Oxboard Rood

Een Oxboard Rood is een uniek zelfbalancerend apparaat van Nederlandse makelij, die gemakkelijk te besturen is. Hierdoor is de Oxboard Rood perfect voor kinderen: rijden is in het begin een leuke uitdaging, maar daarna is er uren plezier aan te beleven. Ninebotflevoland.nl biedt de originele Oxboard aan in drie kleuren, te weten rood, wit of zwart. Een Oxboard is jammer genoeg nog niet toegestaan op de openbare weg, maar als je toegang hebt tot een eigen terrein dan is een Oxboard mooi om mee te rijden. Denk bijvoorbeeld aan een verlaten parkeerterrein, of in het park. Heb je interesse gekregen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom zodat je de Oxboard Rood zelf kunt proberen.

Beginnen met de Oxboard Rood

Een Oxboard is er op gericht om het rijden en besturen zo makkelijk mogelijk te maken, terwijl je er natuurlijk wel plezier aan beleeft. De zelfbalancerende technologie zorgt ervoor dat je altijd blijft staan, maar wel zelf altijd in controle blijft. Daarbij is het wel zo dat even duurt voordat je evenwichtsgevoel is gewend aan het feit dat de Oxboard voor jou de balans bewaart en dat je dat niet meer zelf hoeft te doen. Je bewegingen voelen in het begin daarom misschien wat onnatuurlijk, maar bijna iedereen kan binnen 15 minuten zonder problemen rijden met de Oxboard Rood. Ben je eenmaal op weg met de Oxboard dan ligt de nadruk op het genieten van het rijden. Zo zijn de wielkasten speciaal ontworpen om doorrollen te voorkomen en is de Oxboard Rood voorzien van stevige stootbumpers. Met deze stootbumpers hoef je je geen zorgen te maken als je ergens tegen aanrijdt, want ze geven je een extra bescherming. Daarnaast is de Oxboard Rood voorzien van verlichting en een krachtige accu, die je in staat stelt om 15 tot 20 kilometer te rijden, afhankelijk van het soort terrein waar je op rijdt en hoe hard je rijdt. Het besturen van de Oxboard gaat heel natuurlijk en vooral heel snel. Je kunt door middel van het sturen met je voeten alle kanten op en je kunt zelfs gemakkelijk 360 graden om je eigen as heen draaien. Hierdoor ben je heel flexibel met je Oxboard en kun je overal komen.

Een unieke manier van rijden

De Oxboard Rood is een uniek zelfbalancerend voertuig, dat een degelijk ontwerp, goede batterijen en een krachtige motor combineert tot het perfecte persoonlijk transportsysteem. Het is goed te zien als de evolutie van de verschillende transportsystemen die we op de markt hebben zien komen de afgelopen jaren, zoals de Segway Elite of de Segway Mini pro. Laatstgenoemde is ook goed te vergelijken met de Oxboard: met een Segway mini pro rijd je iets stabieler en ook de motor is iets krachtiger, maar daar staat weer tegenover dat de Segway mini pro ook bijna twee keer zoveel geld kost als de Oxboard Rood. Een Oxboard is daarom een mooi instapmodel, waar je gemakkelijk op stapt als je even een ritje wilt maken. Het is een andere ervaring dan een Segway, maar zeker de moeite waard om een keer te proberen. Wil je graag meer weten of wil je de Oxboard Rood gewoon een keertje testen? In onze eigen showroom kun je geheel vrijblijvend met een Oxboard rijden, zodat je kunt ervaren of het iets voor jou. Of kijk eens naar een van onze andere producten, zoals de Ninebot Mini Pro, Ninebot One of Ninebot Elite. Er is altijd een zelfbalancerend voertuig dat bij jouw toepassing past.