Laat uw site bouwen door een WordPress expert

Bij wijzijnstuurlui.nl kunt u terecht als u een website wilt laten bouwen. U hebt daar een WordPress expert voor nodig, mits u natuurlijk deze handige software wilt gebruiken. Het is een van de meest gebruikte programma’s voor de ontwikkeling van websites. U kunt nadien eenvoudig foto’s, teksten en andere informatie verwijderen of juist toevoegen zonder een lange opleiding te moeten volgen. Maar het technische gedeelte, het coderen is een klusje dat u natuurlijk aan een WordPress expert over wilt laten. Tegenwoordig heeft elk bedrijf en elke dienstverlener wel een website. Men heet vrijwel altijd toegang tot deze informatiebron dankzij de technologische vooruitgang. We gebruiken het om informatie op te zoeken, producten te kopen maar ook om reizen mee te boeken. Een grote onderneming kan simpelweg niet zonder een overzichtelijke website en dat geldt tevens voor een ZZP’er. Naast deze voorbeelden is het immers ook een perfecte marketingmogelijkheid. U kunt gebruik gaan maken van SEO en linkbuilding zodat men u snel kan vinden op het internet. Gaat u een bedrijf starten en wilt u daarom een site laten bouwen? Kijk dan eens op onze website en neem gerust even contact op met een WordPress expert.

Dankzij onze WordPress expert hebt u binnenkort een sprankelende site

Wat biedt de WordPress expert u aan naast de bouw van uw website? Het bouwen op zich is in onze ogen slechts een onderdeel van het totale plaatje.

  • Zo moet de website ook ontworpen worden. Dat doen we nooit alleen. Sterker nog, onze WordPress expert luistert goed naar uw wensen en ideeën en verwerkt het in het ontwerp.
  • De website moet gehost worden. Dat betekent dat de site op een server komt te staan zodat u altijd online bent en updates en beschermende maatregelen direct door het hostingbedrijf kan worden uitgevoerd. Ook voor de hosting en het onderhoud bent u overigens bij ons aan het juiste adres.
  • En internet marketing kunt u aan ons overlaten.

Nadat u met ons contact hebt opgenomen wijzen we een WordPress expert aan u toe. Hij of zij zal de komende tijd uw contactpersoon zijn en u mag hem letterlijk midden in de nacht nog waker bellen. Wij vinden persoonlijk contact en begeleiding een groot goed. Een site bouwen is immers en flinke investering dus u wilt dat het direct goed gebeurt. Daarom gaan wij nooit zomaar aan het werk. U krijgt eerst een offerte waar u rustig over na kunt denken en veranderingen in kunt aanpassen. Kijkt u eens op onze website naar een aantal sites van bekende bedrijven die u zijn voorgegaan.

Alle sites zijn volledig responsief

En dat wil zeggen dat u de website in elk formaat kunt bekijken en kunt gebruiken. Er zijn namelijk diverse beeldschermen waarmee u naar een website toe kunt gaan. Denk aan het grote verschil tussen uw smartphone beeldscherm en het beeldscherm van uw pc. Onze WordPress expert maakt uw website daarom direct responsief zodat het op elke grootte binnen de juiste afmetingen wordt weergegeven. En dat betekent ook dat men op uw website op alle momenten van de dag diensten en producten kan opvragen. Een laatste tip die we u graag willen meegeven is het laten ontwikkelen van een app. Bezoekers kunnen dan op hun telefoon en tablet uw site bereiken via de app in plaats van hun browser. Wellicht dat onze WordPress expert u daar bij kan helpen. Hebt u verder nog vragen? Dan kunt u ons uiteraard telefonisch en per mail bereiken. Wacht dus niet langer maar klim in de pen zodat het bouwen van de site snel gestart kan worden.