Studeren aan de theaterschool in Amsterdam?

Theaterschool Amsterdam, Amsterdamse Toneel Kleinkunst Academie

Aan de theaterschool in Amsterdam kunt u uitgroeien tot een topacteur binnen het veld dat u gekozen hebt. De theaterschool in Amsterdam is één van de vier academies in Nederland waar u op Hbo-niveau een theateropleiding kunt volgen. De andere 3 locaties zijn in Arnhem, Utrecht en Maastricht. Elke locatie heeft zijn eigen specialisaties dus voordat u zich aanmeldt bij de theaterschool in Amsterdam is het zeker te overwegen om even naar een open dag van een andere toneelacademie te gaan. Voordat u kunt studeren aan de theaterschool in Amsterdam hebt u nog een heel traject te gaan. Natuurlijk kunt u na het afronden van de Havo of VWO een auditie doen bij de theaterschool in Amsterdam. Als u als kind al bij theaterverenigingen hebt gespeeld of van nature erg veel talent het, dan kunt u het proberen. Toch is de kans niet erg groot omdat praktische kennis niet het enige is wat van u wordt vereist. Uiteraard speelt talent, het gevoel en het inzicht absoluut een belangrijke rol dus als dat bij een auditie blijkt, dan bestaat de kans er altijd dat u wordt aangenomen. Maar als u theoretisch gezien onderbouwing mist, dan kunt u al snel gaan overacteren. Leer uzelf goed kennen en leer de basis door een vooropleiding te volgen. En dat is waar wij om de hoek kijken want we bieden u een passende vooropleiding voor de theaterschool in Amsterdam aan. U vindt ons dan ook in de hoofdstad van het land. Bent u hier woonachtig? Of is het geen probleem om hier voor 8 weken, een avond per week naar toe te reizen? Vul dan het aanmeldingsformulier op toneelhuisamsterdam.nl in en bereidt u voor op de auditie!

Een vooropleiding is vereist voor de theaterschool te Amsterdam

Is het uw droom om:

  • Cabaretier,
  • Entertainer,
  • Toneelspeler
  • Of kleinkunstartiest te worden?

Meldt u dan aan voor de theaterschool in Amsterdam als u de vooropleiding bij ons met vlag en wimpel hebt doorstaan. Het is een leuke vooropleiding waar u in kleine groepen de kans krijgt om uw talenten te ontplooien. Misschien komt u er wel achter dat tv-acteur niets voor u is en dat u beter uit de voeten kunt op de planken. Zo kan de één beter zijn gevoelens voor de camera overbrengen en de ander op het toneel. Doordat we na elke les een gesprek met de cursist aangaan en hem of haar feedback geven, wordt duidelijk hoe gemotiveerd diegene is. We nemen geen blad voor de mond want het deze business kan een harde wereld zijn. Maar natuurlijk laten we het u tevens weten dat u goed werk levert. Want het liefste willen we dat al onze studenten door kunnen studeren aan de theaterschool in Amsterdam. Maar houdt er wel rekening mee dat er jaarlijks meer dan 1000 studenten zich aanmelden. U begrijpt dat er daarom een strenge selectieprocedure volgt. Mocht u zijn afgewezen dan kunt u het bij de drie andere academies proberen of een vooropleiding bij ons volgen zodat u het volgende jaar veel meer kans hebt!

Een blok bestaat uit 8 weken en is prima te volgen tijdens uw studie

Hebt u nog vragen over de opleiding? Wilt u bijvoorbeeld weten wat u precies gaat leren, wat de kosten zijn en wat de data zijn waarop de vooropleiding gegeven wordt? Kijk dan op onze website en neem contact met ons op door even te bellen of te mailen. Laat het u niet overweldigen maar kies hiervoor! Wellicht dat u dan volgend jaar aan de theaterschool in Amsterdam kunt beginnen met uw droomstudie. Lees meer..