Twee Oosterse lampen voor mijn verjaardag

NaambordenCentrale - Specialist in naamborden en bedrijfsborden

Ik en mijn vriendin zijn dol op reizen. Elk jaar proberen we minimaal een grote reis te maken naar een ander continent en proberen we ook twee kleinere reizen te maken binnen Europa, of aan de rand van Europa. Dat wij dol op reizen zijn kan je ook terugzien in ons huis, want het staat vol met decoratie dat wij tijdens onze reizen gekocht hebben. Elke keer dat wij bijvoorbeeld een beeldje van een van onze reizen zien, dan brengt het ons weer even terug. Het reizen kost veel geld en tijd, maar het is het voor ons waard. Mijn vriendin heeft haar eigen bedrijf en ik kan voor mijn werk ook tijdelijk buiten het kantoor werken, hierdoor kunnen wij vaak wat langer op vakantie en tijdelijk werken in het buitenland. Het lijkt erop dat ik mijn moeder besmet heb met het reisvirus, want de afgelopen jaren heeft zij ook veel landen bezocht. Een van haar lievelingsreizen was naar India. Mijn oom heeft een geadopteerde zoon die uit India komt en twee jaar geleden besloten ze om zijn geboorteland te bezoeken. Mijn moeder heeft veel contact met mijn oom en neef en besloot om met ze mee te gaan. Ze werd helemaal verliefd op dit land en heeft veel mooie plaatsen bezocht. Tijdens haar reis had ze twee Oosterse lampen gekocht en die lampen staan nu in haar woonkamer. Het zijn vrolijke lampen met veel kleuren en ze staan erg gezellig in de woonkamer. De twee Oosterse lampen zijn niet hetzelfde type, maar lijken wel erg op elkaar. Regelmatig krijgt ze complimenten over de Oosterse lampen, ook van mij en mijn vriendin. Mijn moeder had mij dit jaar op mijn verjaardag verrast met twee vergelijkbare Oosterse lampen. Ze wist hoe leuk ik de lampen bij haar thuis vond en dacht dat het ook leuk bij ons thuis zou staan. Ze had hier helemaal gelijk in, want de Oosterse lampen staan zeer gezellig bij ons in huis.

De Oosterse lampen kocht ze via merelinwonderland.nl

Normaal vraag ik niet waar iemand de cadeautjes gekocht heeft, want dat vind ik niet helemaal netjes. Ik vond de Oosterse lampen die mijn moeder had geven echter zo leuk, dat ik graag wilde zien of ze daar nog meer leuke artikelen hadden. De lampen zijn precies in de stijl die mijn vriendin en ik leuk vinden, dus wie weet hebben ze nog meer voor ons. Mijn moeder vertelde ons dat ze de Oosterse lampen gekocht had bij merelinwonderland.nl en we namen meteen een kijkje op hun website.

Naast Oosterse lampen verkopen ze ook:

  • Handgemaakte vloerkleden
  • Vrolijke sloophout meubelen
  • Leuke woondecoratie
  • Kleurrijke kussens
  • Mozaïek waxinelichthouders

Tijdens onze reizen kopen wij vaak vrolijke decoratie met veel kleuren, het leuke is dat veel artikelen op deze website precies bij onze inrichting passen. Daarom besloten we om vorige maand een eettafel te kopen via deze website. De eettafel is van sloophout gemaakt en heeft veel leuke kleuren. De tafel kwam afgelopen week binnen en staat perfect in de keuken. Natuurlijk vinden wij het nog steeds erg leuk om tijdens onze reizen dingen te kopen, maar een tafel past nu eenmaal onmogelijk in de koffer. We hadden er wel eens over nagedacht om iets vanuit het buitenland naar Nederland te vervoeren, maar dat kost als particulier ontzettend veel geld. Een bedrijf kan grotere inkopen en heeft voordelen met vervoerskosten, zodat ze het alsnog voordelig kunnen aanbieden. Voorlopig zijn wij even uitgewinkeld en kijken we eerst weer uit naar onze volgende reis. Maar wanneer onze inrichting weer toe is aan verandering, dan is het goed mogelijk dat we weer terugkomen naar deze website.

Lees meer…