Leer jezelf kennen via een spiritueel coach in Rotterdam

‘Ken u zelf’ is wat het orakel van Delphi de mensen adviseerde en de Griekse variant is nog steeds te lezen. Socrates beschouwde deze opdracht als de meest belangrijke en besefte ook dat het verdraait moeilijk is om jezelf te leren kennen. Tegenwoordig mogen we graag tegen mensen zeggen dat ze gewoon zichzelf moeten zijn, maar dit advies verschilt natuurlijk heel erg met waar Socrates zich mee bezig hield. Het devies van het orakel vergt interne reflectie, meditatie en een inwendige blik op je eigen ziel. Het devies van ‘wees jezelf’ is juist een heel oppervlakkig advies waarbij men vooral bedoelt dat je je niets moet aantrekken van wat andere mensen van je vinden. Dat lijkt een goed streven, maar het slaat al snel om in egoïsme en onaangepast gedrag. We houden immers niet voor niets rekening met andere mensen, want we moeten samenleven met deze andere mensen. Als je zonder meer lekker doet waar je zin in hebt en je niks aantrekt van andere mensen, dan kan dat ook zeer negatief uitpakken. Het is dan ook beter om je in de sociale context wel aan te passen en dat je bij het idee van jezelf zijn meer teruggrijpt op het idee van Socrates. Dus dat je jezelf ontdekt en leert kennen via bijvoorbeeld een spiritueel coach in Rotterdam. Want jezelf leren kennen doe je niet zomaar even. Je hebt te maken met de hersenen waar je gedachten huizen en je hebt ook nog een spiritueel niveau waar je van alles mee kunt. Qua psyché is het ook helemaal niet zo helder als je zou denken. Je doet vaak dingen omdat er allemaal structuren aanwezig zijn in je onderbewustzijn. Jezelf leren kennen en weten waarom je doet wat je doet kun je dan ook niet zomaar even met je ratio bedenken. Daar kun je dus zeker een spiritueel coach in Rotterdam bij gebruiken. Veel is verborgen onder het oppervlak en wat je wel weet is slechts het topje van de ijsberg. Via meditatie en de hulp van een spiritueel coach in Rotterdam kun je kennis maken met je ware zelf. Je kunt je emoties en gedachten als het ware beter vasthouden in het moment zelf. Normaal is het een grote stroom aan gevoelens en gedachten die komen en gaan. Het is juist belangrijk om te ontdekken wat je nu precies voelt en waarom. Via een spiritueel coach in Rotterdam, dus het bewust worden van je eigen gedachten, emoties, angsten et cetera, kun je het maximale uit jezelf halen. Als je immers weet waarom je iets doet, dan kun je het ook makkelijker corrigeren of er beter gebruik van maken.

Voeding voor je hersenen via de spiritueel coach in Rotterdam

Het is belangrijk dat je je lichaam goed onderhoudt door gezond te eten en genoeg te bewegen. Je moet je lichaam dus voorzien van voldoende energie en bouwstoffen. Je geest heeft ook ‘voeding’ nodig. Via een spiritueel coach in Rotterdam en met behulp van meditatielessen kun je de balans in je geest optimaliseren en zorg je ervoor dat het je geest aan niets ontbreekt. Een gezonde gebalanceerde geest is een blije geest en zorgt voor een prettiger leven. Dat alles kun je bereiken met een spiritueel coach in Rotterdam. Kijk voor meer informatie op happyzenheart.nl

Wat kan ik verwachten bij happyzenheart.nl?

Als je op zoek bent naar een spiritueel coach in Rotterdam om je geest op orde te brengen, dan ben je bij happyzenheart.nl aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor:

  • Lezingen
  • Workshops
  • Gespreksgroepen
  • Meditatielessen
  • Coaching
  • Mindfullness