Nieuwsgierig naar bewegende meditatie Overijssel?

Meditatie Overijssel | QiGongZee

Wilt u graag wat meer ontspanning in uw leven brengen? Bent u nieuwsgierig geworden naar de veel besproken effecten van meditatie? Overijssel is dan een uitstekende plek om op zoek te gaan naar een aantrekkelijke kennismaking met meditatie. Overijssel behoort namelijk tot het werkgebied van QiGongZee, een centrum voor Tai Chi en QiGong, een vorm van bewegende meditatie. Overijssel is dus een mooie plek om te wonen als u op zoek bent naar een vorm van ontspanning, maar niet dol bent op stil zitten in meditatie. Overijssel is bovendien een prachtige, rustige en inspirerende omgeving, waarvan u kunt profiteren tijdens uw eerste lessen bewegende meditatie. Overijssel is goed met het openbaar vervoer te doorkruisen, waardoor het niet moeilijk zal zijn om in Deventer en omgeving, waaronder Oldenzaal, kennis te maken met de lessen QiGong en Tai Chi van QiGongZee. Zoals gezegd is QiGong een vorm van bewegende meditatie. Overijssel is een bijzondere plek om hiermee kennis te maken, want oorspronkelijk komt deze 5000 jaar oude beoefening van mindfulness in beweging uit China. Bij QiGongZee is men echter zo bedreven in deze vorm van bewegende meditatie, dat het voor de instructeur niet moeilijk is om ook Nederlandse nieuwsgierigen een bijzondere kennismaking met deze bewegingskunst te bieden. Wilt u ook graag zelf ervaring opdoen met deze vorm van bewegende meditatie? Overijssel is dan zeker de moeite waard om te bezoeken. Bij QiGong zee is het zelfs mogelijk om op individuele basis kennis te maken met QiGong, maar u kunt ook deelnemen aan een groepsles, waarbij de groep bestaat uit maximaal 9 personen. Daardoor mag u erop rekenen dat de instructeur veel aandacht voor u heeft en dat u dus snel kunt leren om op deze manier te mediteren. De voordelen voor uw welzijn liegen er niet om: men zegt wel dat QiGong niet alleen een geweldig middel is tegen stress, maar ook de fysieke vitaliteit en gezondheid versterkt. Lichaam en geest komen meer in balans en u kunt een heel prettig gevoel van harmonie ervaren! Wilt u meer weten over QiGong zoals dit wordt gegeven bij QiGongZee? Bezoekt u dan eens de website van deze aanbieder van lessen in bewegende meditatie. Overijssel hoeft u hier niet voor te doorkruisen! U heeft slechts te klikken op de volgende link voor meer informatie: http://www.qigongzee.nl/meditatie-overijssel/. Wilt u in een oogopslag zien wat QiGongZee u te bieden heeft? Dan kunt u ook het overzicht raadplegen dat wij hieronder voor u hebben opgesteld!

Lessen volgen in bewegende meditatie – Overijssel en omstreken

Bent u woonachtig in Overijssel en omstreken? Bijvoorbeeld in Deventer of Oldenzaal? Dan bevindt u zich in een uitstekende positie om kennis te maken met bewegende meditatie, in de vorm van QiGong. Doet u dit bij QiGongZee, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • goed bereikbare, inspirerende locatie
  • uitstekende instructie
  • laagdrempelig en ontspannend
  • individuele en groepslessen mogelijk
  • ook workshops

Laagdrempelige kennismaking met oude bewegingsleer

Wilt u graag QiGong of Tai Chi zelf uitproberen, maar hiervoor niet helemaal naar het Verre Oosten hoeven te reizen? Dan heeft u geluk, want u kunt ook uitstekende lessen vinden in het Oosten van Nederland! In Overijssel kunt u op een laagdrempelige manier kennismaken met deze oude vormen van bewegingsleer bij QiGongZee. Hier kunt u zowel individuele als groepslessen volgen. Ook worden er regelmatig workshops georganiseerd. De lessen zijn laagdrempelig en door bijna iedereen te volgen. Vaak kunnen ook mensen met een lichamelijke beperking deelnemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het volgen van lessen bij QiGongZee? Brengt u dan snel een bezoek aan de website voor meer informatie!