Relatiegeschenken van chocolade kopen?

Vrijwel ieder mens is dol op chocolade. Enkel diegenen die er helaas allergisch voor zijn moeten het links laten liggen. Gelukkig is er voor hen altijd nog witte chocolade, een variant dat geen cacao bevat. Wilt u voor uw bedrijf, uw klanten, uw zakenpartners of een andere groep mensen relatiegeschenken van chocolade kopen? Dan doet u er goed aan om eens op onze website te kijken. Op hellemachocolade.nl vindt u informatie over relatiegeschenken van chocolade. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan hebben we het leukste nog niet eens verteld: u kunt namelijk een persoonlijke boodschap op deze relatiegeschenken van chocolade laten zetten. U kunt denken aan uw bedrijfsnaam, uw logo, een bekende slagzin van uw bedrijf maar het kan ook een persoonlijk bericht aan een klant of werknemer zijn. Dat maakt deze relatiegeschenken van chocolade veelzijdig en geschikt als verjaardagscadeau voor uw werknemers. Chocola is eenvoudig te bewerken en daarom in allerlei formaten te gieten. Zo kunnen we de meest prachtige paaseieren maken met wikkels met uw bedrijfslogo, chocoladeletters en chocoladeharten met opdruk maken en nog veel meer. Voor het gehele assortiment verwijzen we u graag even door naar onze site. Want natuurlijk maken we niet enkel relatiegeschenken van chocolade, we maken al meer dan 40 jaar in Almelo diverse chocoladefantasie├źn voor winkels, supermarkten, particulieren, banketbakkers en ga zo maar door!

Kies hier uw prachtige relatiegeschenken van chocolade uit

We willen het in deze tekst graag even hebben over de relatiegeschenken van chocolade, zoals u reeds duidelijk is geworpen. Dit is een relatief jonge tak van onze business en we zijn hier bijzonder trots op. U hebt nog heel wat uit te zoeken als u relatiegeschenken van chocolade wilt ontwerpen en bestellen. Kies bijvoorbeeld eerst de vorm uit.

  • Wilt u eieren, plakkaten, letters of een assorti aan vormpjes?
  • Vergeet tevens niet om het type chocola te kiezen zoals puur, melk of wit.
  • En het gewicht kunt u bij diverse relatiegeschenken bepalen.

Vervolgens geeft u door hoeveel relatiegeschenken van chocolade u eigenlijk wilt laten maken en natuurlijk wat de boodschap moet zijn. Is het voor iemands verjaardag of voor een uitreiking? Wilt u het uitdelen op een jaarbeurs of in uw eigen winkel? Misschien is het leuk om deze relatiegeschenken van chocolade in het kerstpakket van uw medewerkers te stoppen. Dat is nog eens een origineel cadeautje en tevens een ideale marketingstunt! Nadat u dit allemaal hebt uitgezocht gaan we voor u aan de slag en kunt u deze relatiegeschenken van chocolade al binnen enkele werkdagen thuis ontvangen. Vul dus snel uw contact- en adresgegevens in en betaal via een online betaalservice zoals iDEAL.

Bestel vandaag en ontvang ze deze week al aan huis

Voor meer informatie kunt u het online contactformulier invullen. Vergeet niet om uw naam en e-mailadres achter te laten, dan komen we zo spoedig mogelijk bij u terug. Natuurlijk kunt u ons tevens even opbellen tijdens kantooruren. Bent u benieuwd hoe een ambachtelijk bedrijf zoals Hellema chocola maakt? U vindt op de website een leuk filmpje over onze werkwijze. Daar begint u vast en zeker van te watertanden. Onze site is voornamelijk een webwinkel waar u als particulier diverse chocoladefantasie├źn en relatiegeschenken kunt kopen. Voor grotere bestellingen raden we het echter wel even aan om van te voren contact met ons op te nemen. We gaan graag met u het gesprek aan naar de beste oplossing. Natuurlijk gebruiken we enkel duurzame chocolade en natuurlijke producten. De boeren waar wij onze cacao vandaan halen worden hier goed voor beloond zodat u zeker weet dat u een duurzaam product in huis haalt.