Professioneel een bedrijfsnaambord laten maken

Al sinds geruime tijd zijn wij gevestigd in ons huidige pand met onze organisatie, maar als je eenmaal verhuisd bent, dan krijgen bepaalde dingen opeens minder prioriteit. Zo ook het maken van een bedrijfsbord. We zijn ons erg bewust van de mogelijkheden die een bedrijfsnaambord biedt en dat het een zeer professionele uitstraling geeft om op diverse plekken aan, op en om een bedrijfspand een bedrijfsnaambord te plaatsen, maar het kwam er steeds maar niet van. Uiteindelijk heeft een van onze medewerkers het initiatief genomen om naar de website NaambordenCentrale te gaan en daar een offerte aan te vragen, met een design dat hij heeft gemaakt voor ons bedrijfsnaambord.

Het bedrijfsnaambord snel besteld en geleverd

Onze medewerker had het bedrijfsnaambord al vormgegeven en daarbij ook al rekening gehouden met de soorten materiaal. We begrepen dat er keuze was uit

  • Aluminium
  • RVS
  • Trespa
  • Plexigrlas

En nog meer opties, maar wij hebben uiteindelijk gewoon voor aluminium gekozen. Hij was al zo proactief geweest om een gratis proefdruk via naambordencentrale.nl aan te vragen en die zag er erg goed uit. We hebben hem gevraagd om twee kleine aanpassingen te maken en toen ook gevraagd of hij het erg vond om direct de hele bestelling af te handelen. Hij was immers toch al bezig en we zijn niet zo’n groot bedrijf dat iedereen alleen maar als specialist zijn eigen werk uitvoert. Het is prettig als mensen zelfsturend kunnen werken en meedenken. Dit vond hij goed, zelfs leuk om te doen, dus dat stimuleren we dan ook. We hebben hem aangegeven waar we graag een bedrijfsnaambord wilde plaatsen, zoals in de parkeergarage, bij de voordeur en de personeelsingang en aan de weg bij de poort met de slagboom. Hij zou bepalen hoeveel borden er in totaal dan nodig zouden zijn, ook het design wordt door hem verder afgemaakt en de offerte zou worden aangevraagd. Hij heeft zelf ook advies ingewonnen over de bevestiging van elk bedrijfsnaambord en uiteindelijk hebben wij niet meer hoeven doen dan de offerte te accorderen en toen is de bestelling verzonden.

Snel en gratis bezorgd

De levering van de bedrijfsnaamborden was snel en zorgvuldig geregeld. We hebben geen verzendkosten hoeven te betalen en onze medewerker had geregeld dat ook het bevestigingsmateriaal bij elk bedrijfsnaambord was besteld. Eenmaal ontvangen waren we allemaal zeer tevreden over het resultaat, de borden zien er heel goed uit en we zijn blij dat dit detail van de lijst gestreept kan worden met dingen die nog moeten gebeuren na de verhuizing. Op vrijdag middag, tijdens de borrel, zijn we allemaal aan de slag gegaan en hebben we elk bedrijfsnaambord zijn plek gegeven rondom het pand. Daar konden we meteen op proosten, want we houden er van om dingen te vieren, ongeacht of het grote of kleine overwinningen zijn. De bedrijfsnaamborden zien er echt heel goed uit, zeker nu ze hun plek hebben gevonden. In de parkeergarage geven de borden precies aan welke vakken van ons bedrijf zijn, wat wel zo handig is in een verzamelpand zoals dat waar wij in zitten. Daarnaast hebben we ook een bedrijfsnaambord bij de hoofdingang en bij de personeelsingang, wat ook meteen een goede indruk maakt. Wij zijn echt te spreken over de service en kwaliteit die de NaambordenCentrale ons heeft geleverd, zeker voor de prijs, want uiteindelijk waren we niet eens zo heel veel geld kwijt voor deze professionele borden. De eerste bezoekers viel het direct op dat we deze borden hebben geplaatst en we kregen ook direct complimenten over hoe verzorgd ons nieuwe pand er nu uitziet. Het is achteraf toch maar goed dat onze medewerker dit zo zorgvuldig heeft geregeld.