Met een bureaustoelmat beschermt u de vloer

Vloerbeschermer / Bureaustoelmat kopen?

U wilt uw vloer zowel thuis als op uw werk beschermen tegen de invloed van de bureaustoel. Een dergelijke stoel op wieltjes staat niet de hele dag stil. U rolt ermee rond en dat is wel zo prettig want de hele dag in dezelfde houding achter een laptop zitten is niet bepaald ergonomisch. Koop daarom een bureaustoelmat in de juiste grootte die u onder uw bureaustoel en tafel kunt leggen zodat de vloer optimaal beschermd blijft. Een bureaustoelmat is te koop in onze webwinkel en kunt u tegelijkertijd met een partij bureaustoelen en bureaus bestellen. Koopt u in bulk in, bijvoorbeeld om een kantoor op te vullen? Of zoekt u een singuliere bureaustoel met bijbehorende bureaustoelmat? Zowel consumenten als bedrijven zijn bij bureaustoeldiscounter.nl van harte welkom. Wij maken geen onderscheid en zijn dan ook van geen kleintje vervaard. We hoeven vast en zeker niet te vertellen hoe u een online bestelling moet maken. Dat is tegenwoordig schering en inslag en deze webwinkel werkt op precies dezelfde wijze als andere webshops. U kunt uw uitgezochte bureaustoelmat direct betalen via een digitaal betaalsysteem maar dat kan ook achteraf via Afterpay. Dan hebt u de tijd om de bureaustoelmat even uit te proberen voordat u daadwerkelijk tot aankoop overgaat. Reken er maar op dat dit product van pas komt, ongeacht het type vloer dat er in huis of op de kantoorvloer ligt.

Bestel hier uw bureaustoelmat in de gewenste maat

U kunt deze matten direct vinden onder het kopje “vloerbeschermer”. U vindt er zes verschillende producten:

  • De bureaustoelmat van pvc voor een harde vloer is te koop in twee verschillende maten. U gebruikt deze mat op bijvoorbeeld houten vloeren, laminaat, pvc en betonnen vloeren.
  • Hebt u een huiselijk tapijt op kantoor of in de studeerkamer van uw woning liggen? Kies dan een van de twee matten die speciaal voor tapijt zijn ontwikkeld. Ook deze matten zijn van doorzichtig pvc vervaardigd.
  • En ten slotte is er de unieke antislipmat die u voor alle typen vloer kunt gebruiken. Als u bang bent dan de mat niet goed blijft liggen terwijl u er met uw bureaustoel overheen rijdt dan zal deze bureaustoelmat u geruststellen. Uiteraard is ook dit product in 2 verschillende maten te bestellen. Deze matten zijn overigens niet van pvc gemaakt maar van polycarb.

U leest het, er is bij ons voor ieder wat wils te vinden. Het zorgt ervoor dat tapijt niet plat wordt gereden en er geen gaten in uw houten vloer kunnen ontstaan. Snijden de wieltjes door het zachte vinyl heen? Dan is het de hoogste tijd om beschermende maatregelen te treffen. Zoekt u niet alleen naar de bureaustoelmat maar kunt u ook wel wat andere accessoires voor uw luxe bureaustoel gebruiken? Kijk dan even bij deze categorie want u vindt er producten als reservewieltjes, ergonomische voetensteunen en gasveren voor als de veer in uw stoel het heeft begeven.

U kunt deze mat in drie verschillende modellen bestellen

Zoek niet langer naar een geschikte bureaustoelmat. Een betere deal zult u elders niet zo snel aantreffen. In onze outlet store bieden we trouwens regelmatig erg goedkope stoelen en bureaus aan dus het kan geen kwaad om die pagina scherp in de gaten te houden. Sla bijvoorbeeld de website op tussen uw favoriete sites en vergeet niet om u aan te melden op de gratis nieuwsbrief die u vervolgens maandelijks in uw inbox mag verwachten. Bestelt u vandaag voor 17.00 uur? Dan mag u al uw bestelde producten de volgende werkdag al thuisbezorgd verwachten. Bij grote bestellingen is het verstandig om eerst even contact met ons op te nemen. Lees meer…