Online een opvouwbare rolstoel kopen

Opvouwbare rolstoel kopen? | Zorg en Gemak

Gaat uw voorkeur uit naar online een opvouwbare rolstoel kopen of gaat u liever naar de winkel? Beide opties hebben natuurlijk hun eigen voordelen. In de winkel kunt u het product ook voelen en direct uitproberen, online ziet u alleen foto’s. Bij Zorg en Gemak voorzien wij u in de webshop echter van alle benodigde informatie en heel duidelijke foto’s. U kunt zelfs filmpjes bekijken om een nog beter idee te krijgen van producten. Dit geldt natuurlijk ook bij een opvouwbare rolstoel kopen. Daarnaast vindt u een uitgebreide productomschrijving, inclusief afmetingen, gewicht en bijbehorende onderdelen. Ook online een opvouwbare rolstoel kopen wordt zo heel gemakkelijk. Aan persoonlijke aandacht ontbreekt het bij zorg en gemak ook niet. De klantenservice is op meerdere manieren bereikbaar (telefoon, contactformulier en mail). Bovendien zijn de klantenservice medewerkers de hele dag te bereiken. Buiten de openingstijden kunt u altijd mailen en krijgt u binnen 24 uur bericht. Wanneer u vragen hebt of meer informatie wilt kunt u dus snel een reactie terug verwachten. Tot slot hebt u zelfs 14 dagen bedenktijd wanneer u het product thuis ontvangen hebt. Net als in de winkel kunt u dus ook het product voelen en uitproberen.

Veilig een opvouwbare rolstoel kopen

Bij zorg en gemak doen wij er natuurlijk alles aan om de online winkel zo veilig mogelijk te maken. Dan kunt u zonder zorgen online een opvouwbare rolstoel kopen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een officieel erkend keurmerk. Zoals ook te zien is op onze website. Verder maken wij gebruik van veilige software waarbij uw gegevens altijd afgeschermd blijven. Alle gegevens worden uiteraard enkel en alleen gebruikt bij de bestelling en bezorging van onze producten. Of om contact met u op te nemen als u ons een bericht hebt gestuurd. En ook de betaalmogelijkheden op onze website zijn erkend en veilig. U kunt betalen met de bekende betaalmethode iDeal. Met iDeal betaalt u gewoon met uw eigen bank. Zo weet u zeker dat u in een veilige en betrouwbare omgeving betaalt. Of betaal met PayPal of bitcoins. Ook wij gaan met onze tijd mee, dus we maken ook gebruik van de nieuwste betaalmogelijkheden. Wanneer u bij ons online een opvouwbare rolstoel kopen wilt, kunt u dit dus helemaal op uw gemak doen. Kijk wanneer u wilt in de webshop en vind de meest geschikte optie voor u.

Ontdek de gemakken van inklapbare rolstoelen

Ons bedrijf heet natuurlijk niet zomaar Zorg en Gemak. Wij geloven dat zorg veel gemakkelijker kan. Ook als u wat ouder wordt moet u natuurlijk zelf dingen kunnen blijven doen. Ieder mens wil zo lang mogelijk zijn of haar onafhankelijkheid behouden. Als u wat ouder wordt gaat niet alles meer even gemakkelijk. Hiervoor zijn de juiste hulpmiddelen nodig. Bij Zorg en Gemak bieden wij daarom veel handige hulpmiddelen aan. U kunt bij ons een opvouwbare rolstoel kopen, maar natuurlijk ook veel andere producten. Zo zorgen wij ervoor dat u met gemak uw dagelijkse dingen kunt blijven doen. Gaat u in onze webshop een opvouwbare rolstoel kopen, dan zult u de volgende gemakken gaan ervaren:

  • U kunt inklapbare rolstoelen overal mee naartoe nemen. Door ze op te vouwen passen ze ook in kleine auto’s
  • U bespaart thuis ruimte door de rolstoel op te vouwen als u hem niet nodig heeft
  • Inklapbare rolstoelen zijn veel flexibeler in gebruik

Bent u enthousiast geworden en wilt u direct online een opvouwbare rolstoel kopen? Ga dan direct naar de webshop op de website. Wilt u eerst nog meer weten? Neem gerust contact op met de klantenservice. We staan graag voor u klaar.