Trouwen in Twente was nog nooit zo leuk

debebsel - trouwen in twente

Staat u op het punt om de mooiste dag uit uw leven te plannen? Dan kunt u niet om het prachtige Hof van Twente heen. Hier is het mooie de Bebsel gevestigd, een locatie waar u van alle gemakken bent voorzien. Het is een plek waar prachtige herinneringen worden gevormd en waar u zich helemaal op uw gemak zult voelen, net als de gasten die u hier verwelkomt. Ook de catering verzorgen ze graag. Waar u zoal uit kunt kiezen:

  • Koude en warme buffetten
  • Stamppotbuffetten
  • Maaltijdbuffetten voor groepen
  • Rijkelijk gegarneerde salades

Wilt u zelf eens ontdekken of u hier wilt trouwen in Twente? Bezoek dan de website en vraag desgewenst een offerte aan. Zo weet u ook qua kosten al goed waar u aan toe bent. Bij vragen kunt u altijd terecht bij het team van de Bebsel.

Trouwen in Twente bij de Bebsel

Het is eindelijk weer lekker weer. Daar waren we met elkaar wel aan toe. Met het starten van het voorjaar, is men ook weer enthousiast om nieuwe plannen te maken. Misschien is het zelfs wel zo dat u op het punt van trouwen staat. Het is niet gek dat veel stelletjes hier juist het voorjaar voor uitkiezen. Dat is het moment dat het in de eerste plaats eindelijk weer lekker weer is. Het verschil is groot als we kijken naar de winter, wanneer de bomen kaal zijn, het weer koud is en niemand eigenlijk zin heeft om naar buiten te gaan om daar iets te gaan doen. Het is in die periode veel lekkerder om bij de kachel te blijven zitten. In het voorjaar begint alles weer te groeien en te bloeien. Daar wordt iedereen vrolijk van. Het staat ook vaak garant voor de mooiste trouwfoto’s. Het is goed mogelijk dat u woonachtig bent in het mooie groene deel van Overijssel, namelijk Twente. De natuur is hier werkelijk prachtig en de mensen zijn hier zeer vriendelijk. Dat u en uw partner willen trouwen in Twente is dus meer dan vanzelfsprekend. Door te trouwen in Twente blijft het feest mooi dicht bij huis en kunt u ook gemakkelijker vrienden en familie uitnodigen. Wanneer u wilt trouwen in Twente, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat het maken van een keuze doorgaans even op zich laat wachten. De locatie moet immers op alle fronten aan uw wensen en eisen voldoen. Wanneer u wilt trouwen in Twente op een bepaalde locatie, dan moet het gevoel ook goed zijn. U moet zich hier gelijk thuis voelen. U moet zich direct helemaal kunnen voorstellen dat u hier trouwen wilt. We helpen u graag een handje om het trouwen in Twente niet ingewikkelder te maken dan het is. We hebben namelijk een prachtige locatie gevonden waar u beslist eens zou moeten kijken. Graag laten we u kennis maken met de Bebsel. Klinkt het u niet direct bekend in de oren? Geen probleem, want we leggen u hier graag meer over uit.

Bezoek de website voor meer info

De Bebsel maakt het mogelijk om te trouwen in Twente in het Hof van Twente. Het is hier mogelijk om bijvoorbeeld buiten te trouwen. Wie droomt er niet van om te trouwen onder een blauwe hemel, met volop zonneschijn, amper een zuchtje wind en een aangename temperatuur? Nu is de locatie prachtig, maar helaas heeft de organisatie niet het weer in de hand. Om een idee te krijgen van de sfeer, kunt u het beste eens de website bezoeken. Hier vindt u ook overige informatie waar u een afgewogen keuze door kunt maken. Lees meer..