Naar de camping met hond en het hele gezin? Dat kan!

Voor hondenbezitters kan het lastig zijn een camping uit te zoeken waar u uw trouwe viervoeter mee naartoe kunt nemen. Veel campings laten dit niet toe, bijvoorbeeld uit angst dat andere campinggasten het niet op prijs zullen stellen. Maar als hondenbezitter gaat u natuurlijk het liefst naar de camping met hond en het hele gezin. Dan wilt u het liefst een camping waarbij het van tevoren duidelijk is dat honden expliciet worden toegelaten, zodat het voor andere campinggasten geen verrassing is al er honden aanwezig zijn. Zo kunt u met een gerust gevoel vakantie vieren. Naast dat de camping honden toelaat, is het ook prettig als er speciale voorzieningen aanwezig zijn voor honden. Als u zich dan bevindt op de camping met hond, wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over of u wel het juiste hondenvoer kunt vinden in de winkel, of over of de hond zich wel kan vermaken. Natuurlijk is het dan wel prettig als de camping gelegen is in een gebied waar niet alleen u, uw kinderen en partner zich kunnen vermaken, maar waar de hond zich ook kan uitleven. Als hondenbezitter zult u zich nu afvragen waar u een dergelijke camping kunt vinden. Gelukkig hoeft u niet ver te zoeken. In Overijssel, dus centraal gelegen in Nederland, vindt u Camping de Belten. Camping de Belten is een echte familiecamping. Als hondenbezitter hoort uw viervoeter bij de familie, dus u wilt op vakantie naar de camping met hond. Camping de Belten is van alle gemakken voorzien: u, de kinderen en uw trouwe viervoeter hoeven zich geen moment te vervelen. Er zijn weinig tot geen restricties opgelegd ten aanzien van uw hond. Daarnaast is de kampeerplek omgeven door wonderschone natuur, daar de camping gelegen is in het bosrijke Hardenberg. U en uw huisdier kunnen zelfs nog een stukje meepakken van het Pieterpad, aangezien deze door de gemeente loopt. Ook zijn er genoeg fietsmogelijkheden, dus als u een fiets meeneemt of huurt kunt u vanaf de camping met hond een aangenaam fietstochtje maken langs bijvoorbeeld de mooie plaatsen Ommen en Dalfsen.

Wat is er zo speciaal aan deze camping met hond?

Camping de Belten is een familiecamping die zich ook richt op hondenbezitters. Uw hond hoort natuurlijk bij uw gezin, dus u wilt ook met het hele gezin, inclusief uw viervoeter, op vakantie. Alle honden zijn er welkom: van parmantige poedels tot goedgemutste golden retrievers. U kunt op de camping met hond in uw eigen tent of caravan, maar u kunt ook accommodatie huren, bijvoorbeeld een safaritent of stacaravan. Uw hond mag overal op de camping gewoon loslopen en er zijn zelfs speciaal ingerichte stukken waar hij of zij de energie kwijt kan door te rennen en te spelen. Daarnaast is Camping De Belten gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, waar u vanaf de camping met hond lange wandelingen kunt maken: genieten voor zowel huisdier als baasje. Verder is er op de camping een groot water, waar uw hond naar hartenlust kan zwemmen en afkoelen. Ook zijn er sanitaire voorzieningen speciaal voor honden aanwezig, bijvoorbeeld een hondendouche. Ten slotte betekent op de camping met hond wel dat er extra op gelet moet worden dat het netjes en schoon blijft. Om dit te faciliteren hangen er op Camping de Belten langs alle paden vuilniszakken. Deze plek biedt dus alles om u te vermaken op de camping met hond, maar er is ook genoeg te doen voor de rest van het gezin. Niet alleen uw hond is op vakantie, maar u, uw partner en uw kinderen natuurlijk ook. Daarom zijn er ook genoeg activiteiten te ondernemen voor de baasjes. Een greep uit het brede aanbod.

  • Bezoek verschillende horecagelegenheden om gezellig een drankje te drinken of een hapje te eten.
  • Er zijn diverse zwembaden, waar jong en oud plezier kunnen hebben en kunnen ontspannen. Er is een subtropisch zwembad voor kinderen, met een overdekt zwembad waarin gespeeld kan worden op rotsblokken, boomstammen, klimhellingen en glijbanen. Natuurlijk mag een waterkanon hier niet ontbreken. Ook is er een verwarmd zwembad voor kinderen buiten. Volwassenen kunnen baantjes trekken in het andere verwarmde buitenbad, maar daar kunnen ze zich ook lekker laten meedrijven met de stroming of een bezoek brengen aan het bubbelbad
  • U kunt vanaf de camping met hond het bos in: een ontspannen wandeling voor u en uw hond.
  • De omgeving is een paradijs voor sportvissers: er is een groot water om in te vissen.
  • Er zijn fietsen te huur, waarmee gebruikt gemaakt kan worden van een fietscrossbaan, maar u kunt ook een rustige en ontspannen fietstocht ondernemen in de omgeving.
  • En nog veel meer: balsporten, watersporten, en er is natuurlijk een animatieteam!

Ten slotte is het prettig als u in luxe op vakantie kunt gaan: op de camping met hond, maar niet primitief. Dat is gelukkig geen enkel probleem op Camping de Belten. Alles is binnen handbereik: uitbreide en luxe sanitaire voorzieningen, een supermarkt (natuurlijk met een uitgebreid assortiment aan hondenvoer en andere hondenartikelen), een wasserette en restaurants.

Meer weten of direct boeken?

Neem voor overige activiteiten die u kunt ondernemen en uitgebreidere informatie over deze camping met hond en gezin een kijkje op: http://www.debelten.nl/camping/vakantie-met-hond/. Kunt u niet langer wachten? Surf dan ook naar bovenstaand adres om meteen contact op te nemen of te reserveren. Een fijne vakantie op de camping met hond, naasten en andere hondenliefhebbers gewenst!