Ons eerste huis met de combinatieregeling

adviesnederland - combinatieregeling

De markt van de hypotheken is altijd aan verandering onderhevig en het is dan ook niet zo gek dat het soms lastig is om alles op dit gebied bij te houden. Een goede hypotheekadviseur kan je dan ook zeker van pas komen als je een hypotheek gaat afsluiten. Overigens niet alleen als je voor het eerst een huis gaat kopen, en dus ook voor het eerst een hypotheek gaat afsluiten, maar voornamelijk ook als je bijvoorbeeld je hypotheek wilt oversluiten of bijvoorbeeld wilt gaan afbetalen. Bij het bedrijf Advies Nederland ben je hiervoor aan het juiste adres.

  • Hypotheken
  • Hypotheekvormen
  • Hypotheekrente

Er zijn uiteenlopende onderwerpen waarop je je eigenlijk zou moeten inlezen wanneer je een hypotheek gaat afsluiten. Het is echter bijna onmogelijk om dit helemaal zelf te doen en daarom is het prettig dat je een afspraak kunt maken met een hypotheekadviseur. Hij of zij kan je alles vertellen wat jij nodig hebt voor het maken van de juiste beslissing. Ga je bijvoorbeeld voor het eerst een huis kopen, maar kost het je enige moeite om een hypotheek te krijgen van de juiste hoogte? Dan kan bijvoorbeeld de combinatieregeling een optie voor jou zijn. Heb je hier nog nooit van gehoord? De hypotheekadviseur van Advies Nederland vertelt je graag meer hierover en kan je natuurlijk uitleggen wat de combinatieregeling in jouw geval kan betekenen.

Wil jij gebruik maken van de combinatieregeling?

Wanneer je voor het eerst gaat kijken naar hypotheken, dan zal het je opvallen dat er een heleboel opties zijn waar je uit kunt kiezen. Met een hypotheekadviseur onder de arm is het een stuk makkelijker om te bepalen welke hypotheekvorm het beste bij je past en ook kan hij of zij je direct vertellen wat de hoogte is van de hypotheek die jij kunt krijgen. Als starter op de woningmarkt wordt het je absoluut niet makkelijk gemaakt. Dat is zonde, want je hebt natuurlijk een hoop te bieden. Maar het afsluiten van een hypotheek is tegenwoordig aan strenge regels verbonden en dit gebeurt dan ook niet zomaar meer. Daarom is het ook zo handig om gebruik te kunnen maken van de combinatieregeling. Hiermee heb je als starter een veel betere kans op het afsluiten van een (goede) hypotheek en dat vindt natuurlijk niemand verkeerd. Er zijn een hoop voordelen verbonden aan het afsluiten van een starterslening, ook met de combinatieregeling. Zo is het fiscaal aftrekbaar en heb je de eerste drie jaar geen maandlasten. Dit is natuurlijk heel erg aantrekkelijk als jij voor het eerste de woningmarkt opgaat om je eigen huis aan te schaffen.

Meer weten over de combinatieregeling

Ben jij een starter op de woningmarkt en heb je interesse in de combinatieregeling en wil je hier graag meer informatie over? Maak dan een afspraak met de adviseur van Advies Nederland. Je kunt op de website het contactformulier invullen en er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen om de afspraak in te plannen. Een hypotheek afsluiten, met of zonder combinatieregeling, doe je nu eenmaal niet zomaar en daarover wil je wel een goed advies krijgen. Bij Advies Nederland hebben alle medewerkers ruime ervaring op dit gebied en het is dan ook een hele verstandige keuze om hier een afspraak te maken om alle mogelijkheden door te nemen. De combinatieregeling kan zomaar jouw redding zijn en dan wil je daar natuurlijk wel alles over weten. Wil je alvast een goed begin maken? Neem dan een kijkje op de website. Hier vind je een hoop informatie over onder andere de combinatieregeling.