Multifunctional

Multifunctional

Tegenwoordig is elk bedrijf gebaat bij een multifunctional op kantoor. De medewerkers zullen dankbaar zijn als er zo’n goed werkend apparaat aanwezig is die goed bijdraagt aan de werkzaamheden. Printen, kopiëren en scannen komen dagelijks meerdere malen voor en dit is daarom een essentieel item om in te investeren. Bij de aanschaf van dergelijke apparatuur is het belangrijk dat deze ook nog van goede kwaliteit is en weinig problemen geeft op de werkvloer. Het moet niet constant defect zijn, want de medewerkers moeten altijd door kunnen werken. Daarom moet goed gekeken worden naar de behoeften vanuit de werknemers voor dergelijke apparatuur en aan welke eisen deze moet voldoen. Zodra u dit in kaart heeft gebracht kan JWS Alles voor Kantoor u adviseren in de beste multifunctional voor uw bedrijf. Op de website jwsraalte.nl staat alle informatie over hun deskundigheid op het gebied van kantoorinrichting. Niet alleen bieden zij hiervoor diverse apparaten, maar zij zijn ook in staat hierin optimaal te adviseren om u bij te staan in deze duurzame investering.

Multifunctional, alle functionaliteiten in een

Hoe groter het bedrijf is, hoe groter de behoefte is naar een goed werkende multifunctional die kan printen, scannen en kopiëren. Hoewel veel bedrijven streven naar een verlaging van het papierverbruik, ontkomen we er toch niet aan toch een printer nodig te hebben. Daarom is een scanner zo noodzakelijk om ontvangen rapporten, verslagen en andere documenten te kunnen digitaliseren en door te sturen. Scannen wordt daarom steeds vaker gedaan en mag daarom niet ontbreken op de multifunctional. Niet alleen willen we kunnen scannen, maar ook moet het document gemaild kunnen worden naar een e-mailadres, een map op het netwerk of nog idealer naar een ander digitaal platform. De multifunctional waar JWS Alles voor Kantoor mee werkt is de Konica Minolta. Zij bieden meerdere uitvoeringen met uiteenlopende specificaties betreffende:

 • Snelheid: aangegeven in pagina’s per minuut
 • Papierformaten
 • Software voor toestelbeheer
 • Flexibele papierverwerking

Per apparaat worden de bovenstaande kenmerken beschreven en tevens ook de functionaliteiten en de specificaties. Bij functionaliteiten kunt u denken aan:

 • Printen
 • Kopiëren
 • Scannen
 • Faxen
 • Beveiliging
 • Duurzaamheid
 • Afwerking

Bij printkenmerken kunt u denken aan bijvoorbeeld printen met watermerk of als poster. Van veel uitvoeringen staan de afbeeldingen op de website zodat u een beeld heeft van de grootte van het apparaat en de mogelijkheden wat betreft de lades en invoer. De multifunctional moet u namelijk wel kwijt kunnen in uw bedrijf. Wanneer uw onderneming gevestigd is in een kleine ruimte, dan is het moeilijk zo’n grote printer te plaatsen. In dat geval is een tafelmodel ideaal.

Het beste advies voor uw werkvloer

Een multifunctional is nogal een investering voor een onderneming. Hoewel veel werknemers het zullen toejuichen, kan een bedrijf terughoudend zijn in de aanschaf hiervan. Om er zeker van te zijn dat u het apparaat met de juiste eigenschappen koopt voor uw bedrijf, vraag dan het advies aan met een van de deskundigen van JWS Alles voor Kantoor. Zij werken samen met twee grote leveranciers op het gebied van grote kantoorapparaten, namelijk Konica Minolta en Hewlett Packard. Zij weten wat de leverancier te bieden heeft en hoe dit aanbod aan te passen aan de behoefte binnen uw bedrijf. Vraag via de website jwsraalte.nl vrijblijvend een gesprek aan waarin u uw wensen en eisen kunt bespreken. De deskundige zal dit met u doornemen en bekijken welke multifunctional het beste aansluit bij de vraag van uw medewerkers. Wacht hier niet te lang mee, hoe eerder uw medewerkers zorgelozer kunnen printen en scannen, des te sneller het werkplezier is op de werkvloer. JWS Alles voor Kantoor zorgt ervoor dat de multifunctional een waardevolle investering gaat zijn. Lees meer…