Standbouw kopen

“Als uw bedrijf regelmatig te vinden is op beurzen en evenementen, dan is een standbouw kopen een perfect idee. Zo heeft u uw eigen stand binnen handbereik en hoeft u niet af te wachten of deze wel op tijd beschikbaar is voor de dagen van het evenement. Als u deze ook nog moet reserveren dan geeft dat nog extra spanning erbij. Er komt al behoorlijk wat voorbereiding kijken, wanneer uw organisatie wordt verwacht op een beurs. Denk daarbij aan de aankleding en alle artikelen die u nodig heeft om de stand aan te kleden. Hierbij moet u ook weten hoe de stand eruit ziet. Het formaat, de vormen, de hoogte van de wanden en de mogelijkheden voor het plaatsen of hangen van andere voorwerpen. Bij een standbouw kopen bij AS Projects bent u van deze onzekerheid af en heeft u uw geheel eigen stand. Deze kunt u helemaal aanpassen aan de kleuren en vormgeving, zodat de stand een herkenbaar verlengstuk wordt van uw organisatie. Bezoek de website as-projects.nl voor de mogelijkheden voor standbouw kopen. Reken maar dat u direct enthousiast wordt. Het is wellicht even een aankoop, maar met de vele bezoeken aan de beurzen gaat u hier zeker veel voordeel en plezier mee beleven.

Een modulaire standbouw kopen

Dat is het tenslotte ook, het deelnemen aan evenementen en beurzen is een bijzondere gelegenheid. Met een stand van AS Projects heeft u nog meer plezier in uw deelname. Het voordeel van een standbouw kopen bij AS Projects is dat de wanden steeds anders neer te zetten. U kunt de stand dus helemaal aanpassen aan het type evenement en het thema dat centraal staat voor uw organisatie. Deze vorm staat bekend als een herbruikbaar modulair systeem. Dit houdt ook in dat u het altijd kunt gebruiken. Ook als de huisstijl van uw bedrijf helemaal omgegooid wordt, dan nog is de stand aan te passen. Wel moeten de panelen vervangen worden, maar voor de rest is de stand helemaal om te gooien. Naast de panelen zit bij standbouw kopen ook inbegrepen:

  • Vloeren
  • Verlichting
  • Inrichting

Dit zijn behoorlijk wat onderdelen. Mocht u zelf geen ruimte hebben, dan kunt u nog steeds een standbouw kopen. AS Projects kan namelijk het gehele pakket voor u beheren en verzorgen. U heeft het gekocht en AS Project denkt aan de volgende factoren:

  • Ontwerp
  • Vervoer
  • Opbouw
  • Afbreken
  • Opslag

Het enige wat u of uw organisatie hoeft te doen is een standbouw kopen. De stand is helemaal van jullie en de rest wordt geregeld. Geef door wat nodig is voor welke datum en in welke plaats. Vervolgens wordt uw eigen stand geplaatst door AS Projects.

Altijd een stand gereed

Indien uw organisatie veel beurzen bijwoont, dan bent u inmiddels wel bekend met de vormgeving van de stand. Deze is altijd voorzien van de bedrijfsnaam inclusief logo en de kleuren die zo kenmerkend zijn voor de organisatie. Daarnaast kunnen de panelen voorzien zijn van mooie foto’s die afkomstig zijn van divers promotiemateriaal. Denk daarbij aan de foto’s van posters of uit de brochures. Klanten zullen de foto’s zeker herkennen en daardoor aangetrokken worden door de stand. Wilt u op uw gemak met ze kunnen praten, dan is het prettig als de stand voorzien is van tafels en statafels. Indien het kan voorkomen dat u lang met een bezoeker moet praten voor bijvoorbeeld een inschrijving, dan is het ideaal als er zitplekken aanwezig zijn. Een standbouw kopen kan inclusief al deze toevoegingen. Heeft u interesse in een standbouw kopen om de volgende keer niet meer alle moeite voor de inrichting te doen? Neem dan contact op met AS Projects voor uw eigen stand.”