoontje. Voor België hanteren we overigens een ander nummer
  • of door direct het contactformulier zoals je dit op deze pagina kunt vinden in te vullen. Het is zo simpel, een kind kan de was doen.

Wil je meer weten over elektrische auto’s? Ga dan vlug naar de site

Want daar vind je in principe alles dat je nodig hebt om snel een laadkabel te kunnen krijgen. Aan huis nog wel, dat is het voordeel van thuiswinkelen: je hoeft er de deur niet voor uit en dat scheelt weer een hoop energie. Zowel voor jezelf, als de energie die je gebruikt als je de auto nodig hebt. Een elektrische auto is veel zuiniger dan een ouderwetse wagen die rijdt op benzine of op diesel. Zeker wanneer je groene stroom gebruikt of wanneer je de wagen oplaadt met behulp van de zonnepanelen die je op je dak van je huis hebt geplaatst. Je zult zien dat je bij de jaarlijkse afrekening een stuk goedkoper uit bent. Terwijl je helemaal geen brandstoffen meer nodig hebt. Op die manier draag je een steentje bij aan de gezondheid van moeder Aarde en je kinderen en kleinkinderen mogen je daar dankbaar voor zijn. De aanschaf van een elektrische wagen en een daarbij behorende kabel is dus een geweldig idee waar men niet zo maar aan voorbij moet gaan. Het magazijn van de laadkabel bevind zich in Nieuw-Lekkerland dus mocht je er eens in de buurt zijn en nog op zoek zijn naar een goede nieuwe laadkabel, kom dan gerust eens langs. Op werkdagen zijn we in principe altijd wel geopend en als je van te voren eventjes een afspraak maakt, dan garanderen wij dat de koffie voor je klaarstaat. Ook voor componenten ben je bij ons aan het goede adres.