Maak uw personeelsplanning niet langer in Excel

Personeelsplanning - PersoneelsSysteem

Natuurlijk gebruikt nog wel een template van dit bekende programma van Microsoft, maar de personeelsplanning die u van ons krijgt is ook afzonderlijk te gebruiken. Dat scheelt weer een investering. Aan de andere kant kan het absoluut geen kwaad om te investeren in een Office pakket voor het hele team. Afijn, in deze tekst willen we het graag even met u hebben over de personeelsplanning van personeelssysteem.nl. Veel bedrijven werken namelijk nog altijd met Excel om er roosters van te maken. Een verouderd programma brengt problemen met zich mee zoals compatibiliteit, of vooral het gebrek er aan. U wilt altijd kunnen updaten en upgraden en dat is waar onze personeelsplanning om de hoek komt kijken. Een personeelsplanning in de Cloud die altijd inzichtelijk is voor het gehele personeel. Altijd en overal toegang, zowel op kantoor, onderweg, in een hotel aan de andere kant van de wereld, zo eenvoudig zou administratie moeten zijn. Daarom hebben we een uiterst moderne personeelsplanning voor u op touw gezet en die kunt u bij ons via de webwinkel opvragen. Klinkt u dat nu ook geheel als muziek in de oren? Neem dan het heft in eigen handen en neem vooral even contact met ons op. U gaat er namelijk beslist geen spijt van krijgen om in een dergelijke personeelsplanning te investeren. Maar dat kan ons personeel u nog veel beter uitleggen natuurlijk.

We bieden een uitstekend personeelsplanning programma aan

U wilt:

  • Een helder weekrooster kunnen opmaken, inzichtelijk voor het hele personeel en ook duidelijk te begrijpen voor iedereen,
  • U wilt het zelf altijd en overal kunnen aanpassen, kleuren kunnen geven en veranderingen snel kunnen doorvoeren,
  • U wilt natuurlijk ook helder hebben wie wat gedaan heeft. Hoeveel uren heeft iemand nu eigenlijk precies gemaakt en hoeveel ziekteverzuim was er? Dit zijn allemaal extra features van deze personeelsplanning.

Omdat wij u natuurlijk graag als klant willen binnenhalen geven we u de mogelijkheid om de personeelsplanning maar liefst 30 dagen geheel kosteloos en zonder verdere verplichtingen te gebruiken. Dat betekent dat u in alle rust een maandje vredig kunt plannen met de personeelsplanning. Leer alles over deze template en breng die kennis over op uw werknemers. Overleg wat u er van vond. Werkt het beter dan uw huidige systeem? Wat zijn de voordelen en de nadelen? Kortom: heeft het nut om deze vorm van personeelsplanning te kopen? Het komt zelden tot nooit voor dat een bedrijf teleurgesteld wordt door onze service en het programma. Toch staan wij open voor opbouwende kritiek. We willen ons product immers ook blijven innoveren zodat het aan alle moderne eisen voldoet. U kunt zich nu direct eenvoudig aanmelden voor de proefperiode door uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en bedrijfsnaam in te vullen. U krijgt vervolgens de inloggegevens zodat u er te allen tijde bij kunt komen.

Meer weten? Vraag dan eens naar de voorwaarden en de mogelijkheden

Mocht u toch nog prangende vragen hebben dan doen we daar vanzelfsprekend niet moeilijk over. U wilt weten of u het bijvoorbeeld op uw besturingssysteem soepel kunt draaien. U wilt weten wat de prijzen zijn en wat wij nog meer qua dienstverlening voor u in petto hebben. Klim daarom in de pen en schrijf een e-mail naar onze klantenservice. Zij staan per mail en ook telefonisch tijdens werkdagen en dus tijdens kantooruren voor u klaar. Omdat w u snel te woord willen staan is het tegenwoordig zelfs mogelijk om een werknemer via de ingebouwde chatfunctie aan te spreken. Dat is wel een heel erg slimme en snelle manier om direct met u mee te denken.