Opzoek naar goede kunststof kozijnen? Kies dan voor 20 jaar garantie en voordelige prijzen Benitech!

Aan het overwegen om nieuwe kunststof kozijnen aan te schaffen? Kunststof heeft een hoge isolatie waarde en is daarom een energiebesparende maatregel om te treffen. Wilt u graag energie besparende maatregelen treffen? Dan is een gevelrenovatie met vervanging van kozijnen een goede optie. Vanaf 2 september is de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) weer beschikbaar. Bent u zowel eigenaar als bewoner van uw woning en voert u twee of meer energiebesparende maatregelen uit, dan kunt u in aanmerking komen voor deze subsidie. Het team van Benitech staat al jarenlang klaar voor al haar klanten met hoogwaardige kunststof kozijnen, advisering en volledige ontzorging. Bekijk daarom ons uitgebreide aanbod online!

Benitech voor kunststof kozijnen en uitgebreide service

Benitech staat garant voor een zorgvuldige montage van kwalitatief hoogwaardige kozijnen van merken als VEKA en Schüco. U ontvangt daarbij maar liefst twintig jaar garantie op uw nieuwe kunststof kozijnen! Uiteraard tegen de scherpste prijzen. Wilt u graag deskundig advies en begeleiding bij uw renovatie? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in. Wij ontzorgen u vanaf het eerste gesprek tot oplevering en ruimen na montage alles netjes voor u op. Daarna heeft u veel profijt van uw nieuwe – energie besparende – kunststof kozijnen. Als u kunststof kozijnen besteld bij Benitech, worden naast de kozijnen die volledig zijn afgewerkt ook bijbehorende vensterbanken, horren, slotjes op de ramen en optioneel roosters gemonteerd. Kortom, veel comfort voor een fantastische prijs en van de beste kwaliteit!

Duurzame kunststof kozijnen op maat gemaakt inclusief beveiliging

Wilt u graag kunststof kozijnen op maat laten produceren? Neem dan contact met ons op. Onze adviseur komt graag persoonlijk bij u thuis om uw wensen door te nemen. Het is belangrijk dat de nieuwe kozijnen passend bij uw huis worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Daarom zijn onze kunststof kozijnen leverbaar in vele kleuren en eventueel met houtnerf effect indien gewenst. Bovendien kunt u de indeling van het kozijn helemaal zelf bepalen, zodat het optimaal aansluit bij uw inrichting en smaak. Benieuwd naar onze kleurmogelijkheden of heeft u een bepaalde kleur in gedachten? Bekijk dan eens voor inspiratie onze kleurstalen. Alle kozijnen worden geproduceerd met de beste kwaliteit materialen, waardoor wij u maar liefst twintig jaar garantie bieden en service verlenen! Naast het beter isoleren van uw woning, dienen ramen en kozijnen tevens uw veiligheid te waarborgen. Al onze kozijnen inclusief hang en sluitwerk voldoen daarom aan de PKVW, dat staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen en aan de strenge richtlijn van het SKG keurmerk, zodat u zeker weet dat uw kozijnen zwaar beveiligd zijn tegen inbraak. Naast kunststof zijn onze kozijnen bovendien verstevigd met een stalen frame. Ten slotte zijn de kozijnen volledig recyclebaar en gaan ze lang mee, waardoor zij naast een energiebesparende maatregel ook zeker een duurzame investering zijn.

Voordelen kunststof kozijnen bestellen bij Benitech:

 • 20 jaar garantie en uitstekende service
 • Energiebesparend voor de beste isolatie
 • Keuze uit diverse kleuren
 • Maandelijkse betaling mogelijk via het Benitech Betaalplan
 • Naar wens op maat gemaakt
 • Nederlands sprekende monteurs die VCA gecertificeerd zijn
 • Nooit meer schilderen
 • Productie vindt plaats in Nederland
 • U wordt volledig ontzorgt en u heeft één aanspreekpunt
 • Vrijblijvende offerte met persoonlijke aanbieding
 • Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteitsmerken kozijnen en hang- en sluit werk
 • Zeer lange levensduur

Benieuwd naar al onze kozijn mogelijkheden of heeft u vragen? Bezoek dan onze website: benitech.nl of neem gerust contact op met ons! Wij staan voor al uw kunststof kozijn vragen en wensen klaar en zijn werkzaam in heel Nederland.