Minerale foundation voor gezonde huid

pavez - minerale foundationWil jij ervoor zorgen dat je er stralend uitziet, dan is foundation vaak de basis waar jij je make-up routine mee begint. Het is verstandig om hiervoor te kiezen voor minerale foundation. Waarom is dit nu van belang? Iedereen die wel eens de gewone varianten van een willekeurig cosmeticamerk geprobeerd heeft, kan waarschijnlijk beamen dat het gebruik ervan zorgt voor een wat verstikkend gevoel. Natuurlijk is het iets waar je wel aan went, maar feit is dat met een laagje van dit product op je gezichtshuid, je huid minder goed kan ademen. Dat heeft natuurlijk zijn weerslag op de gezondheid van de huid. Kies je voor minerale foundation, dan kies je voor een product dat zorgt voor een uitstekende dekking, zonder de poriën te verstoppen. Het is daardoor veel aangenamer in gebruik, het voelt veel minder verstikkend en vrijer aan. Als je een gevoelige huid hebt, dan is gezichtsfoundation al iets wat je eigenlijk helemaal niet gebruikt, doordat het vaak alleen maar zorgt voor een verergering van de klachten. Minerale foundation kun je echter met een gerust hart gebruiken, het heeft namelijk een zeer gunstige invloed op huidproblemen. In plaats van dat je de klachten erger maakt door gebruik van make-up, los je ze hier dus juist mee op.

Minerale foundation biedt bescherming

Als jij dus kiest voor minerale foundation in plaats van gewone, dan heeft dit dus al als voordeel dat je de poriën niet verstopt en dat je gezichtshuid dus vrij kan ademen. Daarbij zorgt het dus ook voor een goede huidverzorging, waardoor je huid gedurende de dag zich kan herstellen en de conditie ervan dus steeds beter zal worden. Maar het gebruik van minerale foundation heeft nog een groot pluspunt en dat is het feit dat het bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling. Zoals velen zullen weten is deze straling een van de belangrijkste factoren als het aankomt op veroudering van de huid en om te voorkomen dat je al op jonge leeftijd last krijgt van gezichtsrimpels en andere tekenen van veroudering, is het dus van belang om te zorgen voor een goede bescherming tegen UV-stralen. Je kunt natuurlijk niet de hele dag binnen gaan zitten, dat mag voor je gezichtshuid goed zijn, maar zorgt weer voor andere gezondheidsproblemen. Een betere optie is om te kiezen voor minerale foundation. De mineralen bieden bescherming tegen zowel UVA als UVB, waardoor je er echt zeker van kunt zijn dat jouw gezichtshuid optimaal beschermd is tegen de schadelijke invloed van de zon.

Pavèz natuurlijke make-up

Kies je voor minerale foundation, dan kies je dus voor:

  • natuurlijk ogende dekking
  • geen verstopping van de poriën
  • bescherming tegen UVA en UVB
  • goede verzorging bij huidproblemen

Het fijne is dat als jij kiest voor de minerale foundation van het merk Pavèz, dat je dan ook nog eens kiest voor een merk dat volkomen natuurlijk is. Je smeert hiermee dus geen chemische producten op je huid, maar enkel natuurlijke ingrediënten. Het gebruik ervan is dan ook volkomen veilig en gezond en dat is natuurlijk prettig om te weten. Zoals bij ieder cosmeticamerk het geval is, levert ook Pavèz foundation in verschillende kleuren. Het is immers belangrijk dat de kleur die jij gebruikt niet teveel afwijkt van jouw natuurlijke huidskleur, zo zorg je voor een zo natuurlijk en onopvallend mogelijk effect. Op de website van dit merk kun je alles lezen over hoe jij de beste kleur voor jou uitkiest. Twijfel je nog tussen twee tinten? Bestel dan eerst een sampel om zo te kunnen bepalen of dit echt de juiste kleur minerale foundation voor jou is!