Private dining cadeau geven

Mijn vriend is gek op koken en lekker eten. Hij was dan ook van plan om voor zijn verjaardag een etentje te geven. Het leek mij een stuk leuker dat hij ook eens een keer lekker aan tafel kon blijven zitten, om te kletsen met zijn vrienden. Als je zelf een etentje organiseert ben je toch veel meer in de weer met het eten dan dat je zelf echt geniet. Bovendien heeft hij al veel vaker gekookt voor zijn vrienden en weet inmiddels iedereen wel dat hij echt een goede kok is. Dat hoeft hij niet meer te bewijzen. Ik wist dat hij het erg op prijs stelde om bij hem thuis te eten, dus heb ik gezorgd dat we gebruik konden maken van private dining. Private dining houdt in dat iemand anders bij jou thuis komt koken, zodat je thuis van lekker eten kunt genieten met je vrienden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de bereiding daarvan. Het was dus de perfecte oplossing voor de verjaardag van mijn vriend. Hij vond het een heel leuke verrassing dat hij niet zelf hoefde te koken en voelde zich extra in de watten gelegd door ons cadeau. Via culibuzz.nl kon ik eenvoudig een private dining sessie regelen. Ik hoefde alleen maar contact op te nemen via de website en voorafgaand aan het etentje hebben we samen het menu uitgekozen. Ik kan iedereen die eens lekker zélf wil genieten van een etentje, private dining van harte aanbevelen. Voor je het weet wil je volgende week weer een diner bij jou thuis!

Private dining aan huis

Het voordeel van private dining is dat je kunt eten in je eigen huis. Dat zorgt meteen voor een gezellige en bekende sfeer. Vooral als je wilt eten met vrienden en familie is het bijzonder prettig gewoon thuis te eten. Ook als een aantal van je gasten niet zo mobiel is, kan private dining een uitkomst zijn. Je hoeft immers niet ver te rijden voor een restaurant maar je kunt gewoon thuis afspreken. Mensen die liever niet de deur uit gaan kunnen zo toch genieten van gezelligheid en eten op hoog niveau. Bovendien is het een bijzonder luxe ervaring om bediend te worden in eigen huis. Dat zou je eigenlijk elke dag wel willen! 

Hoe werkt het maken van een afspraak?

Een afspraak maken via de website was heel eenvoudig. Dat kon per e-mail of telefonisch. Bovendien konden we in overleg met degene die voor ons kwam koken rekening houden met bijzondere dieetwensen van onze gasten. Iedereen die voor grote groepen kookt weet dat er in een divers gezelschap ook heel uiteenlopende smaken en voorkeuren zijn. Zo konden we bijvoorbeeld kiezen voor: 

  • Een vegetarisch menu
  • Een menu met vis
  • Een menu met vleesgerechten
  • Een gemengd menu 

Maar we konden ook glutenvrij koken, of voor een aantal gasten een uitzondering maken. Dat is handig als er mensen bij zijn die allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten. Daarnaast moesten we doorgeven hoeveel mensen er zouden komen eten. Uiteraard was het ook afhankelijk van het seizoen en verkrijgbare artikelen wat er gekookt zou kunnen worden. Uiteindelijk was dat geen enkel probleem. Wat ons betreft is private dining een echte aanrader. Als je ook op zoek bent naar een originele manier om een feestje te geven of samen lekker te eten is het zeker de moeite waard eens te kijken op de site van culibuzz. Private dining is echt een bijzondere, luxe en lekkere manier om samen een feestje of verjaardag te vieren zonder uit eten te gaan.